Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני משתמש ב-android auto ברכב סקודה חדש שיש לו מערכת Bolero דור שלישי. מעדכן ידנית מדי פעם בסמארטפון שלי (Samsung Galaxy S8) לגירסה האחרונה של אפליקצית android auto. העניין הוא כזה - לפני חודש, המערכת ידעה לזהות את הדיבור שלי בעברית, גם ב-WAZE וגם ב-Google Maps, כלומר אמרתי את הכתובת, והמערכת זיהתה את הדיבור. בהמשך, קרה משהו (לא בטוח מה בדיוק קרה) אבל לחצן המיקרופון מפעיל את ה-Google Assistant שכידוע לא תומך בעברית בכלל.  אני שובר את הראש כיצד לחזור למצב הקודם בו המערכת זיהתה את הדיבור שלי בעברית.   ניסיתי לבטל את ה-google assistant, לחזור לגירסה ישנה יותר של andoird auto, לנסות לשנות את שפת הסמארטפון שלי, שום דבר לא עוזר, המערכת מזהה רק דיבור באנגלית.   למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...