Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה דעתכם על הבדיקות של 2 המקסימות שצירפתי בקבצים

הם אומרים שעוברים השבחה.

 

תודה שבת שלום

maxima1.jpg

maxima2.jpg

עריכה אחרונה על ידי doron50
פורסם

תמשיך הלאה.

אמנם נראה שהבדיקות הוזמנו ע"י חברות הליסינג/השכרה,אבל לפחות המכונים ציינו כנראה חלק מהליקיים.

הרכב של פרי עבר תאונה לאורך כל צד שמאל (דלתות + כנף) והרכב השני ככל הנראה חטף מכה נאה מאחור,על כן "קצה שלדה" .

פורסם

מה זה הבדיקה ההזויה הזו של כוכב יאיר? אין פירוט על הליקויים וסתם רשום לא תקין? זה לא אינדיקציה לכלום. במוסך אדיר לעומת זאת הבדיקה לא נראית יותר מידי רעה. בטוח שניתן למצוא מציאות יותר טובות אלא אם המחיר שהוצע פה הוא מציאה...בכמה נימכר הרכב?

פורסם (נערך)

לא יודע בדיוק. ביקשו 88K-89K לשניהם בנוסף לוולוו שלי. וולוו שלי הציעו בין 10K-15K בטריידאין. יכול למכור לבד 20-22K

מחיר לא מציאה מדי. אולי הורידו 10%

עריכה אחרונה על ידי doron50
פורסם

אז חפש להשוואה משהו טוב יותר ואם בא לך לשמוע הצעת ייעול אז חפש משהו יפני/ קוריאני כי אתה מדבר פה על סכום ניכבד שלא חסרים בו רכבים בטווח הזה.

×
×
  • תוכן חדש...