Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בהגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפסיק לעשן סמים ולישתות וודקה עכשיו אתה משגע את חברי הפורום אלי ואני זה לא מספיק? אם עדיין יש לך רעידות אחרי האיזון גלגלים רוב הסיכויים שאחת הציריות עקומה

ממה שהבנתי הרעידות ממש לא מורגשות ונורמליות לצמיגים שעברו כ70000קמ

תיבדוק שוב את האיזון בצמיגים האחוריים זה מה שיכול לגרום לרעידות במהירויות האלה ולפי מה שזכור לי המהירות המותרצ היא 100 קמש .

נ.ב

תבקש מהפסיכיאטר שיחליף לך את הכדורים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הצמיגים שלך עברו 70K ק"מ?!

חשבת אולי שהבעייה היא בהם?

(יכול להיות גם "בלון" באחד הצמיגים)

פורסם
הצמיגים שלך עברו 70K ק"מ?!

חשבת אולי שהבעייה היא בהם?

(יכול להיות גם "בלון" באחד הצמיגים)

מה אתה מקשיב לאביחי ?????

הם הרסו לי את האוטו ולא מוכנים להודות בזה... הכניסו אותי לבור חבל על הזמן ואני לא מצליח לצאת ממנו אז הוא מאשים את הצמיגים האלה...

הצמיגים האלה עברו מקס' 8000 ק"מ... ולפני ששמתי את האוטו אצל אביחי ואלי לעשות ברקסים (מה שבטוח הרס לי את כל האיזון...) ההגה היה כ"כ ישר ונוסע חלק שגם אם היית שם פלס היה נשאר ישר...

ובמידה והיה קורה לי משהו בצמיגים אז הייתי הולך לכל מאזן פשוט - היה מפרק את הג'נט, עושה איזון - מחזיר לי את הצמיג לאוטו והייתי ממשיך לנסוע בכיף שלי...

המצב עכשיו, שאני כבר 3 שבועות לא מסוגל לנהוג באוטו שלי!!!!!!!!

זה ממש ממש ממש מתסכל אותי - וגם אין לי למי לפנות... כל אחד זורק על השני:

אביחי ואלי - זורקים אותי לאיזון

איזון - זורקים אותי למוסך או לבדיקת ברקסים

מוסך - זורקים אותי לפרונט

וכך הלאה והלאה

פורסם

אם הרעידות במהירות של 110-125 והגנטים האחוריים מאוזנים אז רוב הסיכויים שאחת הציריות עקומה

אני לא שמעתי שברקסים יכולים לשנות את האיזון של הגלגל ואם זיכרוני אינו מטעה אותי לאחר שעשית איזון ולקחנו את הגלגל לבדיקה ואיזון נוסף גילית אתה בעצמך שהמישקולת עפה מהגלגל ולכן הוא לא היה מאוזן אני לא נסעתי ברכב אבל הבנתי שהרעידות טיבעיות

חוץ מזה החלפת הברקסים לא בוצעה על ידינו אלה על ידי מוסך

וגם בדיקה נוספת לאיתור הבעיה בוצעה על ידי מוסך מוסמך ןלא נימצא כל ליקוי ברכב

פורסם

הגזמתי בעניין הזורקים אחד לשני...

אני חייב לציין ולשבח את היחס שקיבלתי מאביחי ואלי :

לא זרקו אותי (אבל כנראה שהתייאשו ממני בסופו של דבר) אלא ניסו לעזור לי בכל מאודם:

שמנו את האוטו במוסך לידם לבדיקה, החליפו לי רפידות, איזנו לי צמיגים...

אני פשוט ממש מתוסכל שהבעייה לא נפתרת...

ובלי להאשים אף אחד, פשוט אני מהצד שלי זה הולך כמו שאמרתי -

לפני ברקסים - אוטו נוסע ישר חלק בלי בעיות

אחרי ברקסים - הגה רועד ולא מפסיק אחרי 5 איזונים (על הרכב / מחוץ לרכב)

אז אני כבר לא יודע מה לחשוב ומה לעשות... אולי אני אמכור את הרכב?

מישהו מעוניין? איביזה טורבו 2001 עם הגה רועד במהירות 110?

• תוכן חדש...