Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאוד מתפלא על מה שאתה אומר לגבי הפייסבוק.

השבוע העלתי אוזניות כלשהן מצב טוב במחיר של 450 שקלים (חדש עולה 700), 171 פניות עד עכשיו, פשוט הציפו אותי.

כשאני מעלה משהו חדש לפייסבוק אני דואג לעלות במקביל גם ליד 2, תמיד תמיד תמיד כששאלתי מאיפה הגיעו אלי, רק פייסבוק.

לדעתי פייסבוק פשוט לקחו את כל הצפיות מיד 2.

כל מה שפרסמתי ביד 2 0 פניות אלי. כל מה שפרסמתי בפייסבוק נמכר. היתרון בפייסבוק שאת כל המסחרה על המחיר עושים בהודעות וחוסכים את הבלבולי במוח המיותרים בטלפון. כשמגיעים כבר לטלפון אז ב 99% המחיר כבר סוכם מראש ונמנעים כל הויכוחי "כמה אתה עוד יכול לרדת"

פורסם
זו כל הפואנטה, אני מרגיש שינוי כביר מאז החידוש ולכן מחפש מקום חדש.

אני מפרסם גם שם כאמור, אבל המקום נהיה useless. יש לי 3 מודעות פעילות כבר שבוע פלוס, 0 טלפונים (בניגוד לפעם, שהממוצע היה טלפון כל יומיים בערך ולא משנה מה פרסמתי)

הסוד הוא סבלנות, הרוכשים הראויים יגיעו. אם מוכרים תחת לחץ, גם פייסבוק לא יעזור לך.

פורסם

פייסבוק בקבוצות נישה, זה יעזור לך יותר מפשפשוק שאין שם פיקוח ומאות אלפי משתמשים.

ובטח שהמרקטפלייס יהיה זבל בארץ, סתם דוגמא בשביל לחפש יונדאי גטס תצטרך לכתוב יונדאי ב7 וריאציות שונות(היונדאי, יונדיי, הונדאי, הונדא)...) כפול 7 וריאציות שונות של גטס (גץ, גייטצ, גייז...)

פורסם

חברים, בהודעה הראשונה כתוב בבירור- למעט קבוצות הפייסבוק.

מודע להן, מפרסם בהן, גם בקבוצות נישה, יש עם זה כמה בעיות.

1- שלל חרטטני ישראל. מבול של פניות, 0.0001% מהאנשים אכן מעוניינים לדון ברכישה אפשרית (אני לא בסרט שכל אדם ששולח הודעה עוד חצי שעה מתייצב עם מזומן)

2- "אבירי רשת" שיתנו לינק ל "אותו המוצר" בזול יותר, למרות שאם מסתכלים טוב הלינק הוא בכלל למכירה פומבית ובכותרת רשום "not working, for parts"

3- קיימים לא מעט דברים שלא ניתן לפרסם למכירה בפייסבוק, האלגוריתם פשוט חוסם אותם מיידית. למה אותם דברים חסומים? החלטה שרירותית של פייסבוק. זה כ"כ קיצוני שאפילו דברים שרק -קשורים- לאותם פריטים נחסמים בגלל מילה שמופיעה בכותרת וכדומה.

הסוד הוא סבלנות, הרוכשים הראויים יגיעו. אם מוכרים תחת לחץ, גם פייסבוק לא יעזור לך.

אין שום לחץ. האתר הפך, אובייקטיבית, מזירה פעילה שיש בה תנועה ופניות (לפעמים פחות, לפעמים יותר...) לדבר חסר תועלת.

אין פה תלונה שמשהו לא עובד, אלא על כך שהרסו משהו שעבד נהדר. ההיפוך חל מיידית עם המעבר לאתר החדש, ביום בודד. לא מדובר בתהליך כתוצאה מנטישת האתר לטובת פייסבוק או משהו.

פורסם

הכי הזוי שפרסמתי פריט בפייסבוק,היו כותבים לי הרבה האם זה זמין? ואז עונה להם שכן ולא עונים חזרה.

אז למה שאלת? :/

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני לרגע מבולבל, אתם בטוחים שאתם מדברים על "יד 2"?

כי החוויה שלי ושלכם שונה ב-180 מעלות.

דבר ראשון החזות השתפרה לטובה,

פונקציית מסך מלא לתמונות זה דבר שהיה חסר וטוב שנוסף, תגובתיות סבירה אבל זה היה גם לפני, סך הכל שיפור מינורי אבל שיפור.

עדיין יד 2 הוא אתר המכירות הגדול והמוביל בארץ, אין מתחרים בזירת הלוחות למעט פייסבוק שמגיע מהצד השיתופי והסוציאלי ולכן לא מתחרה ישיר אבל מתחרה ראוי.

כמו שאמרתי בהתחלה, why not both?

לעלות מודעה בפייסבוק ביד 2 ובלוחות נוספים לוקח בדיוק 5 דק': 4 דקות כתיבת המודעה ודקה לעשות העתק הדבק במקומות השונים.

אחד הדברים שיכולים לעזור בצפיות הוא לעלות את המודעה בקטגוריות הפופולריות יותר ולא תמיד ההכי הנכונות, דוגמה קלאסית מבחנתי היא התת קטגוריות 'אורגן' ו 'קלידים' בקטגוריה 'כלי נגינה' ביד 2

בגלל שאורגן ראשון יש בו יותר פריטים ודי בטוח שיש יותר כניסות לתת קטגוריה זו

אם אתה מוכר כיסא לפסנתר שווה לשים אותו בקטגוריה 'פסנתרים' למשל, וכו'

פורסם
הכי הזוי שפרסמתי פריט בפייסבוק,היו כותבים לי הרבה האם זה זמין? ואז עונה להם שכן ולא עונים חזרה.

אז למה שאלת? :/

זה יכול להלחץ בטעות כשגוללים.

פותח שרשור - האם מדובר במוצר אחד חסר מענה, או שמא מספר מוצרים?

פורסם

באמת שפייסבוק אני מוכר וקונה דברים על בסיס חודשי, אפילו את הרכב שלי מכרתי שם פורסם ואחרי יום נמכר.

מכרתי מחשבים, מצלמות, שעונים, מערכות סאונד וקניתי פינת אוכל סלון מוצרים לתינוקות ומה לא.

פלטפורמה עם הרבה פוטנציאל שצריך להשחיז אותה ואז לא יהיה שום טעם לאתרים כמו יד 2 וכו'

פורסם

החוויה שלי מיד 2 החדש שונה, שיפור ניכר לטובה, אבל שוב, early adopters ,תמיד היה במיעוט. חכו זה יבוא לכם :)

בכל הקשור לפייסבוק,מורגש יותר כמו מציאון מאשר לוח, דבר ראשון למכור שם פריט ביותר מכמה מאות שקלים זה כמעט בלתי אפשרי אלא אם מתקיים הבא: מחירון 100 אלף, מבקש 20 אלף. זהו. חוץ מזה, מודעה הגיונית עם מחיר הגון לא מקבלת פניות (או שמקבל פניות "חצי מחיר באתי לקחת")

אני לא מתייחס ברצינות לפייסבוק, ואם אני מפרסם רכב למכירה זה יהיה בפרופיל האישי שלי ויקבל share מחבריי ואז יעבור לחברים של חברים ושם הסיכוי ליפול על מישהו רציני סבירה יותר מאשר המרקט (אשכרה שוק) פלייס.

פורסם
זה יכול להלחץ בטעות כשגוללים.

פותח שרשור - האם מדובר במוצר אחד חסר מענה, או שמא מספר מוצרים?

מספר דברים מקטגוריות שונות לחלוטין, לאורך פרק זמן משמעותי. אני לא אפתח סתם ת'רד כדי להתבכיין על זה שהמצלמה שפרסמתי לפני 3 ימים עוד לא נמכרה. יש בעיה מהותית עם האתר.

• תוכן חדש...