Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לרכב מרווח (לפחות כמו מאזדה 6) , חסכוני בכביש מהיר , אמין , זול לתחזוקה .

איזה רכב מבין השלושה הכי מומלץ ? , מוכן לשמוע על המלצות נוספות שיעמדו בקטגוריה של מקס' 25 אלף שקל.

סיטרואן C5 שנת 2012

פיג'ו 508 שנת 2012

או יונדאי I30 סטיישן , שנת 2012

תודה !!

פורסם
508 וכנראה רוב הC5 שתמצא מגיעות עם הTHP 156 הבעייתי.

I30, קיה סיד סטיישן, קיה פורטה יעשו את העבודה.

מה בעייתי כל כך במנוע הזה ? , החסכון הוא גם משמעותי עבורי.

האם פורד מונדאו 2008 , 6 הילוכים ב 11 אלף שח עדיפה ?

פורסם

הבעיה היא במנוע 1.6 טורבו. המנוע שודרג עם השנים ל 165 כ"ס - הרבה יותר טוב, ה 156 גרוע.

אם תוכל לרדת בשנתון ולמצוא אחת עם מנוע אטמוספרי 2.0 אז זה מעולה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ה-2 ליטר רחוק מלהיות חסכוני, וקיים רק ב-c5 (ה-508 הגיעה ב-2011 עם ה-1.6 טורבו בלבד).

נסה לחפש טויוטה אוונסיס.

אופציה נוספת יהיו פלואנס או מגאן סטיישן דיזל, רק שבתקציב כזה אתה עלול למצוא רכבים במצב פחות ממזהיר, ועלויות הטיפולים בגיר הרובוטי לא תמיד זולות, אם וכאשר.

באופן כללי, אי אפשר לקבל הכל בסכום נמוך - גם מרווח, גם אמינות, גם חיסכון. על משהו צריך להתפשר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

היונדאי קטנה משמעותית מהשאר. הc4 2011 שהייתה לי יותר גדולה מה i30cw. היא רק נראית גדולה, ת"א מטען קטן מאוד גם ב cw.

אם תמצא c5 או 508 דיזל המנועים הרבה יותר אמינים מהטורבו 1.6 156hp.

מבחינת נוחות נסיעה ומרווח אין מה להשוות את היונדאי לצרפתיות. יש לי את ה i30cw ואת ה508. בכל מעבר מהיונדאי לפיג'ו זה מרגיש כאילו סללו מחדש את הכבישים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...