Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיג'ו הנאמנה שלי מוצעת למכירה אחרי 3 שנים של שירות הקונה לקח את הרכב לבדיקה מטעמו בבדיקה גילו שלרכב יש סימני שמן מהצינורית של המזגן.

נסעתי עם הרכב לגבע שעשה לי בדיקה של הכמות גז מסתבר שחסר גז ובאמת יש נזילה מהמזגן ברכב.

קיבלתי הצעה לתיקון. מחיר העבודה נראה לי הוגן אך מחיר החלק יקר מאוד באזור ה1000 שקל לצינור כאשר בחיפוש קצר ראיתי שנמכר מפרוק בחו"ל ב30+- פאונד.

מק"ט 9670091380

לגבי הקונה מראש אמרתי לו שאני מוריד לו 2000 שקל לרבעיית צמיגים שצריך להחליף בקרוב ועוד אלפיה לתיקונים קטנים מצד שני כשהתחילו מכון לדבר על הנזילת גז הוא ישר ניסה להוריד אותי במחיר למרות שכבר הטרדתי מחיר על תיקונים שיצוצו.

עכשיו רציתי להתייעץ אתכם מה לעשות?

א.לעשות תיקון עם חלק חלדש באזור ה1700 ש"ח

ב.להביא חלק מפירוק או מחו"ל (מישהו יכול לעזור לי לחפש?)

ג.לנסות לקן עם חומר מילוי אצל מזגניסט? ( מה דעתכם על הפתרון הנ"ל?)

פורסם

הורדת כבר 3000 ש"ח.
עכשיו זה תלוי בכמה הוא לחוץ לקנות וכמה אתה לחוץ למכור...
אם אתה לא לחוץ, לא הייתי מוריד שקל הוא כבר קיבל הנחה וזה לא רכב חדש...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, סולל הדרך כתב:

הורדת כבר 3000 ש"ח.
עכשיו זה תלוי בכמה הוא לחוץ לקנות וכמה אתה לחוץ למכור...
אם אתה לא לחוץ, לא הייתי מוריד שקל הוא כבר קיבל הנחה וזה לא רכב חדש...

כנראה שלא הייתי ברור

הורדתי 1000 על צמיגים ועוד 1000 על תיקונים סה"כ 2000.

המחיר של החלפת הצינורית גבוהה מ1000 ש"ח

איך אפשר לשפץ? פעם ראשונה שאני שומע על זה. יש המלצות למקום מסויים וסדר גודל של עלות?

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני 15 שעות, Gavrik כתב:

כנראה שלא הייתי ברור

הורדתי 1000 על צמיגים ועוד 1000 על תיקונים סה"כ 2000.

המחיר של החלפת הצינורית גבוהה מ1000 ש"ח

איך אפשר לשפץ? פעם ראשונה שאני שומע על זה. יש המלצות למקום מסויים וסדר גודל של עלות?

זיו פורת שברח' משה יתום 21 א.ת רחובות, טל' 053-7608077.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 שעות, איילצבי כתב:

אם הוא היה קונה מכונית משנת 2020 הוא היה מקבל צמיגים חדשים . הקונה רוצה שיהיו צמיגים חדשים גם ברכב משומש ? רכב משומש הוא משומש מעצם שמו והמחיר בהתאם . 

הצמיגים בני יותר מ3 שנים כבר הגיע זמנם...

• תוכן חדש...