Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום קניתי את הרכב לפניי פחות שבועיים יד 2 עשה 175000 ביומיים שלושה הראשונים נסיעה חלקה כאילו חדש מחברה,לאחר מכן בלוח שעונים מפתח שוודי כתום ואחר כך מפתח כתום יחד עם stop אדום וכל ההודעות המלחיצות יחד אחת אחריי השנייה .

הלכתי למוסך לאחר סריקה ואיפוס התקלות במחשב הרכב שוב כמו חדש לאחר יומיים שלוש שוב אותה תקלה כך קרה 3 פעמים אני מזכיר כל בדיקה במוסך במחשב 200 שקל התייאשתי הרכב יושב בבית למי שמבין כאן יש מצב למכור את הרכב במצב שתיארתי אם כן בכמה הוא נקנה ב 13000 תודה מראש לעונים..

20191024_160536.jpg

עריכה אחרונה על ידי Aryeb82
פורסם

שילמת על סריקה פעמיים ורקמחקו את הקוד בלי להגיד לךמה גורם לבעיה מה הקוד תקלה ולתת לך הצעת מחיר לתיקון?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם
שלום קניתי את הרכב לפניי פחות שבועיים יד 2 עשה 175000 ביומיים שלושה הראשונים נסיעה חלקה כאילו חדש מחברה,לאחר מכן בלוח שעונים מפתח שוודי כתום ואחר כך מפתח כתום יחד עם stop אדום וכל ההודעות המלחיצות יחד אחת אחריי השנייה .

הלכתי למוסך לאחר סריקה ואיפוס התקלות במחשב הרכב שוב כמו חדש לאחר יומיים שלוש שוב אותה תקלה כך קרה 3 פעמים אני מזכיר כל בדיקה במוסך במחשב 200 שקל התייאשתי הרכב יושב בבית למי שמבין כאן יש מצב למכור את הרכב במצב שתיארתי אם כן בכמה הוא נקנה ב 13000 תודה מראש לעונים..

יש יסוד סביר לחשוד שמי שמכר לך את הרכב דאג לאפס את התקלה בלי לפתור אותה, והסתיר זאת ממך.

צריך לגשת למוסך מתמחה ולא לסנדלר. כתוב בבקשה מהיכן אתה בארץ.

חזיר דיזל

פורסם
שילמת על סריקה פעמיים ורקמחקו את הקוד בלי להגיד לךמה גורם לבעיה מה הקוד תקלה ולתת לך הצעת מחיר לתיקון?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

בפעם הראשונה שקרתה הבעיה המוסכניק עשה סריקה במחשב ואיפוס תקלה מלבד זה החליף 4 פלאגים החליף סליל הצתה שמנים נוזל קירור בקיצור נראה שעבדו עליי כי אני לא מבין ברכבים בפעם השנייה שקרה שוב איפס תתקלה במחשב ואמר יש בעיה בגיר ..

פורסם
חזור למוסך אשר סרקת את הרכב בו ובקש לדעת מה אומר קודם התקלה.

האם בדקת את האוטו לפני שקנית?

לא בדקתי הרכב נקנה מאלבר עשיתי טעות שלא בדקתי ראו שאני לא מבין בכלל בכל מה שקשור לרכב אז עבדו עליי באסה רכב ראשון שלי לאחר תקופה ארוכה של פסילה אסור להאמין לאף אחד

פורסם
יש יסוד סביר לחשוד שמי שמכר לך את הרכב דאג לאפס את התקלה בלי לפתור אותה, והסתיר זאת ממך.

צריך לגשת למוסך מתמחה ולא לסנדלר. כתוב בבקשה מהיכן אתה בארץ.

באמת מרגיש שהמוסכניקים כאן סנדלרים ונוכלים לא אמינים בכלל פשוט רעבים לכסף אני גר בטבריה השאלה אם כדאי מוסך מורשה לרכב שנקנה בסכום של 13000 בערך בכל אופן כרגע האוטו בחנייה סתם הלך לי הכסף

פורסם (נערך)

מה הקשר לערך הרכב. רצוי שתלך למוסך מומחה שיודע לטפל ברכבי רנו. אם תמתין אולי יהיו כאן המלצות באזור שלך. אני לא מכיר מוסך מתאים בסביבתך, הכי קרוב שאני מכיר זה בחיפה. תמתין להמלצות ובכל מקרה תתרחק מהסנדלר שהלכת אליו עד עכשיו.

אל תתייאש, אני מאמין שהבעיה פתירה, רק אני לא רוצה לזרוק כאן ניחושים סתם.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

שכחתי לציין בזמן שיש את הבעיה עם ה STOP אדום והמפתח שוודי כתום שאני מעביר הילוך ל D ומנסה לנסוע בכל זאת אז יש רעש חזק של מכה בגיר כאילו בקושי נכנס והאוטו לא סוחב לאחר משהו כמו 15 דקות המנורה של הSTOP אדום נכבה ונשאר המפתח שוודי כתום קבוע אם אני ממשיך לנסוע במצב הזה לאחר כמה ד נסיעה שוב חוזר הSTOP אדום ..

בכמה אפשר למכור את הרכב במצב הנוכחי שלו בוא נצא מנקודת הנחה שישנה בעיה בגיר כמה הוא שווה במצב הזה?

תודה לכל מי שהגיב או מגיב הפורום הזה הכי רציני שראיתי בארץ כייף שיש מקום כזה תודה למנהלים ..

פורסם

לדעתי סיכוי טוב שיש לך בעיה בגיר, אצלך גיר 4 הילוכים מסוג AL4 שיש לו מחלות ידועות ומוכרות ומצד שני זהו גיר ותיק ומוכר והטיפול בו לא בהכרח יקר.

לדעתי הכיוון שלך למכור את האוטו לא נכון, במצב זה הרכב שלך שווה גרושים (אלא אם תחליט להיות רמאי גם אתה), במקום זה גש למוסך מומחה נורמלי וקבל הצעת מחיר לתיקון. יעלה לך הרבה פחות מהעשיריה פלוס שתפסיד.

חזיר דיזל

פורסם
לדעתי סיכוי טוב שיש לך בעיה בגיר, אצלך גיר 4 הילוכים מסוג AL4 שיש לו מחלות ידועות ומוכרות ומצד שני זהו גיר ותיק ומוכר והטיפול בו לא בהכרח יקר.

לדעתי הכיוון שלך למכור את האוטו לא נכון, במצב זה הרכב שלך שווה גרושים (אלא אם תחליט להיות רמאי גם אתה), במקום זה גש למוסך מומחה נורמלי וקבל הצעת מחיר לתיקון. יעלה לך הרבה פחות מהעשיריה פלוס שתפסיד.

תודה רבה על התגובות אני רק לומד יותר ויותר כמי שאחד שלא מבין ברכבים תודה לא מובן מאליו ..

דרך אגב ראיתי כאן באתר לא זוכר איפה בדיוק שאפשר לנסות לנתק את המצבר לכמה דקות ואולי זה יאפס את המחשב במקום לזרוק עוד 200 למוסך על איפוס שלהם זה מה שעשיתי עכשיו והמנורה האדומה STOP שהייתה נדלקת מיד לאחר שאני מניע נעלמה ונשאר מפתח שוודי כתום עם השגיאה הזאת: "Check anti-pollution system" עשיתי נסיעה קצרה ואין בעיות בינתיים בכל אופן אני מתכוון לשמוע לך וללכת למוסך מומחה ולקבל הצעת מחיר כי כשהרכב תקין אני אוהב את הנסיעה שלו ואת הנוחות שלו הוא אחלה בסך הכל בלי הבעיות האלו.

פורסם

גם אני מטבריה וזה נכון שיש כאן הרבה מוסכים פח ומצד שני יש כאן גם מקצוענים. לך למוסך רנו מול הקניון זה מוסך מוכר וותיק של ר

• תוכן חדש...