Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה אפילו לא החופש הגדול כרגע...

מקווה שאני טועה אבל יש לי הרגשה שפותח השרשור עושה מאיתנו צחוק. את הi10 כבר מכרת?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההבדל של T4 עם 190 כוחות סוס ב - 248 ל T8 ב 289 עם 300 כוחות סוס זה 40 אלף שקל ? זה נשמע הגיוני ?

זה הבדל של 110 כ"ס ב40 אלף שקל. תחשוב איזה אוטו עם 110 כ"ס חדש אתה יכול לקנות ב40 אלף שקל? כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
וזה אפילו לא החופש הגדול כרגע...

מקווה שאני טועה אבל יש לי הרגשה שפותח השרשור עושה מאיתנו צחוק. את הi10 כבר מכרת?

Sent from my iPhone using Tapatalk

חשבתי שהבנתם את זה מחצי הרמיזה שלי. כשראיתי את התגובות של פותשו"ש ישר זה הדליק נורה ובדקתי שרשורים קודמים.

באופן היפותטי אם היה בא אלי לאולם התצוגה בחור עם i10 וגישה של הבן של טראמפ, לא בטוח כמה הייתי מתייחס ברצינות. אולי מזמין אותו לכוס ויטמינצ'יק OTH בשם הנימוס.

לדעתי אפשר לנעול, אבל קטונטי. או כתונתי. לא רוצה ח"ו להעליב איזה שהוא בן של ירקן מקושר (ראה ערך ערוסי).

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
חשבתי שהבנתם את זה מחצי הרמיזה שלי. כשראיתי את התגובות של פותשו"ש ישר זה הדליק נורה ובדקתי שרשורים קודמים.

באופן היפותטי אם היה בא אלי לאולם התצוגה בחור עם i10 וגישה של הבן של טראמפ, לא בטוח כמה הייתי מתייחס ברצינות. אולי מזמין אותו לכוס ויטמינצ'יק OTH בשם הנימוס.

לדעתי אפשר לנעול, אבל קטונטי. או כתונתי. לא רוצה ח"ו להעליב איזה שהוא בן של ירקן מקושר (ראה ערך ערוסי).

שלום

כאשר חיפשתי הוט האצ' אחת הסיבות שלא התעמקתי בלאון קופרה כי המוכרן אמר לי , בוא נראה אם אתה רציני ( מה לעשות גם חקלאים עם נעליים קרועות אוהבים מכוניות ספורט ) צריך להתיחס לכל לקוח ברצינות כי אף פעם אי אפשר לדעת מי יקנה .

פורסם (נערך)

בתור מישהו שגדל במשק תרשה לי לחלוק עליך. חקלאים לא הולכים עם נעליים קרועות. רדבק / בלנסטון / פלדיום / נעלי צבא / מגפי רפתנים ומה לא. חרושות/מלוכלכות

הם אולי כן, קרועות הם לא. דבר שני התכוונתי לשילוב הדברים. אדם שבא לקנות צריך להראות נכונות. מי שבא (בעיקר צעירים) עם אוטו של סטודנטים, וגישה לוחמנית /אגרסיבית, לא נכנס לפריים של רוכש רציני בעיניו של הנציג, ואם הוא יסנן אותם, על כל 10 כאלה הוא יפספס 'מושבניק/רציני אחר' אחד, מה שמשאיר לו 90% מהמקרים זמן פנוי ללקוחות אחרים שמנקודת מבטו יש סיכוי גבוה יותר שיקנו. המספרים פשוטים.

גם אני לא פעם נכנסתי לאולם תצוגה עם בגדי עבודה מרופטים ומלאים בצבע, ואיכשהו תמיד התייחסו אלי ברצינות. כולל בצ'מפיון. עכשיו זה לא משנה אם פותשו"ש כאן באמת מחזיק בסכום המדובר ורוצה לקנות רכב ספורטיבי, בעיני ובעיני הסביבה הוא נתפס כילד שלא ממש מבין מה בדיוק הוא רוצה ( 6 שניות?), איך נראה השוק (40 אלף על וולוו), או איך מתבצעת עסקת רכישה בסיסית של שרות (יקר לי טיפול אצל היבואן ב i10 ). שני הפוסטים צורחים "ילד לך הביתה, חכה עד שתגדל ואז תחזור".

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אמנם אנחנו סוטים מנושא של השרשור לחופש הגדול, אבל מניסיון שלי ומשיחות עם לא מעט נציגים בסוכנויות היוקרה היחס לכל לקוח הוא זהה.

שמעתי המון סיפורים על אנשים שנראה שנכנסו לסוכנות בטעות ויצאו ממנה עם הזמנה של רכב במאות אלפי שקלים.

פורסם
בתור מישהו שגדל במשק תרשה לי לחלוק עליך. חקלאים לא הולכים עם נעליים קרועות. רדבק / בלנסטון / פלדיום / נעלי צבא / מגפי רפתנים ומה לא. חרושות/מלוכלכות

הם אולי כן, קרועות הם לא. דבר שני התכוונתי לשילוב הדברים. אדם שבא לקנות צריך להראות נכונות. מי שבא (בעיקר צעירים) עם אוטו של סטודנטים, וגישה לוחמנית /אגרסיבית, לא נכנס לפריים של רוכש רציני בעיניו של הנציג, ואם הוא יסנן אותם, על כל 10 כאלה הוא יפספס 'מושבניק/רציני אחר' אחד, מה שמשאיר לו 90% מהמקרים זמן פנוי ללקוחות אחרים שמנקודת מבטו יש סיכוי גבוה יותר שיקנו. המספרים פשוטים.

גם אני לא פעם נכנסתי לאולם תצוגה עם בגדי עבודה מרופטים ומלאים בצבע, ואיכשהו תמיד התייחסו אלי ברצינות. כולל בצ'מפיון. עכשיו זה לא משנה אם פותשו"ש כאן באמת מחזיק בסכום המדובר ורוצה לקנות רכב ספורטיבי, בעיני ובעיני הסביבה הוא נתפס כילד שלא ממש מבין מה בדיוק הוא רוצה ( 6 שניות?), איך נראה השוק (40 אלף על וולוו), או איך מתבצעת עסקת רכישה בסיסית של שרות (יקר לי טיפול אצל היבואן ב i10 ). שני הפוסטים צורחים "ילד לך הביתה, חכה עד שתגדל ואז תחזור".

מסכים עם דברייך (מתקן את עצמי , אני חקלאי עם נעליים קרועות .לפחות עד שברוקס ייצרו נעלי ריצה שלא נקרעות )

פורסם
שלום

כאשר חיפשתי הוט האצ' אחת הסיבות שלא התעמקתי בלאון קופרה כי המוכרן אמר לי , בוא נראה אם אתה רציני ( מה לעשות גם חקלאים עם נעליים קרועות אוהבים מכוניות ספורט ) צריך להתיחס לכל לקוח ברצינות כי אף פעם אי אפשר לדעת מי יקנה .

לא ממש צריך להיות חקלאים עם נעליים קרועות ספציפית גם מהחוויה שלי בסיאט(אני סתם בחור של טישרט וג'ינס), שהתלבטתי להוטהאצ'(בין ה208GTI לאיביזה קופרה בזמנו) הגעתי לאולם תצוגה וביקשתי נסיעת מבחן והנציג אמר לי אפילו בלי להסתכל עלי או להציג את עצמו "מה המספר טלפון והשם נתקשר אליך לתאם".

אחרי שבועיים התקשר אלי הנציג ואמר לי "היי מדבר X מסיאט אני מתקשר אליך בקשר לבקשה שלך לנסיעת מבחן - תגיד, אבל אתה באמת רציני לקנות? אתה באמת מעוניין?" אז אמרתי לו "לא, כבר לא מעוניין תודה רבה", יום אחרי הביקור בסוכנות של סיאט הלכתי לפיג'ו קיבלתי נציג סבלני שסידר לי נסיעת מבחן ליומיים אחרי על ה208GTI וכ"כ נהנתי שהזמנתי במקום.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

חווית הקניה שהיתה לי לפני כמה חודשים - נציג של סיאט אפילו לא העיף מבט כשהוא אמר לי "תעשה הזמנה" ואז אתן לך את כל הפרטים (כמו אספקה, צבעים וכו'). לעומת זאת בVW התייחסו אלי יפה מהרגע הראשון, נתנו את כל המידע ובסוף קיבלו הזמנה ל GTI.

כנראה שהייתי הולך על GTI בכל מקרה, אבל אפילו את ההזדמנות של סיאט להביא אותי לנסיעת מבחן הם פספסו.

פורסם

כך או כך הקזינו הרוויח, צ׳מפיון משווק כמובן גם את סיאט וגם את פולקסווגן.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מיני JCW עושה 6.1 שניות ועולה 265.

תתחדש.

*לגבי "רצינות" - מראה/לבוש לא רומז לרצינות או אי רצינות. גם המיליארדרים הכי גדולים לפעמים רוצים לצאת מהבית בג'ינס וטי-שרט (במקרה הטוב) וגם ילד אבו-עלי מתלהב שלא הייתי נותן לו לקשור שרוכים בלי ליווי של מבוגר יכול להיכנס לקאסטרו ולקנות חליפה ב-400 שקל, ולהזמין שעון "רפליקה" ודיסק און קי שנראה כמו מפתח של מרצדס בעלי אקספרס. מה שמראה על רצינות זה גישה. אם נכנס אלי לחנות מישהו מתלהב שמתנהג כאילו הוא קנה אותי בשוק עבדים, ונובח עלי פקודות (כמו שהוא נובח פקודות פה בפורום) ולא בא כדי לאפשר לשנינו להנות מהחווייה, הרצון שלי לתת לו שירות ירד פלאים וזה ממש לא משנה גם אם הוא יכול לקנות שני עותקים מכל אחד מהרכבים שעומדים בתצוגה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

טוב לגמרי חופש גדול.

אבל בנושא המעניין יותר שהשרשור גלש אליו - בהחלט יש השפעה לאיך אתה נראה ובעיקר לגילך אבל ממש לא תמיד:

אבא שלי ז"ל סמך עליי בעיניים עצומות בנושא רכבים ומאחר וידע שאני אוהב את זה תמיד הפקיד ביידי לרכוש לו את המכוניות, בהיותי בן 20 לערך הגעתי ללקסוס וביקשתי נסיעת מבחן על LS, מיד הציעו קפה, בוא תשב והיו אדיבים ונחדמים,

לעומת זאת, לסוכנות של ב.מ.וו (יבואן קמור דאז) בת"א וביקשתי לבצע נסיעת מבחן על 528.

דבר ראשון שאלו בן כמה אני ועל מה אני נוהג היום. הגישה הייתה מאד מגעילה.

ביקשתי לשבת להיפגש עם סוכן אחר ואחרי הרבה פרצופים הגיע בחור יותר נחמד.

אגב - ה-528 נכרשה בסוף, באותו היום. כנראה שאיכות הרכב עלתה על החוויה הפחות נעימה עם הסוכן...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...