Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לביטול דו"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לישאול אם מישהו יודע אם יבטלו לי את הדו"ח במיקרה הבא:

במקום שאמור להיות רשום בדו"ח מספר ת.ז/דרכון רשום לי מיספר רשיון הנהיגה שלי ובמקום שאמור להיות רשום מספר רשיון הנהיגה רשום לי התעודת זהות שלי אבל הוא עם טעות. כלומר במקום לירשום את המיספר הנכון שהוא 9 ספרות :826****** רשום לי 6 ספרות ראשונות נכונות והאחרונות (826) רשום לי36 במקום כלומר: 36******.

אם זה יכול לבטל דו"ח לאן אני הולך לבטל אותו?

עריכה:

שמתי לב שה36******בסוף יכול להיות 26 גם...כי זה ניראה כמו 36 אבל כניראה שזה 26...(כתב של שוטרת )...אם היא שכחה סיפרה אחת זה משפיע?

פורסם

יש סיכוי טוב שהדוח יבוטל על בסיס טכני, נסה לבצע חיפוש בפורום בהקשר לנושא זה, תמצא המון שרשורים בנושא. למיטב ידיעתי הדו"ח יבוטל אך ורק אם תפנה למשפט, אך יש אפשרות שגם ע"י הגשת ערעור בלבד תוכל לבטל את הדו"ח.

כמה דברים מאוד חשובים שכחת לציין: מהי העבירה בגינה נרשם הדוח? האם אתה אשם? מה הסיפור המלא שקרה? איזה רכב יש לך?

פורסם

דו"ח לא מתבטל כי שוטר טעה ברישום. אם תטען שאכן קיבלת דו"ח, אבל השוטר רשם הפוך, אתה למעשה מודה בעבירה ולכן אתה אשם.

על מנת לבטל את הדו"ח, אתה יכול לטעון שזה לא אתה, והת"ז שלך לא כמו שרשום בדו"ח. קיצור, שאל עורך דין איך עושים את זה, בדרך כלל היעוץ הראשוני חינם.

dirty old man

need love too

פורסם

להגיד לכם את האמת לא ציפיתי לכאלה תגובות. דיברתי היום עם חבר שלי מהמשטרה והוא אמר שאני אלך ליחידת התנועה בחיפה (בר יהודה 18 בחיפה) והם יבטלו ל יאת הדו"ח כי זה דו"ח לא תקין לטענתו. ביום רביעי אני אלך כניראה אבל לאור התגובות פה אני מתחיל לידאוג שזה לא כזה פשוט וזה מוזר כי הוא ממחלקת תנועה בעצמו.

פורסם

ראשית כל שתדע זה RACER ולא RICER בכל מקרה

בעניין הדוח יהאם רשום מספר רשיון נהיגה שלך במלואו כלומר בלי טעות?

האם חתמת?? מה רשום בשם??

ייתכן מעוד שיקבלו אותו כי שאר הפרטים נכונים! השאלה זה על מה הדו"ח ואולי אתה יכול להמיר לאזהרה!

שלח לי פרטים אנסה לעזור לך

פורסם
ראשית כל שתדע זה RACER ולא RICER בכל מקרה

בעניין הדוח יהאם רשום מספר רשיון נהיגה שלך במלואו כלומר בלי טעות?

האם חתמת?? מה רשום בשם??

ייתכן מעוד שיקבלו אותו כי שאר הפרטים נכונים! השאלה זה על מה הדו"ח ואולי אתה יכול להמיר לאזהרה!

שלח לי פרטים אנסה לעזור לך

קודם כל זה ricer מהמילה rice. אני יודע טוב מאוד את ההבדלים.:-)

מספר רשיון הנהיגה הוא אומנם רשום נכון אבל הוא רשום במקום שצריך להיות רשום תעודת הזהות! הדו"ח על פרסה במקום שאסור היה לעשות פרסה.

בכל מיקרה נאמר לי על ידי מישהו שהיה במשטרת התנועה 20 שנה שזה דו"ח לא תקין. אפילו אם הכל נכון בדו"ח אבל יש טעות בסיפרה אחת של תעודת הזהות זה ניקרא דו"ח לא תקין. גם אם אני מודה בעבירה עדיין....דו"ח לא תקין = ביטול. אני מקווה שזה ככה ואני הולך מחר ליחידת התנועה בחיפה. אני אעדכן מה קורה...

פורסם

רק אל תגיד להם "אני מודה שהייתי שם,אבל המספר לא נכון"...

והכינוי שלך,מהו פירושו? "ב.מ.וו אורז"?

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
רק אל תגיד להם "אני מודה שהייתי שם,אבל המספר לא נכון"...

והכינוי שלך,מהו פירושו? "ב.מ.וו אורז"?

Ricer, לפי בבילון:

"מכשיר שבעיקרון פועל כמו כותש שום, אך מיועד לירקות מבושלים... נראה כך מאחר והירק נטחן לפירורים בגודל של אורז..."

אולי הוא טוחן BMW לפירורים...

:wink:

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מה רשום בסוף?? כלומר מה אתה הגבת והאם חתמת???????

כי הדו"ח בעצם עובר למחשב ושם הוא יכול לתקן את הטעות וזה נחשב עדיין אם תכתוב כל מה שהוא רשם לך אז יהיה ניתן לעזור לך יותר אם תרצה שלח לי לפרטי ואני ידבר עם חבר שלי שהוא שוטר תנועה ותיק ולא מתנדב ית"מ!!

פורסם
מה רשום בסוף?? כלומר מה אתה הגבת והאם חתמת???????

כי הדו"ח בעצם עובר למחשב ושם הוא יכול לתקן את הטעות וזה נחשב עדיין אם תכתוב כל מה שהוא רשם לך אז יהיה ניתן לעזור לך יותר אם תרצה שלח לי לפרטי ואני ידבר עם חבר שלי שהוא שוטר תנועה ותיק ולא מתנדב ית"מ!!

מחר אני אלך למשטרת תנועה ואני אעדכן..בכל מיקרה אני הגבתי שלא שמתי לב. לא בדיוק הגבתי אבל זה מה שהיא רשמה לבד. ולא חתמתי. וחסר לי סיפרה במספר של התעודת זהות! איך בדיוק הם ירשמו אותי למחשב אם אין לי סיפרה?

התעודת זהות שלי זה:826****** ובדו"ח רשום 26******!!! חסר את ה8!!!

פורסם
וחסר לי סיפרה במספר של התעודת זהות! איך בדיוק הם ירשמו אותי למחשב אם אין לי סיפרה?

התעודת זהות שלי זה:826****** ובדו"ח רשום 26******!!! חסר את ה8!!!

עכשיו אתה מדבר. ביטול דו"ח עקב טעות אינו דבר שיש להקל בו, אתה עלול לחפור לעצמך את הבור. לדעתי, המצב מצדיק התעלמות מוחלטת והתכחשות לאירוע מכל וכול...

dirty old man

need love too

פורסם

אז כמו שהבטחתי לעדכן...

היום קיבלתי מכתב הביתה שהבקשה שלי לביטול דו"ח עקב הנסיבות שכתבתי עברה בדיקה והדו"ח בוטל!

:-P אני כל כך שמח. חסכתי 250 שקל ו4 נקודות. בכל מיקרה סעו בזהירות...לא שווה את העצבים כל הדוחות האלה...

פורסם
אז כמו שהבטחתי לעדכן...

היום קיבלתי מכתב הביתה שהבקשה שלי לביטול דו"ח עקב הנסיבות שכתבתי עברה בדיקה והדו"ח בוטל!

:-P אני כל כך שמח. חסכתי 250 שקל ו4 נקודות. בכל מיקרה סעו בזהירות...לא שווה את העצבים כל הדוחות האלה...

"נתת להם בראש" אה? גורס BMW לפירורים שכמותך :)

גם אני מתכנן לעשות משהו דומה בנידון עם הדו"ח המחורבן שאני קיבלתי

• תוכן חדש...