Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדי פעם מעלה דברים ללוחות יד שניה, ועד לא מזמן הכל היה שיגעון. נדיר היה שלקח מעל 3 שבועות עד שנמצא קונה, בלי קשר לאופי הפריט (מצלמה קודמת, מעיל שנקנה במידה שגויה, כל מיני....)

לא מכבר יד2 החליטו לשדרג אתר, ונראה שהזוועה הנוכחית לא התחבבה על אזרחי ישראל בלשון המעטה. מהשניה שהחליפו אתר- הצפיות התמעטו.

אם מודעה ממוצעת הייתה מקבלת כמה עשרות חשיפות ליום לפני זה, המצב נכון לעכשיו הוא שמודעה שיושבת שם כמעט שבוע מראה לי משהו כמו 12 חשיפות.

אז איפה מפרסמים מכירות יד שניה בימינו, למעט קבוצות הפייסבוק שהן מטרד בלתי נסבל?

-תושבי חוץ, נא לא להציע את הפייסבוק מרקטפלייס, אני מודע לזה שבארה"ב מדובר בשוס לא נורמלי- בארץ זו בדיחה עצובה at best.

פורסם

זו כל הפואנטה, אני מרגיש שינוי כביר מאז החידוש ולכן מחפש מקום חדש.

אני מפרסם גם שם כאמור, אבל המקום נהיה useless. יש לי 3 מודעות פעילות כבר שבוע פלוס, 0 טלפונים (בניגוד לפעם, שהממוצע היה טלפון כל יומיים בערך ולא משנה מה פרסמתי)

פורסם

תנסה אולי ב-WINWIN.

האתר החדש של יד 2 נכון להיום הרבה פחות ידידותי למשתמש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

האתר יד2 החדש ממש על הפנים. בחלק מהמכשירים הניידים אצלי הוא פשוט לא נפתח.

אני לא מתפלא לשמוע שאתה לא מקבל פניות, אנשים רוצים להשתמש בו אבל לא יכולים.

זה הזמן ל-WINWIN לתת גז עם פרסום, אולי תהיה לנו פה מהפכה.

פורסם

מאוד מתפלא על מה שאתה אומר לגבי הפייסבוק.

השבוע העלתי אוזניות כלשהן מצב טוב במחיר של 450 שקלים (חדש עולה 700), 171 פניות עד עכשיו, פשוט הציפו אותי.

כשאני מעלה משהו חדש לפייסבוק אני דואג לעלות במקביל גם ליד 2, תמיד תמיד תמיד כששאלתי מאיפה הגיעו אלי, רק פייסבוק.

לדעתי פייסבוק פשוט לקחו את כל הצפיות מיד 2.

פורסם

השבוע העלתי אוזניות כלשהן מצב טוב במחיר של 450 שקלים (חדש עולה 700), 171 פניות עד עכשיו, פשוט הציפו אותי.

כשאני מעלה משהו חדש לפייסבוק אני דואג לעלות במקביל גם ליד 2, תמיד תמיד תמיד כששאלתי מאיפה הגיעו אלי, רק פייסבוק.

העלת AIRPODS במקרה ? כי יש להן ביקוש מטורף.

ממליץ גם על האלטזעכן של הפורום, מכרתי דרכו לא מעט דברים (כשלא היה לי כח לפרסם בשום מקום אחר)

Miata ND2

פורסם

מסכים לחלוטין.

אני מכרתי הרבה דברים דרך הפייסבוק הבעיה יש דברים שיותר קשה קצת למכור.

אני מנסה למכור ג'ינס של LEE חדש שקטן עלי ולא מצאתי קונה עד היום.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יד 2 החדש גרוע מאוד.

מאוד איטי. חיפוש עוד יותר מעצבן מהרגיל ובאמת אפס התענינות על מוצרים שפרסמתי (מבחינת מס צפיות.)

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מצטרף להמלצה על פייסבוק. יש מספר קבוצות מכירה - פריטים לתינוקות, אספנות, כלי בית, רכבים ועוד. פשוט תרשם לקבוצה שמתאימה למוצר שאתה מוכר. מכרתי מספר פריטים של ילדים, רהיטים ועוד, יחסית בזמן קצר.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הקטע הוא שכל שני וחמישי נפתח פה שרשור "למה יד2 לא מעדכנים את האתר". ניסיתי להסביר לכל מי שהיה מוכן לשמוע ששינוי אתר עלול בסבירות גבוהה להרוג את העסק... בבקשה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

והשינוי האחרון אכן נתן מכה שאולי תתברר כמכת מוות לאתר יד 2, הוא הפך לבלתי אפשרי בעליל.

לא ברור לי איזה בעל מקצוע חתום על היצירה הבלתי מושלמת, בלתי יעילה ובלתי ידידותית שכמעט ולא עובדת חלק או אפילו סביר עם שום דפדפן או מכשיר הידוע לאנושות?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...