Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה אולי לא חושב, אבל אני נוסע בסופ"ש הקרוב... [emoji38]

לא. לא להרודס, ולא לאחת הרשתות הגדולת.

מלון סביר מרשת מקומית. (אסטרל) "הכל כלול", יש בריכה, יש חוף במרחק הליכה סביר.

גרושים (יחסית לאילת, כן? יחסית לוילה בטוסקנה זה עדיין מאד יקר...), ויש חדרים גם היום לסופ"ש הקרוב.

אם אתה לא עצלן ואנטיפת כמוני, ותתקשר למרכז ההזמנות במקום לחסוך את ה"מגע האנושי" ולהזמין באתר, בטח תוריד עוד כמה גרושים.

זו חופשה עממית, כמו שירידה לאילת אמורה להיות (לדעתי כמובן).

ונראה לי, שגם פות"ש לא מתכוון לרשתות או למלונות הטופ:

אני דברתי על מלונות אולטרה פרימיום 5 כוכבים.

ברור שבמלונות כמו אסטרל אפשר למצוא דילים זולים.

לא מכיר את המלון

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טעות.

אני יוצא לאילת בעוד 3 שבועות, זוג + 2 קטנים לדירה AirB&B שנמצאת בקומפלקס ענקי סטייל מלון עם בריכה פרטית עם כסאות שיזוף ומפלים ובריכת ילדים וכו'.

בדירה יש ה-כל (מטבח מאובזר, מכונת+מייבש כביסה, 3 חדרים, גינה 100 מ"ר, מנגל ועוד ועוד).

אז, אין ארוחת בוקר בופה, יש אותי שאוהב לבשל ולהשקיע וזה המינוס היחיד למי שלא מתאים לו להכין אוכל לבד.

כלכלית, כולל קנייה חד פעמית בסכום 1000 ש"ח לאוכל וכו', זה יוצא לי זול ביותר מחצי ממלון חצי פנסיון ברמה נמוכה.

במקום לזרוק סיסמאות לאויר, דבר במספרים.

כמה לילות, כמה עולה השהות, איפה זה נמצא ביחס למרכז העיר\טיילת,(האוכל עולה 1000 - את זה רשמת)....

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דירות לדעתי זה בצד המערבי של העיר (מהיכן שעולים לכיוון חוות היענים והיציאה מהעיר)

נתקלתי בכמה בנייני דירות\בניות,אבל הם בודדים ומעורבבים עם המלונות מול האייסמול.

בכל מקרה גם בעיר "קטנה" כמו אילת,בטח אם תגור בדירה,צריך רכב

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הכל עניין של מה אתה רוצה בחופשה שלך

כשאני הולך עם חברים ורוצים לעשות בלאגן, מוזיקה, מסיבות, בחורות, זה סבבה לקחת וילה ולעשות על האש.

אבל כשאתה הולך עם חברה \ משפחה \ ילדים

אתה רוצה לקחת מלון ולחיות כמו מלך.

אין לי מה לנסוע עם חברה שלי \ ילדים ולבשל, לנקות, להחליף, לסדר

אני יכול באותה מידה לשבת בבית ולקחת אותם לבריכה.

פורסם

לא "זרקתי סיסמאות".. הסברתי יפה מאוד במה מדובר בפרטי פרטים.

רוצים לדעת עוד? תמיד אפשר לשאול :?

הקומפלקס ממוקם 3 דקות הליכה מקניון מול הים, ממש מעבר לכביש.

5 לילות 6 ימים מלאים (בוא וצא מתי שתרצה) א'-ו'.

3000 ש"ח סה"כ לזוג + 2 ילדים בני 6 ו7.

לא מדובר בבניין דירות, זה ממש קומפלקס גדול שבמרכזו בריכה, כמו מלון, ההבדל היחיד מבחינת המבנה הוא שאין חדר אוכל.

Transporter -

הכל תלוי בהגדרה שלך ל"לחיות כמו מלך". מבחינתי לבשל למשפחה, לעשות על האש בגינה פרטית משלי, שתהיה לי האופציה לכבס ולייבש כמה שבא לי, להכין לי אספרסו בדירה, לשבת בערב בגינה ענקית פרטית כשהילדים מתרוצצים ונהנים ואני וזוגתי עם בקבוק יין, זה הרבה יותר מרגיש לי כמו מלך מאשר להיות תקוע בחדר קופסתי, 4 אנשים (שמחייב בכלל חדר גדול או מחולק מה שמכפיל את המחיר), ללא שום יכולת לעשות כלום אלא אם כן יוצאים החוצה וצריכים 4 עיניים על הילדים ולא נהנים כי במקום סתלבט בגינה זה הפך להיות טיול בטיילת או ישיבה בלובי.

גם במקום לנסוע לחו"ל אתה יכול פשוט לטייל ב Google earth.. למה לשלם על כרטיס טיסה.

פורסם

Transporter -

הכל תלוי בהגדרה שלך ל"לחיות כמו מלך". מבחינתי לבשל למשפחה, לעשות על האש בגינה פרטית משלי, שתהיה לי האופציה לכבס ולייבש כמה שבא לי, להכין לי אספרסו בדירה, לשבת בערב בגינה ענקית פרטית כשהילדים מתרוצצים ונהנים ואני וזוגתי עם בקבוק יין, זה הרבה יותר מרגיש לי כמו מלך מאשר להיות תקוע בחדר קופסתי, 4 אנשים (שמחייב בכלל חדר גדול או מחולק מה שמכפיל את המחיר), ללא שום יכולת לעשות כלום אלא אם כן יוצאים החוצה וצריכים 4 עיניים על הילדים ולא נהנים כי במקום סתלבט בגינה זה הפך להיות טיול בטיילת או ישיבה בלובי.

גם במקום לנסוע לחו"ל אתה יכול פשוט לטייל ב Google earth.. למה לשלם על כרטיס טיסה.

בשביל לעשות על האש ולהכנס לבריכה יש לי את הדירה שלי.

לא רואה סיבה לנסוע לאילת בשביל לעבוד

כשאתה הולך להרודס דן או רויאל ביץ אתה נהנה מארוחות ברמה שאתה לא תדאג בדירה שלך, כי באמת יש שם המון חומרי גלם טובים

כמו כן השהיה בטרקלין משדרגת את החוויה

מי שמחפש ללכת לצימר לא צריך לנסוע עד אילת. זה לצפון, תשלם הרבה פחות

זה בילוי שאני מוכן לעשות פעם בשנה עם המשפחה, לא מעבר

וגם שם זה מבאס לעבוד קשה ולהתאמץ לוגיסטית.

על האש יש לי בבית כל שבת

פורסם (נערך)

עצם החופשה היא היציאה מהבית אל חוויה חדשה ולא העיקר לקפוץ לבריכה ולעשות על האש, וכמה שאילת היא, ובכן אילת, יש לה ערך מוסף. שמח בשבילך שיש לך בריכה בבית, לא לכולם יש.

אולי רק לי נשמע מוגזם לשלם עוד 7000 שח בשביל אוכל עם חומרי גלם טובים :/

ואם תמצא לי חופשה בת 6 ימים מלאים ב3000 שח ל4 אנשים באוגוסט אני אוכל את כל הכובעים של חברי הפורום.

באמת, אתה מתווכח לשם הוויכוח.. אני רק שיתפתי, נראה שזה מזיז לך משהו אם אתה מגיב כך...

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

הקומפלקס זה לא מה שהיה פעם קלאב הוטל? משהו בעיצוב שמזכיר אניה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טעות.

אני יוצא לאילת בעוד 3 שבועות, זוג + 2 קטנים לדירה AirB&B שנמצאת בקומפלקס ענקי סטייל מלון עם בריכה פרטית עם כסאות שיזוף ומפלים ובריכת ילדים וכו'.

בדירה יש ה-כל (מטבח מאובזר, מכונת+מייבש כביסה, 3 חדרים, גינה 100 מ"ר, מנגל ועוד ועוד).

אז, אין ארוחת בוקר בופה, יש אותי שאוהב לבשל ולהשקיע וזה המינוס היחיד למי שלא מתאים לו להכין אוכל לבד.

כלכלית, כולל קנייה חד פעמית בסכום 1000 ש"ח לאוכל וכו', זה יוצא לי זול ביותר מחצי ממלון חצי פנסיון ברמה נמוכה.

מה השם של המקום?

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...