Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו פלואנס דיזל 138 אלף ק"מ ושנת 2012, אני מעוניין להחליף אותה ברכב אחר. אני מחפש משפחתית אבל לא נעול. אני מחפש רכב אמין מבחינת תקלות, בטיחותי וחוסך בדלק. התקציב שלי הוא באזור ה-25 אלף שקל, או החלפה על הרנו. אני יודע שטויוטה יאריס וקורולה יחסית עונות על הקרטריונים שלי(לא חוסכות בדלק אמנם כמו הרנו). יש עוד רכבים בתקציבים האלה שאתם ממליצים? לגבי האמינות של הטויוטה ראיתי אין ספור מקרי תקלות, ככה שאני לא יודע איך לבחור את הרכב הבא שלי שבוודאות לא יהיה יד ראשונה, ככה שאוכל להבטיח שלא יעשה בעיות...

תודה

פורסם

למה אתה מתכוון להחליף?

אלא אם הפלואנס מתקלקלת כול הזמן בתקציב הזה לא חושב שתקבל שידרוג.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה אתה מתכוון להחליף?

אלא אם הפלואנס מתקלקלת כול הזמן בתקציב הזה לא חושב שתקבל שידרוג.

Sent from my iPad using Tapatalk

התחזוקה על הפלואנס יקרה בטירוף, וכשיש תקלות ובעיות אני נתקע מבחינה כלכלית כי הרכיבים יקרים, אפילו טיפולים עולים לי לא מעט ביחס לרכבים אחרים. האגרה לטסט גם יקרה יותר מהרגיל. הרכב מתאים לאנשים שישלהם כסף...

מבחינתי שדרוג זה אמינות רכב מבחינת תקלות ותחזוקה זולה, אבל תוך כדי בטיחות וביצועים כי אני נוסע נסיעות ארוכות.

ישלך משהו להציע? מבחינת דגמים ושנתונים

פורסם

מה כמות הנסועה השנתית שלך?

אתה נכנס יותר מפעם בשנה למוסך?

שים לב שרק ההחלפה תעלה לך (כנראה) לא מעט ואם הרכב שלך לא במצב טוב מאוד המכירה גם לא תזרום חלק...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי נשמע שלדיזלית מ- 2012 עם 138K ק"מ (בלבד, ביחס לשנה...) יש עוד הרבה מה לתת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
התחזוקה על הפלואנס יקרה בטירוף, וכשיש תקלות ובעיות אני נתקע מבחינה כלכלית כי הרכיבים יקרים, אפילו טיפולים עולים לי לא מעט ביחס לרכבים אחרים. האגרה לטסט גם יקרה יותר מהרגיל. הרכב מתאים לאנשים שישלהם כסף...

מבחינתי שדרוג זה אמינות רכב מבחינת תקלות ותחזוקה זולה, אבל תוך כדי בטיחות וביצועים כי אני נוסע נסיעות ארוכות.

ישלך משהו להציע? מבחינת דגמים ושנתונים

החזקתי פלואנס דיזל ויש עוד אחת במשפחה, אני לא יודע על מה את מדבר.

טיפולים כל 20 אלף לעומת אחרים שמטפלים כל 15.

טיפול קטן פילטר אוויר, פילטר שמן ושמן- עולה כמו לכל רכב. בטיפול גדול מחליפים גם פילטר סולר בעלות 500 שקל. אז כל 40 אלף עוד 500 שקל...פלאגים אין.

עלות חלפים אחרים- מהמעט שנתקלתי( הרכבים לא דרשו הרבה והציגו אמינות מצוינת) לא ראיתי עלויות חריגות.

אגרה נגזרת משווי הרכב שהוא חדש.

צריכת דלק של 1:20 ונוחות טובה למרחקים.

פורסם

נראה לי שאתה כנראה צריך להחליף מוסכניק. בתקציב שלך לא תקבל שום דבר שיותר מתאים לצרכיך ממה שיש לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פלואנס רכב מצויין כנראה שהבחור מחפש רכב שלא צריך לטפל בו. הכי מתאים לו לפי דעתי טויוטה פריוס רכב חסכוני עם תחזוקה זולה.

פורסם

פריוס ב-25K תהיה טחונה ותצטרך תחזוקה (ואולי סוללה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה כמות הנסועה השנתית שלך?

אתה נכנס יותר מפעם בשנה למוסך?

שים לב שרק ההחלפה תעלה לך (כנראה) לא מעט ואם הרכב שלך לא במצב טוב מאוד המכירה גם לא תזרום חלק...

לא נוסע יותר מדי, בערך פעמיים בשבוע. וכן נכנס לא מעט למוסך, מרגיש שהחלפתי יותר מדי דברים ברכב בעלויות יקרות ושנפלתי איתו, ויש המון בעיות חשמליות. וכל זה למרות שאני יודע לשמור על נהיגה סבירה ולא נוהג כמו משוגע. עכשיו עשיתי לו תיקון נוסף ואני מקווה שלא יהיו תיקונים בסדרי גודל כאלה עוד...

החזקתי פלואנס דיזל ויש עוד אחת במשפחה, אני לא יודע על מה את מדבר.

טיפולים כל 20 אלף לעומת אחרים שמטפלים כל 15.

טיפול קטן פילטר אוויר, פילטר שמן ושמן- עולה כמו לכל רכב. בטיפול גדול מחליפים גם פילטר סולר בעלות 500 שקל. אז כל 40 אלף עוד 500 שקל...פלאגים אין.

עלות חלפים אחרים- מהמעט שנתקלתי( הרכבים לא דרשו הרבה והציגו אמינות מצוינת) לא ראיתי עלויות חריגות.

אגרה נגזרת משווי הרכב שהוא חדש.

צריכת דלק של 1:20 ונוחות טובה למרחקים.

אז אצלי אין אמינות באוטו, בגלל זה אני לא מרוצה ממנו. הוא שנתיים אצלי ורק עושה בלאגן. נאלצתי לגרור אותו כבר 3 פעמים. החלפים יותר יקרים משל רכב יפני למשל. בגלל זה באתי להתייעץ כאן

פורסם
פלואנס רכב מצויין כנראה שהבחור מחפש רכב שלא צריך לטפל בו. הכי מתאים לו לפי דעתי טויוטה פריוס רכב חסכוני עם תחזוקה זולה.

זה לא נכון, בכל רכב צריך לטפל ואין לי בעיה עם זה. העניין הוא שברכב שלי נאלצתי לטפל יותר מדי פעמים בסדרי גודל של מחירים פסיכיים, לרכב יש יותר מדי פוטנציאל לבעיות חשמל.

פורסם

חשבת על זה שאולי אתה מטפל במוסכים לא מקצועיים ולכן יש לך צרות ברכב?

אחי קנה פלאונס בנזין ב15 אלף והרכב ממש אמין.

פורסם

מיכאל, זה קצת מוזר מה שאתה כותב.

באופן כללי אני לא אוהד רכבים צרפתיים, אבל בכל זאת הפלואנס הוא אחד הבודדים שנחשב לאמין מאוד.

תתחיל קודם לפרט מה החליפו לך ברכב ומדוע החליפו, אח"כ נתקדם.

כל רכב שעבר תחזוקת שבר יהיה פתח לצרות, ולא דווקא דגם ספציפי.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

תמיד אפשר ליפול על רכב "לימון" ובמקרים כאלו אני מסכים שעדיף למכור ויפה שעה אחת קודם,

בנסועה נמוכה אתה לא חייב היברידית גם בנזין קלאסית תהיה קניה טובה, אתה יכול למצוא לא מעט מכוניות אמינות להפליא בסכומים האלו (ראה ערך ניסן טידה\נוט).

פורסם (נערך)

לא ברור איזה אינספור תקלות ראית בקורולה וביאריס. אם תחפש באינטרנט סיפורי תקלות אתה תמצא אינספור תקלות גם באופניים.

עקרונית אם אתה מחפש אמינות ושמירת ערך יהיה לך מאוד קשה ליפול עם טויוטה.

זה נכון מלבד יוצאת אחת מהכלל שזו הקורולה עם הגיר הרובוטי שהיתה כתם שחור בהיסטורית האמינות המופלאה של טויוטה.

ואגב כבעלים של פריוסים ב 8 שנים האחרונות אני יכול להעיד שאמינות שלהם מדהימה ואתה יכול לקנות בשקט גם אחת עם 200K ק"מ רק חשוב להקפיד על הרחבת אחריות לסוללה שבאמת בפוטנציאל גבוה למות בק"מ האולו.

עריכה אחרונה על ידי orenweb
  • תוכן חדש...