Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בהגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים!

ראיתי כבר שדיברו פה בפורום הרבה על נושא של רעידות אבל הדברים לא היו חד-משמעיים, אז אני אשמח לקבל הסבר חד משמעי לסיבות שיכולות לגרום לבעייה שלי.

תחילה, אפרט את הבעייה:

ברשותי איביזה טורבו שנת 2001. עד לפני חודש הנסיעה הייתה חלקה - הגה לא רועד - הכל תקין.

לפני כחודש וחצי הוספתי לרכב צ'יפ והחלפתי את הברקסים הקדמיים (צלחות מאווררות ומחורצות ורפידות).

מאז, ההגה רועד לי בערך במהירות 105+ עד ל 125 ואז מפסיקה הרעידה.

השלבים שניסיתי:

1. תחילה, חשבתי שזה איזון - הלכתי לפנצ'רייה - איזנו לי גלגלים קדמיים - לא עזר.

2. היה לי נקישות בסיבובים של ההגה - הלכתי למוסך - חיזקו חובקי הגה - נקישות הפסיקו - חזרתי לפנצ'רייה לאיזון נוסף - רעידות לא נפתרו - מהירות רעידות השתנתה בערך ל 90+.

3. הלכתי לפנצ'רייה אחרת - איזון קדמי - לא עזר.

4. חרטתי את הצלחות הקדמיות והחלפתי בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים ואז איזנתי את הקדמיים - עדיין רועד.

5. הייתי בפנצ'רייה בנתניה - עשו לי איזון דינמי - תוך 20 דקות עפה משקולת - אני לא יודע אם עזר או לא.

6. אחרי זה, חזרתי לאיפה שהתקנתי את הברקסים בגלל בעייה ברפידות - החליפו לי רפידות ואז עשו שוב איזון רגיל - ההגה עדיין רועד.

השאלה הסופית שלי היא... מי יכול להגיד לי מה מקור הבעייה ולפתור לי אותה אחת ולתמיד כי זה מתחיל ממש לשגע אותי העניין... איפה אני יכול לעשות איזון דינמי טוב שגם אם צריך מוסיף ספייסר והכל???????????

בבקשה אנשים, עזרו לי בהמוניכם!!!!!!!!!!!!

פורסם

גש ל"כחלון ובניו" באזור.

שלחתי לפני כחודש את מחברי הפורום לשם לצורך איזון ע"ג הרכב(חישוק סגור), החבר היה מרוצה מאוד.

לא היה צורך באיזון חוזר לאחר הפעם הראשונה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ירושלים קצת רחוק לי...

אנשים פה דיברו על יפו והאיזור... אני מהמרכז (נתניה)...

ד"א... מי זה אנטון ואיך אני מגיע אליו? (שמעתי עליו המלצות חמות!)

פורסם

שווה לבדוק את הצמיגים עצמם

במיוחד אם עברה עליהם בלימה חזקה/ממהירות גבוהה

לפעמים הם מתעוותים

אופציה שניה-ציריות.

פורסם
ירושלים קצת רחוק לי...

אנשים פה דיברו על יפו והאיזור... אני מהמרכז (נתניה)...

ד"א... מי זה אנטון ואיך אני מגיע אליו? (שמעתי עליו המלצות חמות!)

אח שלי תילתן, טיפה הבנת הנקרא, עמית כתב לך שזה באזור [AZUR] - אזור היישוב הקהילתי, העיר התאומה של קנזס, העיר ששוכנת מול אזור התעשיה של חולון, והרחוב עצמו הוא רחוב ירושלים 22.

כלומר, הפנצ'ריה המדוברת שוכנת אחר כבוד במרכז הארץ. לא בירושלים בירתינו המקודשת.

רון.

-נ.ב., יש קשר לצמיגי כחלון מראשון או שאני סתם מתבלבל?-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ובפנצ'רייה הזו... במידה וצריך... שמים ספייסרים לפני הג'נט? (כמו שמישהו כתב ששמו לו וזה פתר לו בעייה דומה)

פורסם

אף אחד לא יודע מי זה אנטון?

מי שיודע מוזמן להגיב...

ואם לא הוא, אז איפה יש מקום שבמידה וצריך שם קונוסים לפני הג'נט...

פורסם

טוב... השגתי את הטלפון של צמיגי אנטון סוף סוף...

מחר אני אתקשר להתייעץ איתו!

אבל... שאלתי לי אליכם היא: מה לעזאזל יכול לגרום לזה? במידה ואני הולך אליו, עושה איזון דינמי לכל ה 4 ועדיין רועד לי ההגה... מה השלב הבא? כיוון פרונט? הלכתי למכוון והוא אמר לי - רעידות זה לא מכיוון פרונט, זה מאיזון גלגלים... מה עוד נשאר לבדוק?

פורסם

כל הנ"ל ולא עשית כיוון פרונט?

בכל מקרה , גש למוסך ותבקש שיבדקו את זה.

פורסם

תפסיק לעשן סמים ולישתות וודקה עכשיו אתה משגע את חברי הפורום אלי ואני זה לא מספיק? אם עדיין יש לך רעידות אחרי האיזון גלגלים רוב הסיכויים שאחת הציריות עקומה

ממה שהבנתי הרעידות ממש לא מורגשות ונורמליות לצמיגים שעברו כ70000קמ

תיבדוק שוב את האיזון בצמיגים האחוריים זה מה שיכול לגרום לרעידות במהירויות האלה ולפי מה שזכור לי המהירות המותרצ היא 100 קמש .

נ.ב

תבקש מהפסיכיאטר שיחליף לך את הכדורים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

יש סיכויי טוב מאוד שיש בעיה בהיגויי כח (קרה לי במספר רכבים שהיו לי) התופעה די דומה למה שתיארת

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

ואיך אני בודק את העניין? פשוט מחר בבוקר אני הולך למוסך לבדוק:

1. חופשים למיניהם (מתלים,בולמים,ציריות)

3. עיקומים למיניהם (ציריות, משולשים)

3. בוקסות

4. לאגרים

מה להגיד להם?

• תוכן חדש...