Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור ארוך.

לפני כשלושה חודשים רכשתי שברולט מאליבו 2011 מנוע 2.4.המכונאי ביצע ניקוי מצערת בעודה על הרכב ומאז דולקת נורית צ'ק אנגין באופן קבוע.עד כה הוחלפו חיישן קניסטר ,שני חיישני חמצן עליון ותחתון, חיישן map וחיישן maf.הנורה העקשנית עדיין דולקת .בחיבור מחשב מופיעות שגיאות הקשורות לקריאה לא נכונה בחיישני החמצן ותקלות נוספות הקשורות לכך (לא זוכר את קודי התקלה כרגע).ברור לי שלא משם נובעת התקלה כי כל המערכת הוחלפה לחדשה.ניסיונות מחיקת התקלה גורמים לרכב להשתנק ,להכבות ולאחר מספר ניסיונות הנעה להניע מחדש עם הנורה דולקת.

מה עוד ניתן לעשות?

כל עזרה תתקבל בשמחה.

לי נגמרו הרעיונות.

תודה.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להחליף מכונאי לאחד שטוב בדיאגנוסטיקה יותר משהוא טוב בלרוקן לך את הכיס.

פורסם

הוא לא מרוקן לי כלום.כל החלקים וההתקנה בוצעו על ידו אם אין לך תשובה ,עדיף שלא לרשום.

פורסם

הקודים הנוכחיים מראים על חימום בסנסור של חיישני החמצן.משהו שם משגע את הקריאות של המחשב.כל החלקים חדשים.

פורסם

החוטים של החיישן עוברים צמוד לסעפת פליטה, הייתי בודק את התקינות שלהם.

ומתנצל שקפצתי למסקנות.

פורסם

חיישני החמצן הוחלפו.יחד עם החוטים שלהם..יש עוד חיישנים פרט לעליון ולתחתון?.הנורה ממש נמאסה עליי.

פורסם

החיישן מתחבר עם חוטים חדשים, אבל לקונקטור והלאה יש חוטים ישנים. שווה לבדוק.

בכל אופן התקלה באה מחיישן קדמי או אחורי? אם מאחורי שווה לבדוק מה קורה בממיר. דבר נוסף - ניקוי המצערת שלו בוצע בצורה לא מקצועית, לא ברורה לי ההחלטה העצלה לא להשקיע עוד כמה דק ולפרק את המצערת מהסעפת.

נוסף לכך חשוב לשאול האם החיישן החדש הוא מקורי או חיישן תחליפי?

האם בדיקת התנגדות ל2 חוטי מעגל החימום מציגים קריאה נכונה או שגויה?

יש מדריך שלי שמסביר את הפרוצדורה לבדיקת מעגל חימום של חיישן

פורסם

הכל מקורי של acdelco.החיישנים נבדקו והם תקינים.עוד רעיונות?.התקלות מופיעות משתי החיישנים.הן מהעליון והן מהתחתון.

נ.ב. גם החיישנים שפורקו נבדקו והיו תקינים.

פורסם

לא ענית לכל שאר השאלות שלי

מאיזה חיישן התקלה מגיעה?

אם אחורי, האם נבדק הממיר?

נבדקו חוטי הצתה ופלאגים? אם יש תקלה שקשורה אליהם?

חיווי טמפרטורת מנוע תקינה? אולי הוא עובד בטמפ עשירה.

אלו הדברים שעולים לי לראש.. מכאן והלאה יכול להיות גם שמדובר בתקלת מחשב..

פורסם

טמפרטורת מנוע תקינה. שתי החיישנים מראים חיווי על תקלה.הוחלפו פלגים אירדיום בפלגים מקוריים של acdelco.על חוטי ההצתה לא נראה נזק נראה לעין והם לא הוחלפו.הרכב נוסע כרגיל.לא נבדק הממיר.אני אכן חושד בו ,אבל לא ממש מתרגש ,עלותו מחו"ל נמוכה.להחליף גם אותו?.

פורסם

אני לא בטוח שממיר תקול יגרום לבעיה בחיישן קדמי. אבל אי אפשר לדעת איך המחשב הספציפי מתקשר.. נחכה לתגובות של חכמים ממני

פורסם

לציין גם שהרכב נלקח למוסך וחובר למחשב.שם טען בעל המוסך בכל תוקף שיש להחליף חיישן קניסר שהוחלף ממזמן.כאמור ,החלפת החיישן לא פתרה את התקלה.בבדיקת התקלות מופיעים 13 קודי תקלה שכולם קשורים לחיישנים הארורים.השתגעתי כבר.

פורסם

נשמח שתחבר סורק ותעלה לכאן את כל קודי התקלה, אולי יש משהו ששכחת ויכול לתת כיון

• תוכן חדש...