Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוזים נשרפים - 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב כמה וכמה פעמים שהוונטה לא מתחילה לעבוד..

מבט מהיר על הפיוז של הוונטה - הפיוז שרוף.

כשהפיוז בעל ערך נמוך [10-15 אמפר] הפלסטיק שלו אכול לגמרי.. כאילו שלקחו את הפיוז וחיממנו את הפלסטיק מעל אש..

כשהערך גבוה יותר [20-25] רק החוט בפנים נקרע...

הבעיה הזו לא היתה לי אף פעם.. היא התחילה פתאום סתם ככה...

מה זה יכול להיות?

פורסם

לאיזה מאורר כוונתך?, של הרדיאטור או המאורר הפנימי שבתוך הרכב?.

בכל מקרה, נתיך (פיוז) נשרף או מקצר או מתצרוכת זרם גבוהה מעל יכולתו הרשומה.

יש לבדוק תצרוכת זרם של המאורר או חשש לקצר (ע"י ידע ומד זרם).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הכוונה לוונטה של הרדיאטור.

תאורתית, אם פיוז של 10-15 נאכל כולו ו20-25 רק נקרע, אז פיוז של 30 או מעל אמור להחזיק מעמד..

אמת?

פורסם

כעיקרון כן

אבל אצלך כנאה זו לא הבעיה

כנראה אצלך יש איזהו קצר ששורף את הפיוז

אם במקום מסויים צריך להיות 30 אמפר ואתה שם 20 אז טבעי שהפיוז החדש ששמת ישרף

אצלך כנראה נוצר קצר ששורף את הפיוז

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אצלי פעם היתה בעיה שהפגוש קיבל מכה קטנה, לחץ על המאוורר והצמיד אותו לרדיאטור ככה שהוא לא יכל להסתובב וזה שרף לי את הפיוז.

תנסה לבדוק אם זאת הבעיה.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
הכוונה לוונטה של הרדיאטור.

תאורתית, אם פיוז של 10-15 נאכל כולו ו20-25 רק נקרע, אז פיוז של 30 או מעל אמור להחזיק מעמד..

אמת?

תסתכל בספר רכב איזה פיוז צריך להיות שם... אם לא תמצא תגיד לי, אני אלך לבדוק.

בנוסף אל תשים פיוז יותר מידיי גבוה, אם הפיוזים נשרפים יש לך קצר. אתה יכול לקחת מכשיר מדידה ולמדוד את רמת הזרם באמפרים. לא מסובך דווקא. אם אתה מראשון קפוץ אליי.. אני אבדוק לך כמה זרם המאוורר לוקח.

פורסם

אין לי את ספר הרכב, אז אני אשמח אם תוכל לבדוק לי.

לגבי בדיקת הזרם, אני יכול לבדוק לבד, זו ממש לא בעיה...

אבל אם יש קצר אז מה הטיפול בו? כי זה נגרם סתם ככה פתאום, אז חייבת להיות סיבה לזה..

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על הקפצה ישנה, אבל יש לי 205 שלאחר פגיעת ראש (של חזיר בטמבון..) הפסיקו המאווררים לעבוד, לא מוצא את הסיבה, לא יודע היכן נמצא הפיוז המתאים. כל עזרה תבורך.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

לך מהקל אל הכבד, תבדוק אם החוטים שמגיעים למאוורר אכן מחוברים כיאות.

יכול להיות שמהמכה, התנתקו הקונקטורים של המאוורר.

אגב, אצלי בפונטו הקונקטורים דומים לכאלו שמשמשים רמקולים, והיו יושבים בצורה לא טובה, מה שגרם להתפחמות המגעים.

עד שבאיזה יום שישי אחד, התחרעתי (סלנג) על הצמה שיושבת על הרדיאטור וחידשתי אותה עם הלחמות טובות, שרוולים קוויצים, כהנה וכהנה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אם מדובר ב205 יש תקע בצבע חום המחובר לשורה של פינים בפח החזית בסמוך לפנס ראשי שמאל ,תקע זה מחבר את המאווררים למינוס ,ובדיוק מעליו ישנה קופסה שחורה בגודל של 10 על 5 ס"מ פתח אותה שם נמצאים הנתיכים

יגאל

• תוכן חדש...