Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מחפש רכב סופר מיני לנהג צעיר וממש אהבתי את הסיאט איביזה, מראה צעיר, חסכונית. רציתי לברר איך היא בכל מה שנוגע לאמינות, הגיר הרובוטי לא ידוע לטובה לפי מה שהבנתי. התקציב שלי הוא בין 40-50, מניח שאני אוכל להשיג משהו כמו שנת 2015-16.

פורסם

אכן הגיר נקודת החולשה, היו כמה כמה תלונות גם לגבי המצערת תקלה שקרתה גם לחבר שלי.

בסוף 2015 האיביזה עברה מתיחת פנים וקיבלה תא נסעים משודרג וגירסת הבסיס style אשר החליפה את am5 קיבלה תוספת שידרוג.

כמו כן הוחלף מנוע ל 1.0 במקום 1.2.

זה המבחן שביצעתי בזמנו:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?586911-מבחן-דרך-סיאט-איביזה-1-0-ליטר-STYLE

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה עולה להחליף מח גיר לדוגמא? אני לפני צבא ויש לי הכנסה יחסית נמוכה, כמה לדעתך תחזוקה של איביזה משומשת במשך שנה תעלה לי?

פורסם

זו שאלה שתלויה במספר פרמטרים. אחד מהם הוא מחיר התקלות שעלולות להתרחש. הכי טוב יהיה להתקשר למוסך המטפל באיביזות(לא חייב מורשה יבואן כמובן) ולקבל הצעות מחיר לגבי החלפת מצמדים, מוח גיר ואולי גם טיפולים סטנדרטיים ורכיבים שזקוקים להחלפה עקב בלאי כגון מצבר, רפידות וכד'.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם (נערך)

ידידה מעבודה החליפה מצמדים עם מח, ואם אני זוכר נכון גם טיפול במוסך צמפיון בעלות של 10 אלף.

מצמדים עולים באזור ה 4 אלף.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התשובות עד עכשיו, מקבל קצת יותר מושג לגבי הרכב.

לא בטוח אם זו השוואה נכונה- מה נחשב עדיף, סיאט איביזה או רנו קליאו? בתקציב של 40-50 כמובן. גם מבחינת אמינות וגם מבחינת צריכת דלק

פורסם

שניהם זריזות כאשר האיביזה נוחה יותר עם גיר עדיף בתנועה עירונית.

אבל גם לקליאו גיר רובוטי אשר מוח גיר יכול להתקלקל באזור ה 50-60 אלף.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

לא כדאי לקנות רכב בכל התקציב,אלא להשאיר בצד רזרבה לביטוח שיהיה יקר לנהג חדש ו7-10K ליישור קו.

רכב עד 35-38K יהיה יותר ריאלי ויתן לך מרווח נשימה,שלא יאלץ אותך להשבית את הרכב כבר לאחר תקלה ראשונה.

ברמה הכללית,אני אישית הייתיח במקומך קונה בכלל רכב פשוט יותר לנהג חדש עם גיר ידני ומצמצם יכולת "לצפות פגיעה" עם תקלה בגיר אוטומטי/רובוטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על המידע, רכב ידני לא בא בחשבון.

יש לי כסף בצד גם לביטוח וגם ליישור קו, ה40-50 הם נטו לרכב עצמו.

האם ריאלי למצוא איביזה 2015+ עם קילומטראז מתחת ל80,000 בתקציב הזה? קצת מתקשה למצוא משהו ביד2

פורסם

לוקח זמן למצוא רכב עם נתונים טובים, סבלנות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...