Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד והעדפותיו,זה בסדר גמור.

מחיר של 3000 הוא מאוד מפתה ל 5 לילות 6 ימים (אתה אומר כ 1000 שח האוכל - זה אומר בערך 4000 לכל ההסיפור). מחיר יפה מאוד (מה שנקרא, מחיר שיש לו מחיר: אתה בעצם שוכר דירה עם בריכה ולא בית מלון, קונה ומכין את האוכל בעצמך).

אישית אני מעדיף לשלם קצת יותר וללכת לבית מלון. למדתי מתי "לדוג" את הדילים הטובים ולכן אני מחכה בסבלנות ואז סוגר (סגרתי באוגוסט סופ"ש 3 לילות 4 ימים, זוג+2, כולל ארוחות בוקר, ב 4100 ש"ח [ישרוטל רויאל גרדן]).

הייתי שם בעבר ונהנתי מאוד - ולכן אני גם לקוח חוזר.

בזמנים הנכונים אפשר להשיג דילים טובים (שלא ב"זמנים הנכונים" הדיל הזה עולה בין 5600 ל 7500 שח - פשוט מטורף).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סגרנו 5 לילות באלבניה הכל כלול באוגוסט 2500 לראש. אם הייתי גמיש יותר בתאריכים הייתי יכול לסגור את אותו הדיל ב 470 דולר לרטש.

אילת פשוט יקרה מידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

^חד משמעית.

היה לי דיל למלטה במחיר של ה"דיל" לאילת, (אם תשקלל גם את עלות הדלק שתהיה לי.)

אילת יקרה. אבל לפעמים אין את הכוחות לעבור את כל הנסיעה לשדה-בידוק-המתנה-טיסה-נסיעה למלון שזה בקלות קצת יותר מחצי יום לכל כיוון בשביל סופ"ש ארוך (שזה מה שאני יכול לחלץ החודש בגלל לחץ חריג בעבודה).

כלכלי? ממש ממש לא.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
נראה טוב הגולף הזה. תודה על ההמלצה אולי נרד עם החברה לשם במקום להתפזר על מלון בפי 2.

תצטרך לחפש ב Airbnb דירות פנויות, ועקב מדיניות הפרסום שם - שם הקומפלקס אינו מופיע בדרך כלל בפרסום המקורי, אלא רק תמונות ופירוט ע"פ בחירתו של המפרסם. תוכל די בקלות להבין אם הדירה נמצאת שם לפי תמונות הבריכה.

תודה

יש שם חדרים עם בריכה פרטית? לא מצאתי

הדירות הן דירות מגורים לכל דבר, לא חדרים. יש דיירים שזה הבית שלהם ויש כאלו שלא גרים שם בחודשי הקיץ ומשכירים לטווחים קצרים למשפחות או זוגות. הבריכה היא גדולה ומשותפת בסגנון בריכה של מלון, עם דשא, ספות שיזוף לרוב וכו'.

אגב, המחיר עבור הדירה שאני שוכר גבוה יותר באתר בכמעט 2000 שח.. מכיוון שאני "לקוח חוזר" והמארחת מאוד אהבה אותנו, הסכימה למחיר של 3000 שביקשתי כמה חודשים אחרי שהיינו שם באוגוסט שעבר. אבל, תמיד יש מציאות.

פורסם
סגרנו 5 לילות באלבניה הכל כלול באוגוסט 2500 לראש. אם הייתי גמיש יותר בתאריכים הייתי יכול לסגור את אותו הדיל ב 470 דולר לרטש.

אילת פשוט יקרה מידי.

מגניב, אבל לא רואה איך זה קשור לטווח המחירים המדובר, ועוד יותר - לפות"ש שגנבנו לו את השרשור ללא בושה D:

בכל מקרה, פות"ש - ממליץ לך להירשם ל Airbnb ולחפש משהו אם אתה סגור על אילת וחייב חופשה.

פורסם

הקשר הוא שבמחירים של אילת אפשר למצוא דיל לחול.

אל תשכח שבכל הדילים בארץ אנחנו מתעלמים מזה שלהגיע לאילת זה לא בחינם ואפילו לא רק עלות הדלק.

פורסם
^חד משמעית.

היה לי דיל למלטה במחיר של ה"דיל" לאילת, (אם תשקלל גם את עלות הדלק שתהיה לי.)

אילת יקרה. אבל לפעמים אין את הכוחות לעבור את כל הנסיעה לשדה-בידוק-המתנה-טיסה-נסיעה למלון שזה בקלות קצת יותר מחצי יום לכל כיוון בשביל סופ"ש ארוך (שזה מה שאני יכול לחלץ החודש בגלל לחץ חריג בעבודה).

כלכלי? ממש ממש לא.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

זמן פנוי זו בעיה קשה. בגלל זה אני בדרך כלל עושה את החופשות בחול המועד סוכות או פסח. השנה זה חריג בגלל יום הולדת עגול של אשתי.

פורסם
טעות.

אני יוצא לאילת בעוד 3 שבועות, זוג + 2 קטנים לדירה AirB&B שנמצאת בקומפלקס ענקי סטייל מלון עם בריכה פרטית עם כסאות שיזוף ומפלים ובריכת ילדים וכו'.

בדירה יש ה-כל (מטבח מאובזר, מכונת+מייבש כביסה, 3 חדרים, גינה 100 מ"ר, מנגל ועוד ועוד).

אז, אין ארוחת בוקר בופה, יש אותי שאוהב לבשל ולהשקיע וזה המינוס היחיד למי שלא מתאים לו להכין אוכל לבד.

כלכלית, כולל קנייה חד פעמית בסכום 1000 ש"ח לאוכל וכו', זה יוצא לי זול ביותר מחצי ממלון חצי פנסיון ברמה נמוכה.

כן, יותר זול. אבל כשאני יוצא לחופש אני רוצה לנוח ולהתפנק! לא לבשל ולהכין אוכל, לא לערוך ולפנות שולחן ומדיח, לא לרוקן פח, לא לעשות כביסה ולתלות, רק להנות מהחיים! מבחינתי ומבחינת אשתי זו המהות של חופש - יציאה מוחלטת מהשגרה וממטלות הבית המעיקות. יקר יותר? ברור, למרבה הצער. ולכן זה לא קורה בכל יום, אלא פעם בשנה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
זמן פנוי זו בעיה קשה. בגלל זה אני בדרך כלל עושה את החופשות בחול המועד סוכות או פסח. השנה זה חריג בגלל יום הולדת עגול של אשתי.

כמוך אני.

שים לב שהשנה חנוכה נופל על כריסמס. "רק אומר" :x-mas:

בטח שלא במקום החופשה העיקרית שציינת. רק כמה ימים באיזו עיר קרירה ומקושטת. יש כמה הצעות מעניינות ב"טיסות סודיות" ממש כרגע...

פורסם
כן, יותר זול. אבל כשאני יוצא לחופש אני רוצה לנוח ולהתפנק! לא לבשל ולהכין אוכל, לא לערוך ולפנות שולחן ומדיח, לא לרוקן פח, לא לעשות כביסה ולתלות, רק להנות מהחיים! מבחינתי ומבחינת אשתי זו המהות של חופש - יציאה מוחלטת מהשגרה וממטלות הבית המעיקות. יקר יותר? ברור, למרבה הצער. ולכן זה לא קורה בכל יום, אלא פעם בשנה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

מסכים לגמרי

אנחנו פעמיים שלוש בשנה נוסעים עם הילדים לצימרים וזה סיוט

אתה מוצא את עצמך עושה על האש + פסטות + צמחוני + פיצות למי שנמאס מהבשר

מרגיש כאילו נסעתי לעבוד.

בצימר יש יתרון אחד - יש לך שטח מאוד גדול ופרטי רק שלך.

אבל אתה מוצא את עצמך עובד מאוד קשה,כל דבר קטן שצץ ברגע האחרון אתה צריך לנסוע לקנות במיוחד

זה לא תמיד כיף

לא יותר מפעמיים שלוש בשנה.

פורסם
כמוך אני.

שים לב שהשנה חנוכה נופל על כריסמס. "רק אומר" :x-mas:

בטח שלא במקום החופשה העיקרית שציינת. רק כמה ימים באיזו עיר קרירה ומקושטת. יש כמה הצעות מעניינות ב"טיסות סודיות" ממש כרגע...

חנוכה אלה ימי עבודה רגילים.

חוץ מזה סוף אוקטובר אני צריך לתת גיחה לגרמניה ובתחילת נובמבר להולנד. אין זמן לפנות אפילו יום.

פורסם

לא עבור האשה (עובדת מערכת החינוך) והילדים...

ועבורנו העצמאים, הרי גם הלילות הם "ימי עבודה רגילים". :-P

בכל מקרה, נסכים על דבר אחד - מזל שיש חגים באופק הקרוב.

פורסם

אישית אני מעדיף לשלם קצת יותר וללכת לבית מלון. למדתי מתי "לדוג" את הדילים הטובים ולכן אני מחכה בסבלנות ואז סוגר (סגרתי באוגוסט סופ"ש 3 לילות 4 ימים, זוג+2, כולל ארוחות בוקר, ב 4100 ש"ח [ישרוטל רויאל גרדן]).

הייתי שם בעבר ונהנתי מאוד - ולכן אני גם לקוח חוזר.

בזמנים הנכונים אפשר להשיג דילים טובים (שלא ב"זמנים הנכונים" הדיל הזה עולה בין 5600 ל 7500 שח - פשוט מטורף).

איציק

שתף אותנו בדיג שלך

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אם יותר מידי אנשים דגים באותה בריכה, הדגים נגמרים :-P

• תוכן חדש...