Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלק לי נורה וחברתי סורק ויש קוד P2097 CATALYST FUEL TRIM SYSTEM TOO RICH BANK1

מחיפוש באינטרנט הבנתי או שהלך חיישן MAF(לפני חודש נדלק לי נורה על החיישן הזה וניקיתי אותו הנורה נעלמה וחזרה שוב וניקיתי שוב יסודי והנורה נעלמה לגמרי)

או ממיר קטליטי

הרכב כרגע מעשן עשן שחור והסלד לא יציב, מבדיקה קצרה במוסך נאמר לי שיש בעיה עם התערובת וזה קשור לוואקום.

בכל מקרה למישהו יש פתרון?

PEUGEOT 206XS

פורסם
אי אפשר לשחק בנדמה לי או במחבואים- גש למכון להזרקות לביצוע אבחון מסודר.

לאחר מכון,יש חנויות לחלקי חילוף כמו של חזי דלאל שמתעסק עם מאזדות והמחירים יהיו אולי אפילו סבירים יותר מאשר במורשה היבואן.

אם לא תסתדר איתו יש לך את אבי פרטס מפ"ת,שיש לו יכולת לאבחן,חלפים מתאימים וגם יכול ויודע לבצע את העבודה.

יש לך המלצה לאחד באזור המרכז?

לא יצא לי להיות באחד כזה.

PEUGEOT 206XS

פורסם
נראה גם,

יכול להיות שזה קשור לסלד לא יציב ורכב מעשן?

ברור. גם קוד התקלה מצביע לך על כך וניקויים שביצעת בעבר לחיישן כן סידרו את המצב. חיישן כזה תזמין רק איכותי ולא משהו חליפי זול. אולי אפילו כדאי לבדוק חיישן כזה מקורי מפירוק בכמה גרושים.

פורסם
ברור. גם קוד התקלה מצביע לך על כך וניקויים שביצעת בעבר לחיישן כן סידרו את המצב. חיישן כזה תזמין רק איכותי ולא משהו חליפי זול. אולי אפילו כדאי לבדוק חיישן כזה מקורי מפירוק בכמה גרושים.

לא במדוייק

היה לי קוד תקלה אחרת שניקוי העלים אותה, אבל הסלד נשאר אותו הדבר.

יש בנוסף עוד קוד שמראה בעיה בחיישן קראנק או משהו שקשור אליו שהחלפה שלו לא העלימה את הקוד(אחרי איפוס) בחיישן קראנק הקודם הרכב היה נכבה אחרי כמה רמזורים אחרי ההחלפה של החיישן החדש הרכב כרגע לא נכבה, אבל הנורה נשארה.

בכל מקרה במוסך מזדה מרכזי שהייתי לפני שבןועים נאמר לי שזה איכשהו קשור לוואקום.

PEUGEOT 206XS

פורסם

אם קשור לוואקום אז גש למישהו שיעבור על כל מערכת הוואקום ברכב הכולל צינורות, סעפת יניקה וכו...ואז שתראה שמהבחינה הזו אתה מכוסה אז תבדוק לעומק את עניין החיישן.

פורסם
אם קשור לוואקום אז גש למישהו שיעבור על כל מערכת הוואקום ברכב הכולל צינורות, סעפת יניקה וכו...ואז שתראה שמהבחינה הזו אתה מכוסה אז תבדוק לעומק את עניין החיישן.

מוסך מתמחה או כל מוסך?

המלצות?

PEUGEOT 206XS

פורסם

טוב אני מקפיץ כדי לעדכן

אני דיי בטוח שהבעיות קשורות לחיישן MAF שדורש החלפה

בארץ המחירים יקרים לחיישנים מקוריים.

מצאתי כמה אופציות באיביי, אחד מהם זה עם הכיתוב OEM במחיר של 150 ש"ח

https://www.ebay.com/itm/Genuine-MAF-Sensor-Mazda-3-Ford-Laser-Escape-Air-Flow-Meter-AFM-ZL01-197400-2010/281629864506?epid=1657654871&hash=item419272b23a%3Ag%3AZzUAAOSwHnFV7Y2a&LH_ItemCondition=3

ומצאתי עוד אחד עם כיתוב של GENUINE במחיר של 200 ש"ח

https://www.ebay.com/itm/Genuine-MAF-Sensor-Mazda-3-Ford-Laser-Escape-Air-Flow-Meter-AFM-ZL01-197400-2010/281629864506?epid=1657654871&hash=item419272b23a%3Ag%3AZzUAAOSwHnFV7Y2a&LH_ItemCondition=3

שניהם חדשים ואני לא יודע אם יש הבדל בין OEM לבין GENUINE אשמח לעזרה.

PEUGEOT 206XS

פורסם
תסתכל על החיישן שלך שהוא מקורי, אחד הפינים שם שונה בציבעו משאר הפינים? או שכל הפינים נראים אותו דבר?

הפין האמצעי צבוע בזהב

דרך אגב אתמול הגיע מכונאי במקרה לבית נתתי לו להציץ הוא אמר שזה באמת יכול להיות קשור לתערובת של הרכב כי שהוא ניתק את החיישן כשהמנוע עבד אז המנוע לא נכבה הוא קצת השתעל יותר אבל לא נכבה, זאת אומרת ההתערבות של החיישן פה לא בסדר והוא אמר שלפ]י הניסיון שלו המנוע היה צריך להכבה.

מה דעתך בנושא?, ואיזה חיישן להזמין מבית השניים?

PEUGEOT 206XS

פורסם

לא סתם שאלתי על הפינים...יש שם פין זה ששונה מהשאר שגם בחיישן שתזמין הוא חייב להיות פין כזה אחרת החיישן לא יתפקד כמו שצריך. לפני מספר שנים יצא לי קצת יותר להתעמק בזה ולכן חשוב שתקנה חיישן תואם בדיוק במידה ואתה לא שם מקורי. חיישן שייראה שונה בפינים שלו כלומר הפינים כולם יהיו דומים חא יתפקד כמו שצריך.

• תוכן חדש...