Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני שואל עבור אנשים יחסית מבוגרים.

קרבה למטרו מאוד חשובה.

גם שיהיה איזור שיהיה אפשרי לטייל בו ברגל בלי ללכת יותר מדי עד לאטרקציות.

בקיצור, מהם האיזורים שכדאי לחפש בהם מלון בפריז?

ניסיתי ליד שער הנצחון ושאנז אליזה. אבל המחירים שם יחסית גבוהים.

התעריף הוא בערך עד 150-200 אירו ללילה לזוג באמצע ספטמבר. עדיף קרוב יותר ל-150

פורסם

מלונות במרכז פריז נוטים להיות יקרים ממה שאני זוכר. אם אין התנגדות עקרונית, הייתי מציע להם לבדוק airbnb, ברובע 2 או 4

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

באוקטובר שנה שעברתי מצאתי איביס ברובע העשירי(ממש ליד התחנת רכבת המרכזית) ב500 שקל ללילה, לא היה המלון הכי יוקרתי וזה לא האיזור הכי יפה של פריז אבל בתאכלס זה בתחנת רכבת המרכזית ואם תקנה מנוי לרכבת תוכל להגיע כמעט לכל נקודה בעיר דרך המטרו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה. בעקבות מה שנכתב כאן וזה שהבנתי שהמחירים מסיבה לא ברורה יקרים יותר בספטמבר מאשר ביולי אוגוסט - פיתחתי תיאוריה שבמקרה הזה עדיף לחכות קצת ולראות לאן זה מתקדם.

רוב המחירים הסבירים הם בעסקאות ללא refund.

נבדוק שוב מה יש במלאי בעוד חודש

פורסם

אל תשכח שבאמצע אוגוסט העיר נסגרת ל"ואקאנס" - שבועיים של חופשה של כל הצרפתים.

חייב לומר שיש לי ניסיון טוב עם איביס בלא מעט מקומות (אבל לא ניסיתי בצרפת). אבל צריך לשים לב מה האירוח כולל. וגם לכך שלאיביס יש 3 דרגות, אאל"ט הכחול היא הדרגה הנמוכה ביותר, מעליה אדום והגבוהה ביותר ירוק. ועוד דבר - להזמין באתר של איביס אחרי שהצטרפת למועדון של Accor (החברה שאליה שייכים מלונות איביס, וכן עוד סדרה לא קטנה של רשתות יותר יוקרתיות), זה מקנה הנחה מסויימת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באוקטובר שנה שעברתי מצאתי איביס ברובע העשירי(ממש ליד התחנת רכבת המרכזית) ב500 שקל ללילה, לא היה המלון הכי יוקרתי וזה לא האיזור הכי יפה של פריז אבל בתאכלס זה בתחנת רכבת המרכזית ואם תקנה מנוי לרכבת תוכל להגיע כמעט לכל נקודה בעיר דרך המטרו.

איזור 2 התחנות הגדולות (גאר דו נורד, גאר דו ל'אסט) נחשב רע בגלל האוכלוסיה שהשתנתה בשנים האחרונות, ובערב מאוד לא נעים להסתובב שם. אין סיבה לקחת שם מלון הודות למערכת המטרו המשובחת של פריז, אפשר להגיע מכל חור לכל חור מהר מאוד.

(אין ממש "תחנה מרכזית" בפריז, יש 5 תחנות רכבת גדולות, ש 2 מהן אחת ליד השניה. אניח שהתכוונת לשם)

בנוגע להמלצות לאיזורים טובים- רובעים 1, 2, 8, 9 והחלק הדרומי של 10.

אני ממליץ מאוד להתרכז באיזור של שדרות לאפאייט וגלרי לאפאייט בכלליות (אבל לא ברובע ה 18! אפילו במקומות הקרובים)

המון דברים במרחק הליכה, תחנות מטרו כל מטר, ואיזור מאוד מאוד נעים גם בערב.

פורסם

אני עובד עם גוגל מאפס - מכוון מרחקים במטרו לפי הMAPS לפי היעד שאני צריך ובוחן זמני נסיעות והחלפת רכבות בשילוב עלויות לינה.

מה לעשות שבתקופה שהייתי(תערוכת הרכב) כל המלונות באיזורים אחרים ושונים חצו את קו ה700 שקל ללילה בעלויות בזמן שבתחנת הלה-איסט(איפה שישנתי) השגתי מחיר של פחות מ500 ללילה, מה גם שההגעה לשמה מהשדה תעופה הייתה ישירה ממש והצריכה ממני הליכה של 10 דקות מתחנת דה-נורד(פחות משעה נטו עד הרגע שהגעתי למלון מהרגע שיצאתי מהשדהת לתחנה שלו), ובדקתי עשרות אופציות בעשרות רובעים ואיזורים שונים - בכולם או שנדרש ממני 45-50 דקות של נסיעות ברכבת או שנדרש ממני 3-4 החלפות בדרך, המלונות בשכונה של התערוכה בכלל עלו במחירים מגוכחים להחריד.

לגבי האיזור? רבים האנשים שאוכלוסיה "שהשתנה והתחלפה" ומפחידה אנשים - רוב ערי אירופה מלאה באוכלוסיה הנ"ל ואפשר לפגוש אותם בכל איזור, דווקא אותי היא לא מפחידה או מהווה לי בעיה בכלל - אבל כן, יש אנשים שמרגישים המון אי נוחות בלהסתובב סביבה.

חייב להגיד שלא חשתי אי נוחות גדולה בצ'כונה והיו איזורים(כמו איזור התחנת רכבת בנאפולי) שהרגישו לי משמעותית יותר מפחדים מאיזור הלה-איסט שהיה יחסית רגוע גם בשעות מאוחרות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בדיוק חזרתי מפריז בסוף יוני, בתקופה שהיא כנראה העמוסה ביותר האפשרית- הסלון האווירי בלה בורז'ה. חדר ליחיד הצלחתי למצוא על גאלרי לאפאייט ב 300 ש"ח ללילה, חדר זוגי היה ניתן למצוא ב 500 לא רחוק משם.

בפריז המצב שם מאוד קיצוני מרובע לרובע, הייתי שם לא מעט פעמים בעבר.

באיזור הרובע התשיעי למשל, בעיקר בסביבות גאלרי לאפאייט, אתה תראה טריליון אסייתים- אבל מעט עד אפס חזויות לבנטיניות וצפון אפריקאיות. בצפון הרובע ה 18 וברחובות שנמצאים צפון-מערב לתחנת דו-נורד זה פחד אלוהים להסתובב אחרי השקיעה, אתה לא תראה דבר מלבד מהגרים, ולא מדובר רק על הרגשה- יש באיזור הרבה פשיעה. לא סתם אפשר למצוא שם מלונות זולים בזמן שכל שאר העיר מפוצצת.

נכון לעכשיו אפשר למצוא מלונות סבירים פלוס (7+ בבוקינג) בסביבות ה 400-450 ש"ח ללילה ברובעים התשיעי-עשירי, אז אני לא ממש רואה סיבה להסתכל על מקומות אחרים, אבל זה רק אם מזמינים עכשיו. פריז עמוסה במיוחד הקיץ וזה לא הולך להירגע עד סוף אוקטובר.

• תוכן חדש...