Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות - קליאו 172 דור ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש להפנות שאלה לחברי הפורום המנוסים המבינים והמקצוענים שבכם.

הרכב שנת 2001 ומשום מה עדין לא הלך לי הגיר, לא נדפק המנוע ולא התפרקו חלקים מהדשבורד.

אולי משהו מיכם יכול להסביר לי את התופעה המוזרה הזו, אני ציפיתי שהכל יתפרק ב - 40000 ק"מ וזה לא קורה.

אתם ממליצים לי להתקשר לקרסו ולברר את הנושא ???

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

נפלת על אחת לא אמינה. :hihi:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
הרכב שנת 2001 ומשום מה עדין לא הלך לי הגיר, לא נדפק המנוע ולא התפרקו חלקים מהדשבורד.

אולי משהו מיכם יכול להסביר לי את התופעה המוזרה הזו, אני ציפיתי שהכל יתפרק ב - 40000 ק"מ וזה לא קורה.

היבואן והיצרן מוסרים בתגובה שלא ידוע להם על קיום מצב שכזה ולמיטב ידיעתם אף רכב במצב כזה לא יצא משערי המפעל. כמו כן מוסר היצרן שמדיניותו מזה שנים היא שלא לייצר רכבי "דובדבן" או "בונבון", בפי העם, אלא אך ורק רכבי פרי-הדר מסויים...

למרות זאת הם הבטיחו לברר את הנושא וכיצד קרתה טעות כזו.

שלא לציטוט אמרו שככל הנראה זו שוב דוגמה של הישראלי המצוי שמנסה לסחוט הטבות על כל דבר קטן בדיוק כמו ישראלים רבים אחרים שבהם נתקלנו.

:lol: :lol: :lol: :lol:

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אל: חבר הפורום ברשד

הנדון : תלונתך בדבר מכונית קליאו ספורט מתוצרת רנו

א.נ.

הצטערנו לשמוע את תלונתך בעניין חוסר התקלות ברכבנו.

חברת רנו צרפת משקיעה מאמצים אדירים בפיתוח מכוניות ספורט מן השורה הראשונה בעולם,

ועושה הכל על מנת שהלקוח יקבל את מבוקשו , ובעיקר את התקלות וזמן המוסך האיכותי לו

מצפה כל רוכש פוטנציאלי של הרכב.

חמור הוא הדבר שבעתיים בעינינו , כיוון שמדובר הן בדגם הקליאו ספורט אשר תוכנן מלכתחילה

לשבוק חיים לפחות אחת לשבוע , ובעיקר בדור הראשון אשר בו הייתה הקפדה יתרה על שימוש ברכיבים קלוקלים ובאיכות הרכבה נמוכה ביותר (הרשינו לז'אן פייר להתעסק עם ההרכבה רק בימי שני בין השעות 09:00-12:30).

כמו כן , אנו כיבואנים השקענו את מירב המאמצים בפיתוח מערך מוסכים כושלים במיוחד אשר ישמחו להגביר את כמות התקלות המגיעה כבר בפס הייצור באמצעות ביקור תקופתי במוסכינו.

לשם כך אנו מציעים במיוחד עבור לקוחות שאינם מגיעים מיוזמתם למוסך את השירות הנקרא "קלקול 10,000" , בו אתה מגיע עם רכב תקין , ויוצא עמוס תקלות.

לאור זאת , אנו חושדים באחת מהבאות :

1. ככל הנראה קרתה תקלה בדרך , ומישהו מסר לידיך מכונית יפנית אשר עליה הודבקו מדבקות "קליאו ספורט" , וזאת כדי לפגוע בכוונה תחילה בשם אותו רכשנו במהלך שנים ארוכות.

2. אתה נמנע מלבצע את הביקורים הנדרשים ברשת מוסכי היבואן , ולכן טרם זכית להתוודע אל מבחר התקלות שאנו מציעים.

3. אם בכל זאת הגיעה לידיך אקזמפלר מהסדרה הנדונה , כנראה שהינך נוהג ברכב בעדינות יתרה ובתנאים לא מתאימים (להלן : "כמו ילדה"). הינך מתבקש להתחיל להשתמש בדוושה הימנית ביותר הנמצאת מתחת לגלגל ההגה.

בכבוד רב

רב פקד קרסו :-P

פורסם

התקשרתי לקראסו והם מוסרים בתגובה:

אין ולא יכול להיות דבר שכזה, הקפד על טיפולים בזמן ובמוסכי הרשת והרכב יושבת במועדו.

פורסם

עוד מוסר היבואן - הבירור בנושא תלונתך עדיין נמשך אבל בינתיים ולאור עובדת היותך בלתי מרוצה מרכבך, הוחלט לזכות אותך בהנחה מיוחדת על רכב חדש מבית רנו -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3068235,00.html

היבואן מציין שזהו הרכב היחיד שעל כל רכיב ורכיב בו מותקן זמזם מיוחד נגד גניבה עוד בתהליך הייצור של הרכב ולפני שהוא עוזב את שערי המפעל.

כמו כן לרכב יש "אלמנט" בילט-אין וגריל מיוחד בתא הכפפות לטיגון קבבים תוך כדי נסיעה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

דרך אגב עלו על תופעת ההתפוררות של הדגמי ה - 172 של רנו, קורות היזוק בדלתות הן מבגט צרפתי פריך במיוחד שכידוע לכל מתפורר בקלות.

המכוניות יקראו בימים הקרובים ל- RECALL והבעיה תטופל ע"י מריחת חלמון ביצה על הבגט וחימומו באמצעות אוויר חם וכך תצומצם תופעת ההתפוררות.

פורסם

כרגע הגיע פקס ממשרדי NCAP , הם טוענים שבזיקת גרגרי שומשום על האגט תזכה את הדגם הנדון כוכב בטיחות חמישי , בדומה לאזהרת אי חגירת חגורת הבטיחות במרצדס...:roll:

פורסם

צחוק בצד... (למרות שזה אוף טופיק - זאת הודעה רצינית...).

אין נתון אבסולוטי שאומר שהקליאו ספורט אוטו לא אמין.

זה כל אחד והאקזמפלר שהוא נופל עליו. בדיוק אותו הסיפור עם 106 ראלי - לכולם ידועה השמועה שזהו רכב לא אמין, גר במוסך, בלה בלה בלה וכל השטויות האלו. אצל חלקם זה באמת נכון, אבל אצל חלקם זה ממש לא נכון והם יכולים להעיד על אמינות מושלמת (עומר R ג...).

אז להעלות כזאת הודעה זה ממש לא רציני לדעתי. הקליאו ספורט שלך אמינה? סבבה. כל הכבוד.

גם הראלי של עומר אמינה.

וגם ה 306 GTI6 של לירון אמינה.

הפיאט קופה שהייתה ל falou הייתה אמינה.

אבל בו זמנית לא חסר אנשים שיגידו שה 306\106 לא אמינות בגרוש (צוקי?), או שהפיאט לא אמינה.

דעתי האישית היא ששמועות יוצאות בגלל סיבה מסוימת. זה לא שאנשים סתם ככה התחילו להפיץ שמועה "ה 106 ראלי לא אמינה!!! גרה במוסך הנבלה!!!" אין להם שום אינטרס לעשות את זה - אלא אם כן זה קרה להם. אז נכון, זה מ-א-ו-ד תלוי בצורת הטיפול באוטו אבל עדיין אני חושב שבהרוב יסכימו איתי שיותר סיכוי שה 306 תיהיה לא אמינה מאשר איזה יפנית.

כנ"ל על הקליאו ספורט. למה יש שמועה שדווקא הקליאו ספורט לא אמינה? למה לא הפיצו את השמועה הזו על ה 206GTI? או על האיביזה FR?

לפי מה שלי אישית ידוע על הקליאו ספורט, היא באמת לא שיא האמינות. אי אפשר להגיד שזה נתון או עובדה, אבל למיטב הבנתי יש בקליאו ספורט דור ראשון באמת בעיה כלשהי עם הגיר. לגבי הדשבורד - אף אחד אף פעם לא אמר שהוא צריך להתפרק, אלא שפשוט איכות החומרים בו לא איכותית כמו, נניח למשל, גולף.

Back to the original - NC again.

פורסם

הצדק איתך לגבי רצינות התרד.

TB אל תהיה קשה, תן גם צ'אנס לתרדים שטותיים.

לא צריך לקחת את עצמנו יותר מידי ברצינות.

פורסם

זה כל אחד והאקזמפלר שהוא נופל עליו. בדיוק אותו הסיפור עם 106 ראלי - לכולם ידועה השמועה שזהו רכב לא אמין, גר במוסך, בלה בלה בלה וכל השטויות האלו. אצל חלקם זה באמת נכון, אבל אצל חלקם זה ממש לא נכון והם יכולים להעיד על אמינות מושלמת (עומר R ג...).

אז להעלות כזאת הודעה זה ממש לא רציני לדעתי. הקליאו ספורט שלך אמינה? סבבה. כל הכבוד.

גם הראלי של עומר אמינה.

אבל בו זמנית לא חסר אנשים שיגידו שה 306\106 לא אמינות בגרוש (צוקי?), או שהפיאט לא אמינה.

דעתי האישית היא ששמועות יוצאות בגלל סיבה מסוימת. זה לא שאנשים סתם ככה התחילו להפיץ שמועה "ה 106 ראלי לא אמינה!!! גרה במוסך הנבלה!!!" אין להם שום אינטרס לעשות את זה - אלא אם כן זה קרה להם. אז נכון, זה מ-א-ו-ד תלוי בצורת הטיפול באוטו אבל עדיין אני חושב שבהרוב יסכימו איתי שיותר סיכוי שה 306 תיהיה לא אמינה מאשר איזה יפנית.

כנ"ל על הקליאו ספורט. למה יש שמועה שדווקא הקליאו ספורט לא אמינה? למה לא הפיצו את השמועה הזו על ה 206GTI? או על האיביזה FR?

לפי מה שלי אישית ידוע על הקליאו ספורט, היא באמת לא שיא האמינות. אי אפשר להגיד שזה נתון או עובדה, אבל למיטב הבנתי יש בקליאו ספורט דור ראשון באמת בעיה כלשהי עם הגיר. לגבי הדשבורד - אף אחד אף פעם לא אמר שהוא צריך להתפרק, אלא שפשוט איכות החומרים בו לא איכותית כמו, נניח למשל, גולף.

מצטער ,אני חייב למחוק , ההודעה הזו מדרדרת את השרשור ואינה עומדת בכללי אופ-טופיק...:idea:

פורסם

גם הראלי של עומר אמינה.

אז למה אין שמועות מרושעות על זה שסובארו וטויוטה שובקות על ימין ועל שמאל?

ולמה אתה בכלל מתגונן? יש לך איביזה :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מר אברגיל !!!

מתי כבר תבין ???

רכב שעומד בחניה לא יכול להגיע למוסך !!! , תגיד, בחצי שנה האחרונה הנעת בכלל את המנוע ??? מכיוון שהתשובה היא "לא", יכול להיות שהצטברו כמה תקלות ופשוט לא עלית עליהן ...

מה שכן מאד אמין ברכב זה הצבע, כל יום אתה רוחץ את הרכב והוא לא מתקלף ... מוזר ... דווקא כאן הייתי מגיש תלונה לרנו, לחליפין, תבוא לרחוץ את הרכב אצלי עם הגרניק, תוצאות רצויות לצבע מובטחות ...

דרך אגב, גם הקליאו שלי לא מגיע למוסך, אין לו כח (1.2B)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

TB ... דווקא הדשבורד של הגולפים בשנים 98-99 וכמה מהקצת חדשות יותר מתפרק יופי :)

וזה לא מאקזמפלר אחד ולא מ2 , ככה שהאכות בניה לא ממש נשמרת.

ואייל אני אסביר לך למה , משהו מתקלקל ביפנית - בלאי טבעי ... בצרפתיה - חוסר אמינות ... מה לעשות ... מושרש.

מזכיר לי איזה יום אחד בדרכי ליד לובינסקי ( שרודר ) אני רואה סיטרואן C15 בצד ( המקדימה של הברלינגו) ... חשבתי ... יופי ... עוד אחת נתקעה ...

ואז אני מתקרב

ואני רואה שהיא באה לעזור ל מאזדה 3 :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...