Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Long shot אבל אולי שווה לנסות - יצא לי במקרה לשמוע לא מזמן ממתקין מערכת הגז שלי סיפור על מאליבו 3.5 מונעת בגז שהגיעה אליו עם המון המון תקלות מחשב לא מוסברות. בקיצור הוא בדק יותר לעומק ומצא שלא מעט חוטי חשמל שעוברים בין הרכיבים השונים היו שרופים\אכולים. החליף את כל צמות החשמל ברכב, עבודת נמלים שלקחה לא מעט מזמן, אבל מאז הכל הסתדר.

באופן כללי שמעתי גם וקראתי (בפורומים בחו"ל) על לא מעט תקלות ברכבים של GM שחוטים נמצאו אכולים\שרופים וגרמו לתקלות מחשב. אפילו אני חושב שהייתה מתישהו בארה"ב תביעה ייצוגית על ענין החוטים המקוריים שלהם שסובלים מבעיות כאלו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כפי שהצעתי לך, עבוק על החיווט

אבל אחרי חיפושים ארוכיל באינטרנט ראיתי שזו תקלה ידועה בgm שמתרחשת כשמתעסקים עם הצתה או ממיר קטליטי.

הפתרון ברוב המקרים - פיוז של exh (כלומר של זיהום אוויר ופליטה) שנמצא בתיבת פיוזים בתא המנוע. או פיוז של ecm . תבדוק אותם ואני מקווה שיבוא לציון גואל. בהצלחה!

פורסם

הרבה תקלות שמגיעות במכה אחת לרוב מצביעות על חוסר אספקת מתח לסנסורים האלו. כשבודקים טוב בשירטוטים גם בד"כ מוצאים שלכולם מכנה משותף - אותו הפיוז.

אני מהמר על פיוז שרוף במקרה הטוב או חיווט שהתפורר\נקרע במקרה הפחות טוב.

הבדיקה הבסיסית שהמוסך היה צריך לעשות זה לקחת וולט-מטר ולוודא שבתקע של החימום של החיישן חמצן יש 12V... היה חוסך לו המון עבודה מיותרת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא מצאתי פיוז של exh...נמצאו שני פיוזים של ecm.באחד לא היה פיוז בכלל ואת השני הוצאתי והחלפתי בינו לבין אחר,ניקיתי את התקלה ותנחשו מה ? הנורה הארורה לא דלקה לפעמיים וכעת שוב דולקת.ייאוש.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

האם כל קודי התקלה מופיעים באותו זמן? או קודם קוד תקלה מסוים מופיע ואז אחרים?

מה מתח הספקה של החימום חיישן?

האם בדקת קוטבי מצברף הארקה ראשוית והארקה של יחידת בקרת המנוע?

פורסם

הייתי עובר ביסודיות בכל זאת על כ-ל הפיוזים של הרכב, עצם זה שהיה חסר פיוז ECM מעלה בי חשד כלשהו, והתקלה שלך גרמה לי להרהר הרבה בימים האחרונים, בהחלט נשמעת כמו תקלת קצר.

פורסם

לי זה יותר נשמע בעית ממסר ולא נתיך.

בכל מקרה מתחילים מהקוד תקלה הראשון שקופץ ובדיקת אספקת מתח לאותו חיישן, מאוד בסיסי ופשוט לביצוע.

תקלות קבועות זה התקלות הקלות ביותר לאבחון.

פורסם (נערך)

כל קודי התקלה מופיעים בו זמנית.המצבר החזיר את נשמתו לבורא השבוע ככה שגם הוא הוחלף לבוש חדש מהסדרה היקרה.ולא ,עדיין לא בדקתי את המתח על החיישנים או בקטבי המצבר.בכל מקרה כל הפיוזים נבדקו עם נורת ביקורת והם תקינים.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי IRON-MAN

פורסם

עדכון.הבעיה נפתרה.(מרגיש כאילו זכיתי בלוטו..).הלכתי למוסך.חיישן מאף הראה תוצאה של אפס ולא כבתה התקלה למרות איפוס.חשדנו בצמה של הרכב ,דיסקסתי מעט עם בעל המוסך ,אמרתי לו שלדעתי החיישן לא מקבל מתח,בדק את כל הפיוזים,הסתכל מעט באינטרנט..הגיע עם פיוז ,שם אותו במקום בו לא היה פיוז והתקלה ,יחד עם נורת "בדוק מנוע", נעלמה מהרכב.איזה כיף.תודה לעוזרים לציין שהוא היה הוגן במיוחד ולקח גרוש וחצי על האבחון.איזה כיף שבעתיים.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

• תוכן חדש...