Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר מפסיקה את פס יצור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין מה ג'רמי קלארקסון יגיד על זה בפתיחת העונה הבאה של טופ גיר, בטוח הוא יתייחס לזה ויזרוק איזו בדיחה טובה.

באמת איפה אפשר לראות טופ גיר חוץ מבאגו כמובן?

ובאיזה שעות?

תודה!

כל אחד רוצה להיות גנן, ולגדל קצת דגן בגן

אני יושב לי על ענן ומחכה שכבר תבינו :wink:

פורסם

השאלה מה יהיה עם חלקים

מה עם בעלי רובר שיזדקקו לחלקי חילוף

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הממף...

אני לא מבין מה קרה לחברה הזאת, רגע אחד היא מייצרת את ה-P6,ורגע אחרי הם מייבאים מכוניות מהודו וחותמים עסקאות עם הסינים(!!!).

פשוט חבל שמותג כל-כך נהדר נחרב בכזאת צורה אומללה:? .

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

המכוניות האחרונות שהם עשו היו משמעממות וחסרות כל ייחוד או משמעות אבל בכל זאת אני לא יכול שלא להרגיש קצת עצוב מזה

:???:...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני זוכר פרק של טופ גיר שבחדשות ג'רמי סיפר שרובר מוציעים רכב חדש שהם מגדירים אותו כ

Urban On Roader

אז הוא צחק אליהם ואמר:

If we anlyse what they said, their new car should go on the road, in town, so basically, its a car

והמבין יבין.... :smile:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...