Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ibiza start&stop

warezon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש ברשותי איביזה 2015 המודל החדש(מנוע 1.0).

החל מאתמול שמתי לב שהמערכת start&stop הפסיקה לעבוד משום מה...

האם הבעיה ידועה למישהו?

המלצות?

בעיקרון זה לא כזה קריטי אז אני בטח אבדוק את זה רק בטיפול הבא של הרכב...

פורסם

זה בטוח לא קשור לזה שהרכב קר כי זה קרה כבר מספר פעמים ביום ובלילה....נשמע הגיוני העניין של המצבר, יש בדיקה ביתית שאפשר לעשות כדי לוודא זאת? אני זוכר שבאיביזה יש נורה במצבר שאמורה להידלק כשהמצבר דורש החלפה, מישהו מכיר ויכול לאמת את העניין?

אגב, במידה ודרוש מצבר, מהיא ההמלצה שלכם למצבר, איזה סוג מאיפה לקנות וכמה זה אמור לעלות בערך?

תודה רבה לכולם!

פורסם

אומר לך משהו, בבדיקה מטעמי לא עלו על זה שהמצבר חלש. מבחינתם הכל היה טוב. יום למחרת המערכת הפסיקה לעבוד.

בטיפול שלקחתי את הרכב במוסך מורשה הונדה, בדקו ואמרו לי שמדובר במצבר מכיוון שקשה מאוד לעלות על זה בבדיקות הסטנדרטיות לפני קנייה.

למזלי אוטוסנטר לפנים משורת הדין נתנו לי שובר למצבר כזה (עולה סביב 1100 ש"ח מקורי וגם התחליפי ממש לא זול).

פורסם

הציעו לי גם בוש עם שנתיים ב1000 אבל לא רואה סיבה להוסיף את הכסף(ואת מרחק הנסיעה) בשביל בוש לעומת ורטה...

• תוכן חדש...