Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנית מאלבר. הם מכרו לך רכב תקול ככל הנראה.

לא בטוח שהם ידעו מה מצב הרכב. אבל הם הסוחר ולכן חלות עליהן חובות שלא חלות על מוכר פרטי.

מה תנאי האחריות שהם נתנו לך?

האם יש לך טופס גילוי הוגן חתום מהם? בדוק במסמכים שקיבלת.

תבדוק מה מגיע לך, תקליט שיחות, ותתחיל לדרוש טיפול, בשקט, בלי לצעוק ובלי להתלהם.

הרי 99% שזה רכב שהם עשו לו טרייד אין.

איזה יד הרכב? מה המקוריות?

תחזור גם לכל מי שמחק לך את התקלות ותדרוש לדעת מה התקלות. שילמת על זה.

הבעיה שאתה בצפון הרחוק. במרכז יש מומחי גירים ומומחי צרפתית במחירים סבירים יחסית.

יתכן ששווה לשלוח את הרכב על גרר למרכז.

בעיית גיר זה עניין אחד, פתיר, זה גיר שיש לו מחלות ידועות וקיטים של שיפוץ. לא מכיר מחירים.

תקלה שנייה זה ככל הנראה ממיר. השאלה למה ממיר נהרס. זה יכול להיות גם חיישן. יכולה להיות גם בעיה במנוע שגרמה להרס של הממיר.

צריך להבין טוב טוב מה התקלות, מה הפתרון, מה עושים ועם מה מושכים. מה יכול להשבית ומה אחרי דימום יתן לך להמשיך לנסוע.

סביר להניח שמי שמכר לאלבר את הרכב ידע ממה הוא נפטר.

פורסם (נערך)
קנית מאלבר. הם מכרו לך רכב תקול ככל הנראה.

לא בטוח שהם ידעו מה מצב הרכב. אבל הם הסוחר ולכן חלות עליהן חובות שלא חלות על מוכר פרטי.

מה תנאי האחריות שהם נתנו לך?

האם יש לך טופס גילוי הוגן חתום מהם? בדוק במסמכים שקיבלת.

תבדוק מה מגיע לך, תקליט שיחות, ותתחיל לדרוש טיפול, בשקט, בלי לצעוק ובלי להתלהם.

הרי 99% שזה רכב שהם עשו לו טרייד אין.

איזה יד הרכב? מה המקוריות?

תחזור גם לכל מי שמחק לך את התקלות ותדרוש לדעת מה התקלות. שילמת על זה.

הבעיה שאתה בצפון הרחוק. במרכז יש מומחי גירים ומומחי צרפתית במחירים סבירים יחסית.

יתכן ששווה לשלוח את הרכב על גרר למרכז.

בעיית גיר זה עניין אחד, פתיר, זה גיר שיש לו מחלות ידועות וקיטים של שיפוץ. לא מכיר מחירים.

תקלה שנייה זה ככל הנראה ממיר. השאלה למה ממיר נהרס. זה יכול להיות גם חיישן. יכולה להיות גם בעיה במנוע שגרמה להרס של הממיר.

צריך להבין טוב טוב מה התקלות, מה הפתרון, מה עושים ועם מה מושכים. מה יכול להשבית ומה אחרי דימום יתן לך להמשיך לנסוע.

סביר להניח שמי שמכר לאלבר את הרכב ידע ממה הוא נפטר.

שלום חבר ותודה על התגובה אני מעלה כאן קבצים (בטעות הועלה גם טיפול שעשיתי ממש כמה ימים לאחר הרכישה) תסתכל אלו המסמכים היחידים שקבלתי בזמן הרכישה באלבר שהתקשרתי אליהם וספרתי את כל הסיפור כולל תמונות והכל גם הם אמרו לי שחתמתי על טופס שאין אחריות אותו נציג אלכס דאג שלא אראה את הפרטים הקטנים ..

20191026_063233.jpg

20191026_062531.jpg

20191026_062441.jpg

20191026_062603.jpg

20191026_063034.jpg

עריכה אחרונה על ידי Aryeb82
פורסם

עכשיו רק שמתי לב בטופס גילוי נאות יש סעיף שכתוב כך -

מצבו הטכני של הרכב ורשימת הליקויים המהותיים הקיימים ברכב:

בחתימתי להלן הנני מאשר כי קיבלתי העתק מטופס בדיקת הרכב מיום____

(אין תאריך) וכמובן שלא קבלתי שום העתק או טופס שמראה על בדיקות או מצב הרכב שום דבר הטעות שלי היא שחתמתי שכביכול קיבלתי כמה חשוב לקרוא את כל הפרטים ולא לחתום סתם אני מקווה שעדיין לא מאוחר ויש מה לעשות בעניין שלי כי פשוט באלבר סניף טבריה עבדו עליי פשוטו כמשמעו !

פורסם
שלום חבר ותודה על התגובה אני מעלה כאן קבצים (בטעות הועלה גם טיפול שעשיתי ממש כמה ימים לאחר הרכישה) תסתכל אלו המסמכים היחידים שקבלתי בזמן הרכישה באלבר שהתקשרתי אליהם וספרתי את כל הסיפור כולל תמונות והכל גם הם אמרו לי שחתמתי על טופס שאין אחריות אותו נציג אלכס דאג שלא אראה את הפרטים הקטנים ..

מאחר והחוזה הנ"ל מציין כי אמורה להיות בדיקה, ולא בדקת אם אכן יש בדיקה, יש לך עדיין עילה לדרוש מאלבר לתקן את הרכב.

בגדול, חוק החוזים נותן לך תרופה למכה ואלבר יכולים ללכת עם המחלקה המשפטית שלהם לקיבינימט.

תנסח מכתב לאלבר בעצמך, תציין שהם עברו על סעיף 12 לחוק החוזים, וסעיף 12(ב) נותן לך את האפשרות להשמיש את סעיף 14(א) שנותן לך את האפשרות לבטל את החוזה ולדרוש החזרה מיידית של הכסף, אך לא לפני שתנהל אתם משא ומתן כפי שמחייב אותך סעיף 14(ג).

סעיף 12: (א) במשאומתן לקראת כריתתו של חוזה חייב אדם לנהוג בדרך מקובלת ובתום לב.

(ב) צד שלא נהג בדרך מקובלת ולא בתום-לב חייב לצד השני פיצויים בעד הנזקשנגרם לו עקב המשא ומתן או עקב כריתת החוזה, והוראות סעיפים 10, 13 ו-14 לחוק החוזים(תרופות בשל הפרת חוזה), תשל"א-1970, יחולו בשינויים המחוייבים.

סעיף 14:

. (א) מישהתקשר בחוזה עקב טעות וניתן להניח שלולא הטעות לא היה מתקשר בחוזה והצד השני ידעאו היה עליו לדעת על כך, רשאי לבטל את החוזה.

(ג) טעות אינה עילה לביטול החוזה לפי סעיף זה, אם ניתן לקיים את החוזהבתיקון הטעות והצד השני הודיע, לפני שבוטל החוזה, שהוא מוכן לעשות כן.

בקיצור דרוש מהם תיקון, שיטפלו בתקלה וייתנו אחריות שמחייבת אותם המדינה "משרד התחבורה" ל-3 חודשים או 6,000 ק"מ. תלך למוסך רנו שציין לך זה שהגיב קודם וקח הצעת מחיר ותשים את זה לאלבר בפרצוף.

פורסם
מאחר והחוזה הנ"ל מציין כי אמורה להיות בדיקה, ולא בדקת אם אכן יש בדיקה, יש לך עדיין עילה לדרוש מאלבר לתקן את הרכב.

בגדול, חוק החוזים נותן לך תרופה למכה ואלבר יכולים ללכת עם המחלקה המשפטית שלהם לקיבינימט.

תנסח מכתב לאלבר בעצמך, תציין שהם עברו על סעיף 12 לחוק החוזים, וסעיף 12(ב) נותן לך את האפשרות להשמיש את סעיף 14(א) שנותן לך את האפשרות לבטל את החוזה ולדרוש החזרה מיידית של הכסף, אך לא לפני שתנהל אתם משא ומתן כפי שמחייב אותך סעיף 14(ג).

סעיף 12: (א) במשאומתן לקראת כריתתו של חוזה חייב אדם לנהוג בדרך מקובלת ובתום לב.(ב) צד שלא נהג בדרך מקובלת ולא בתום-לב חייב לצד השני פיצויים בעד הנזקשנגרם לו עקב המשא ומתן או עקב כריתת החוזה, והוראות סעיפים 10, 13 ו-14 לחוק החוזים(תרופות בשל הפרת חוזה), תשל"א-1970, יחולו בשינויים המחוייבים.

סעיף 14:

. (א) מישהתקשר בחוזה עקב טעות וניתן להניח שלולא הטעות לא היה מתקשר בחוזה והצד השני ידעאו היה עליו לדעת על כך, רשאי לבטל את החוזה.

(ג) טעות אינה עילה לביטול החוזה לפי סעיף זה, אם ניתן לקיים את החוזהבתיקון הטעות והצד השני הודיע, לפני שבוטל החוזה, שהוא מוכן לעשות כן.

בקיצור דרוש מהם תיקון, שיטפלו בתקלה וייתנו אחריות שמחייבת אותם המדינה "משרד התחבורה" ל-3 חודשים או 6,000 ק"מ. תלך למוסך רנו שציין לך זה שהגיב קודם וקח הצעת מחיר ותשים את זה לאלבר בפרצוף.

איזה כייף שיש אנשים כמוך בכלל את הפורום הזה אני אדרוש מהם את מה שמגיע לי מהם על פי חוק ,מלכתחילה הבנתי שנפלתי לסוג של עקיצה מהתמימות והחוסר יידע שלי בכל מקרה אני לא מתכוון לוותר ותודה רבה על כל המידע שנתת לי אני אשתמש בזה ..

פורסם

עכשיו חזרתי מהמוסך הפעם ביקשתי לקבל את הקודי שגיאה שנותן הסורק תקלות למישהו זה אומר משהו (יש תמונות) הייתי רוצה לדעת מי שמבין האם הבעיה חמורה או משהו שלא צריך להשקיע הרבה בעל המוסך אמר שאי אפשר בדיוק לדעת מה בעיה בגיר מבלי להיכנס לעומק לפרק וכו'..

20191027_144849.jpg

20191027_145114.jpg

20191027_145030.jpg

20191027_145019.jpg

• תוכן חדש...