Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפנדה 2012 ידנית 90,000 ק"מ. כשאני מחליף הילוך מראשון לשני לפעמים הרכב מתנדנד קדימה ואחורה סוג של קירטוע.

הרכב עבר טיימינג במורשה. וטיפולים אני עושה לו כל שנה לפי הספר. לאחרונה החלפתי גם סט פלגים. קשה לי להאמין שמדובר במערכת ההצתה או ההזרקה כי בעמידה בניוטראל המנוע נשמע מצוין.

הוחלפה תושבת מנוע תחתונה אחורית. זה עזר קצת אבל התופעה עדיין קיימת.

אם אני מחליף בעדינות ובסבלנות הילוך ראשון ושני אז לא מרגישים בשום בעיה. אבל אם אני משחרר קצת מהר מידי את הקלאץ הרכב יקרטע.

השאלה אם החלפת קלאץ' תהיה פתרון. אם משהו מכיר את הבעיה.

פורסם

צריך לתת לבעל מקצוע לאבחן זאת. האם המצב הזה תמיד היה מורגש או שמלכתחילה היה בסדר? ייתכן ואתה לא עדין עם שיחרור הקלאצ וזורק אותו או שאתה לא מתאים סלד בעזיבת הקלאצ ואז אתה מרגיש בלימת מנוע. מה גובה ההפרדה של הקלאצ?

פורסם

תבדוק שתיבת האוויר(הקופסא השחורה) מהודקת טוב, במיוחד על המצערת(יש שם אטם שמתעוות עם הזמן או שלא החזירו כמו שצריך את התיבה וצינורות נשם קרועים).

פורסם

תודה על התגובות.

נקודת החיכוך המשמעותית של הקלאץ' דיי גבוהה.

נראה לי כמו שמאור אמר אני לא מעלה את הסל"ד מספיק כדי לתאם את השיחרור של הקלאץ'. וזה גם מה שקראתי בהרבה מקומות על העיניין הזה בפורומים בחו"ל.

אני יבדוק גם את הישיבה של קופסת פיטר אויר על המצערת וצינור הנשם.

לפני שנה ניקיתי את חיישן MAF מהאינטייק מניפולד וזה קצת עזר.

פורסם

אין קשר לקלאץ בלוי או לחלק בלוי, אתה משחרר קלאץ כנראה לא בעדינות ומנועי בנזין צנומי מומנט לא כל כך מקבלים את זה יפה כמו מנועי דיזל שבהם אתה יכול לזרוק קלאץ והרכב כמעט ולא יתנדנד לך מההעברה.

קרטוע ו'בור בהאצה' יכול להגרם מכך שהילוך ראשון בד"כ מאוד קצר וכשאתה מעביר ממנו בערך ב3000 סלד - המהירות בנתיים צונחת קצת וההפרש בינו לבין ההילוך השני גורם לכך שאתה נמצא בטווח בלי מומנט והספק זמינים כאשר אתה עובר הילוך, ואז אתה צריך להשקיע קצת יותר כדי להאיץ.

תעשה בדיקה ותעביר הילוך קצת יותר מאוחר, אולי 300 סלד אחרי, האם עדיין יש קרטוע? אם לא - ברור שהעניין פה הוא נטו ניצול לא נכון של הכח בהעברת הילוכים.

פורסם

כן, ביחידת הנעה הזאת ההילוך הראשון קצר ורק לקראת 3000 סל"ד העברת הילוך יותר נעימה אבל המנוע צורח אז האינסטינקט הטבעי הוא להעביר הילוך.

• תוכן חדש...