Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מחפש הרפתקאות מיותרות עם רכב שיכול לשרת אותך באמינות בלי כל השתוללות הזאת. זה לא רכב ספורט ולעולם לא יהיה. עדיף תשקיע קוסמטית, היא יותר בנוייה לזה

פורסם
אתה מחפש הרפתקאות מיותרות עם רכב שיכול לשרת אותך באמינות בלי כל השתוללות הזאת. זה לא רכב ספורט ולעולם לא יהיה. עדיף תשקיע קוסמטית, היא יותר בנוייה לזה

מה אני כבר יכול להוסיף חוץ מחלונות שחורים ומגני רוח?

פורסם
אנג'ל אייס, רפלקטורי לד, פנסי ערפל... מערכת ..אנטנה כריש

אנ'גל אייז חוקי? ואם כן איך אפשר להתקין אותו צריך להכניס את זה לתוך הפנס?

פורסם

אם לב.מ.וו מותר...

אף פעם לא אמרו לי כלום. אבל בטסט אני מנתק. לא לוקח צ'אנס... וכן זה בתוך הפנס

פורסם
אם לב.מ.וו מותר...

אף פעם לא אמרו לי כלום. אבל בטסט אני מנתק. לא לוקח צ'אנס... וכן זה בתוך הפנס

הבנתי אותך נשמע מעולה, שאלה אחרת יש לי נכון בטמבון הקידמי הצד שלו תמיד יוצא החוצה זה מחלה במאזדה איך אני יכול לחזק את זה יש דבק ספציפי זה יכול לתפוס את זה חזק?

פורסם

אם לא נשברה שום תושבת, אז יש שם בורג מעל הגלגל. תשחרר קצת, תדחוף את הטמבון ותסגור חזרה את הבורג

פורסם
אם לא נשברה שום תושבת, אז יש שם בורג מעל הגלגל. תשחרר קצת, תדחוף את הטמבון ותסגור חזרה את הבורג

אני חושב שאצלי זה נשבר מה עושים במצב הזה?

פורסם
עדיף אפוקסי. כי חום לא משפיע עליו

הבנתי ואני יוכל לעשות עליו תיקון צבע? כי אני שם צבע כסף עליו, וידוע לך איך אני יכול לדעת מה המספר צבע המוקרי של הרכב כי אני רוצה ללכת לאיזה פחח ולהזמין ממנו צבע לתקונים

פורסם

כנס לאתר מאזדה. תרשום מספר רכב... ואז יופיע לך המספר צבע. קנה צבע מטופ קולור בתל אביב.70₪ מיכל ספריי.

• תוכן חדש...