Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

במאזדה 2 שלי (2016) הנמצאת ברשותי מזה מספר שבועות, הוחלפה השמשה הקדמית לשמשה חלופית ,ע"י הבעלים הקודמים של הרכב.

מקריאה בפורום(ובאינטרנט בכלל) אני מבין שישנם הבדלים לכאורה בין שמשה מקורית לחלופית( רעשי רוח,קרינה, סינוור,חימום הרכב וכו) ואני חושב לרכוש ולהתקין שמשה מקורית.

האם עליי לעשות כן? היכן ניתן למצוא שמשה מקורית?

האם רק במוסכי החברה? אני מודע לכך כי מדובר בהוצאה לא קטנה בכלל ואני ממש מתלבט האם אכן לעשות זאת.

פורסם

אני עם מאזדה 3, עם ככל הנראה יותר מערכות שתלויות בשמשה מקורית (חיישני אור, חיישני גשם, מעבר אוטומטי לאור דרך, אולי יש עוד), אחרי כמה חודשים טובים איזה משאית שנסעה לפני אשתי פינקה אותה באבן עסיסית שעפה ישירות לשמשה וגרמה לסדק לא קטן.

הוחלפה השמשה לחליפית, ואני לא הרגשתי עד היום שום הבדל, כל המערכות עובדות.

אולי אצל יצרנים אחרים או דגמים אחרים זה יותר בעייתי, לדעתי במאזדה 2 לא כמו שאצלי לא בעייתי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תודה על המענה המהיר.

גם אצלי יש חיישנים כאלה וחיישן הגשם לא עובד כעת(לדעתי לא יושב טוב וצריך למקמו מחדש) אך חיישן האור כן עובד).

אגב,האם יש אצלך רעשי רוח?אצלי יש מעל 80 קמש וזה דיי מציק.

המלצות על זגג באזור המרכז שיוכל לבדוק זאת במידה ואשאר עם השמשה הנוכחית?

עריכה אחרונה על ידי ליצן צהוב
פורסם
שלום רב,

במאזדה 2 שלי (2016) הנמצאת ברשותי מזה מספר שבועות, הוחלפה השמשה הקדמית לשמשה חלופית ,ע"י הבעלים הקודמים של הרכב.

מקריאה בפורום(ובאינטרנט בכלל) אני מבין שישנם הבדלים לכאורה בין שמשה מקורית לחלופית( רעשי רוח,קרינה, סינוור,חימום הרכב וכו) ואני חושב לרכוש ולהתקין שמשה מקורית.

האם עליי לעשות כן? היכן ניתן למצוא שמשה מקורית?

האם רק במוסכי החברה? אני מודע לכך כי מדובר בהוצאה לא קטנה בכלל ואני ממש מתלבט האם אכן לעשות זאת.

בזמנו שהיה להורים שלי טויוטה קורולה 2014 היה לנו גם סיפור עם השמשה קדמית שנסדקה והחליפו (ביטוח שמשות) לתחליפית והיא הייתה ברמה ירודה לעומת המקורית. אחרי משהו כמו שנה וחצי שכנעתי את ההורים להחליף לשמשה קדמית מקורית מפירוק עלה משהו כמו 1000 שקל אבל היה שווה. תמיד המקורי עדיף על התחליפי זה מתבטא במסנני קרינה, מיקום תושבת מראה מרכזית, אטימות ואדים.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אז ייתכן שהבעיה היא לא בשמשה מקורית או חלופית אלא משהו שנדפק בהתקנה של השמשה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שמשה חלופית זהה בתכונותיה למקורית. אם בעת ההחלפה רוצים להתעקש על מקורית, מילא, אבל להחליף שמשה קיימת ???? מיתור לחלוטין.

כל החיישנים/אנטנות/מסננים למינהם עובדים גם בחלופית וההבדל היחידי נעוץ בלוגו.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

השמשה שלי הוחלפה דרך זגג שעובד עם אלדן, במקרה שלי זה היה ברוך ובניו זגגות רכב באבשלום גיסין פתח תקווה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...