Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני רוצה לנסוע במכונית בלי מזגן רק עם ה FAN שיעשה עלי רוח בנהיגה. אז ביטלתי את המזגן במחשב של הרכב ( AC OFF ) ובתחילת נסיעה יוצא אויר מהפתח בטמפ סבירה אך אחרי דקה פתאום יוצא אוויר ממש חמים ולא נעים כאילו זה מכניס לי אויר שמתערבל בחום של המנוע או משהו.

גם שאני לוחץ על כפתור הסירקולציה הפנימית וגם שאני מכניס אויר מבחוץ האויר שנכנס מה FAN הוא חמים וממש קשה לנסוע ככה בקיץ.

שלוש פעמים הבאתי את המכונית למסוך והמכונאי אמר לי שהרכב שואב אויר מאזור המנוע ואין מה לעשות כי זה מתחמם בדרך..

האמת לא נשמע לי הגיוני כי למה עשו שהאויר מבחוץ יבוא במגע עם החום מנוע.

בכל מקרה הטמפ' במחוג של החום מנוע במהלך נסיעה הוא על 90C שלפי הבנתי זה טמפ' פעולה תקינה של המנוע.

יש למישהו רעיון? כי אם המוסכניק טועה אני אלך למקום אחר שיבדוק את הבעיה

פורסם

מה?! למה שתרצה לעשות את זה? הסתכלת בלוח שנה באיזה חודשים אנחנו?

לגבי "התקלה", המוסכניק צודק. לא תצליח להכניס לרכב טמפ' שתהיה יותר נמוכה מהטמפ' בחוץ וכן יש לקחת בחשבון גם את הטמפ' מתא המנוע שמתווספת

לטמפ' החיצונית. בסירקולציה פנימית הוא יקח את האוויר מבפנים עם אותה טמפ'.

יש דברים שלא חוסכים עליהם. מזגן ביולי-אוגוסט זה אחד מהם.

• תוכן חדש...