Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני סטודנט ואין לי צורך יומיומי ברכב. יש לי מאזדה 3 שקניתי מההורים, רכב מטופל עצמאית ושמור.

פעם בשבוע יש לי לאן לנסוע, נגיד נסיעה של 50 קילומטר - 200 בחודש.

ביטוח + אגרת רישוי עולה לי סביבות ה4500 ש"ח שנתי, וזה המון בשביל שימוש אפסי שכזה.

אני חושב על למכור את הרכב שלי סביבות ה7-8 ולהוסיף כמה אלפים בודדות בשביל רכב ישן עם בודי שמור כגון גולף 3 או צרפתיה מקבילה(זה מה שעלה לי כרגע בראש) ולהוזיל עלויות אחזקה. על הדרך אני לומד מכונאות עצמאית. אולי גם אספנות.

רעיון מפגר או שיש לי לאן להתקדם?

פורסם

רעיון מפגר לעניות דעתי. עלויות האחזקה לא תהיינה נמוכות יותר כמעט בוודאות.

אולי כדאי לך לעבור להשתמש במוניות ורכב שכור במקרה הצורך - בשימוש מצומצם - זה כנראה יהיה זול יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז זה לא שייך לרכב הנוכחי, ובוודאי שלא יוריד את ההוצאות אלא יגרום לעלייתן (+ זמן שיוקדש לאחזקה שאולי אין לך)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

זה הימור גדול שאי אפשר לדעת את תוצאותיו. כרגע יש לך רכב תקין, פופולארי עם חלפים זולים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ניקח לדוגמא את הוולקן בפורום למכירה. יכולה הייתה להיות אופציה לשיקול אם היה פחות ק"מ.

רכב כזה נפוץ באירופה, ויש לי איך להביא חלקים משם.

היא לא הייתה עומדת בעומס של 200 ק"מ חודשיים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע להגיד לך על וולקן, אבל הייתי סטודנט 5 שנים ונסעתי בגולף דור 2 כל יום, הרבה יותר מ200 ק"מ בחודש. בוא נגיד שבחישוב גס מאד שכולל שיפוצים, שיפורים, תוספות קוסמטיות, תחזוקה שוטפת ותיקונים - בכל הכסף שהוצאתי על הרכב במשך התקופה ההיא יכלתי לקנות אולי אלטו בת 4, כלומר להשקיע סכום של 5 ספרות ולקבל תחבורה בסיסית בלי טיפה של כיף.

אם זה מעניין אותך ויש לך רצון ללמוד לטפל ברכב לבד, זה תחביב פונקציונלי ולא יקר במיוחד. אם אתה מסוג האנשים שכדי להחליף נורה ניגשים לבעל מקצוע, כנראה שזה לא בשבילך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קנה רכב אספנות "צעיר" שנת 1987-89.

גולף 2 זו בחירה מצויינית.

יש לך יידע טכני ולכן לא תתקשה לתחזק אותה לבד, חלפים עדיין אין בעיה להשיג.

זה זול, פשוט ושונה ממה שרואים על הכבישים. רק שלא בטוח שיהיה מזגן תקין.

רכב כזה יכול לעשות 2000 ק"מ בשנה עם הוצאות נמוכות מאוד, אם מטפלים בו לבד.

רישוי אספנות מקנה לך הנחה בטסט ובביטוח. טסט שנתי 350 ש"ח, ביטוחים בערך שליש מהמחיר הרגיל.

אסור לנסוע איתו בין 7 ל 9 בבוקר בימי ראשון עד חמישי. בסופי שבוע וחגים מותר בכל השעות. לא חושב שזו מגבלה עבורך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הביטוחים והאגרות זה מה שהכי מכביד עליך, מעבר לרכב אספנות יכול להיות פיתרון מעולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...