Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים מחפשים שדרוג ל סקודה ייטי ואחרי בדיקה של כמה דגמים, נשארנו עם השניים הנ"ל.

קארוק 1.5 ברמת גימור סטייל או אטקה 1.5 ברמת גימור אקסלנס.

האטקה זול יותר ב2000 שקל.

מבחינת מפרט אני לא רואה כאלה הבדלים וטרם ראינו את הרכבים באולמות התצוגה.

אשמח לשמוע חוות דעת על דברים שלא כתובים בנייר כמו איכות חומרים,בידוד,מזגן,נוחות נסיעה וכו'.

יש לי תחושה שהקארוק טיפה מהוקצע יותר מהאטקה, אבל הכי טוב לשמוע מאנשים שיש להם את הרכבים האלו.

פורסם

תא הנוסעים של הקארוק קצת יותר מרשים, במיוחד ברכבים עם ריפודים בהירים, איכות החומרים דומה עם יתרון קל לקארוק.

לטעמי מבחינת כיול מתלים הסיאט עדיף, הסקודה רך מדי ונוטה להתנדנד, הסיאט מרוסן יותר ועדיין לא מעניש בנוחות הנסיעה. הפערים במחיר עשויים להשתנות אחרי ביקור באולמות התצוגה. ממליץ בכל אופן לבצע נסיעת מבחן בשתי המכוניות, בשורה התחתונה זה בעיקר עניין של טעם.

פורסם

ברשותי הקארוק שנראה לי קצת מרשים יותר בתא הנוסעים. אם המחיר באותו איזור ואין הבדלי איבזור משמעותיים, הייתי בוחר בקארוק

פורסם

בדיוק שנה עם קארוק 1.5 סטייל עם ריפוד בהיר. מאוד נוח ונעים לשהות ברכב בעת נסיעה, שקט מאוד יחסית בנסיעה,(לדעתי השקט תורם מאוד לתחושת הנוחות). מזגן מצויין בחודשי הקיץ הלוהטים. מערכת מולטימדיה המקורית ברמה גבוהה יחסית מבחינת הסאונד ואיכות המסך. בסה"כ לעת עתה מאוד מרוצה.:-D

פורסם

לדעתי לא תוכל לקבל תשובה כאן על השאלה הזאת.

אני מכיר היטב את שני הרכבים.

אי אפשר להכריע ביניהם, אלא אם מכניסים שיקולים של התרשמות אישית.

תעשה נסיעות מבחן ותבחר. שניהם רכבים מעולים לדעתי!

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

בהנחה שהאטקה לא שונמך האיבזור שהיה לפני מספר חודשים שבדקתי מול הקארוק, ובהנחה שמדובר על המנוע 1500 עם איזור בטיחות אקטיבי ללא מובילאי, אז האטקה אמורה להיות מאובזרת יותר מגרסאת הסטייל בקטרוק. לכן אם אתה מתחבר לסיאט, יגול להיות שזו רכישה רציונלית יותר מהקארוק בגלל עודף איבזור

פורסם

למרות שמדובר ברכבים זהים למעשה והשינויים הם עיצוביים ובאבזור, אני מצאתי שבפועל לאטקה מרווח רגליים גדול יותר במושב האחורי באופן די משמעותי מהקארוק וגם תא המטען גדול יותר באופן די משמעותי (ריצפת תא המטען נמוכה יותר).

עכשיו כשמפרט האבזור גם עדיף באטקה על הקארוק אני הייתי בוחר בו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...