Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותג היוקרה של יונדאי וקיה, ג'נסיס, ידוע עליו משהו לגבי ישראל?

Hagaix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בדיוק חשפו דגם חדש, הGV80

https://www.caranddriver.com/news/a30371537/genesis-gv80-photos-info/?utm_medium=social-media&utm_campaign=socialflowFBCD&src=socialflowFBCAD&utm_source=facebook&fbclid=IwAR00tZKCSOiEielIPvvqtz9QoHriPLGjrp-rEoKJzWrRLVcXPLxPS6JEm9g

אני עני מדי לדאצ'יה, אבל הוא ניראה דיי מעניין, והוא אשכרה מבוסס על הנעה אחורית. סביר להניח שיגיע עם מנוע 2.5 טורבו עם 280 כ"ס ותיבת 8 הילוכים דו מצמדית, חתיכת מאמץ מצד יונדאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק חשפו דגם חדש, הGV80

https://www.caranddriver.com/news/a30371537/genesis-gv80-photos-info/?utm_medium=social-media&utm_campaign=socialflowFBCD&src=socialflowFBCAD&utm_source=facebook&fbclid=IwAR00tZKCSOiEielIPvvqtz9QoHriPLGjrp-rEoKJzWrRLVcXPLxPS6JEm9g

אני עני מדי לדאצ'יה, אבל הוא ניראה דיי מעניין, והוא אשכרה מבוסס על הנעה אחורית. סביר להניח שיגיע עם מנוע 2.5 טורבו עם 280 כ"ס ותיבת 8 הילוכים דו מצמדית, חתיכת מאמץ מצד יונדאי.

ג׳נסיס הוא מותג היוקרה של יונדאי. אין לו שום קשר לקיה. לקיה אין מותג יוקרה נפרד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג׳נסיס הוא מותג היוקרה של יונדאי. אין לו שום קשר לקיה. לקיה אין מותג יוקרה נפרד.
קיה וג'נסיס שתיהן תחת קורת הגג של יונדאי מוטור גרופ.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון אבל גנסיס משוייך יותר עם יונדאי מאשר קיה.

יש בארץ מספר חתיכות בודדות, אחת מחנה ברחוב שלי, מנוע 5 ליטר עם 420 כח... הייתה של מנכל כולמוביל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלמוביל לא יביאו את ג'נסיס, למה להם להשקיע בעוד מותג פרימיום שיש להם את מרצדס?

יש שמועות שעומד להתחיל ייבוא מקביל של רכבי יונדאי, תקווה שגם הג'נסיס אולי תגיע ככה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא כן הביאו אחת, למנהל החטיבה.

[ATTACH=CONFIG]526144[/ATTACH]

ועוד G90, רכב מעולה, מתיחת הפנים של 2020 מדהימה.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא כן הביאו אחת, למנהל החטיבה.

[ATTACH=CONFIG]526144[/ATTACH]

לא רק אחת, יש כמה בודדות בארץ. 2 קופה ידניות עם מנוע 2 ליטר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון אבל גנסיס משוייך יותר עם יונדאי מאשר קיה.

יש בארץ מספר חתיכות בודדות, אחת מחנה ברחוב שלי, מנוע 5 ליטר עם 420 כח... הייתה של מנכל כולמוביל.

גם לי יוצא להיתקל בg80 שחורה (נראה לי מזכירה לי קצת סונטה) בנתניה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הg80 השחורה באיזור השרון

הגנסיס הישמה יותר באיזור חולון

יש עוד כמהFB_IMG_1577946986393.jpgFB_IMG_1577946956837.jpgFB_IMG_1577946949995.jpg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי בקרוב?

"ג'נסיס חושפת רכב פנאי ראשון - עשוי להגיע ארצה"

https://www.ynet.co.il/wheels/article/HyVabE918

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיה וג'נסיס שתיהן תחת קורת הגג של יונדאי מוטור גרופ.

גם רנו, ניסאן ומיצובישי תחת קורת גג אחת. אז מה, אינפיניטי קשורה לרנו או למיצובישי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...