Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי ביום רביעי האחרון טויוטה קורולה 2011, עברה 61700 ק"מ, טיפול אחרון הוחלפו שמנים וכל מה שצריך בטיפול 10K )(60,000, קיבלתי את הרכב עם חצי טנק פלוס מינוס, לפי המחשב נשארו בסביבות ה 240 קמ אם אני לא טועה..

בכל מקרה, תדלקתי פול כמעט שהגעתי ל 5KM לפי המחשב ממש גירדתי בכוונה על מנת לתדלק פול "נקי" אפשר להגיד.. בתחנת דלק שאני יודע שהדלק שם ממש בסדר, והמחשב הראה לי 445KM לפול טנק, עכשיו מה שמוזר זה שלאבא שלי יש את אוטו הרכב אותה השנה ושהוא מתדלק פול רשום לו לפי המחשב 520KM, אבא שלי טוען זה שהמחשב יודע לזהות כביכול את "הרגלי הנסיעה" ומזהה כמה KM בעצם יספיק לפי הנסיעה שלי..

עכשיו.. איפסתי את כל מה שהמחשב זכר כביכול מהבעלים הקודמים, מילאתי פול שוב ועדיין אין שינוי.. יש למישהו איזה פיתרון?

בנוסף, לפי המחשב כמה רגוע שאני נוסע (נסיעה רוב הזמן בינעירונית/עירונית) הצריכה מראה 9.7 ק"מ לליטר.. ואני ממש ממש ממש עדין בלשון המעטה עדין.. אני ממש מלטף את הגז בתחילת נסיעה ולכל האורך משתדל במקסימום להגיע לטור 2.5 גם במהירות שהיא 100~+- גג.

תוסף לדעתכם יעשה את העבודה בנוגע לצריכה?

פורסם

אתה ואבא שלך נוסעים באותו המסלול?

נהגים שונים יקבלו צריכת דלק אחרת, כול אחד נוהג קצת אחרת.

תבדוק לאורך כמה תידלוקים את צריכת הדלק.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הק"מ נמוך מאוד, האם יש תיעוד טיפולים מלא ומפורט מהיום הראשון?.

אתה ואבא שלך נוסעים באותו המסלול?

נהגים שונים יקבלו צריכת דלק אחרת, כול אחד נוהג קצת אחרת.

תבדוק לאורך כמה תידלוקים את צריכת הדלק.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

הרכב טופל במורשה, אבא שלי עובד בטויוטה, הרכב עבר בדיקה מלאה כולל שמאי, נמצא כשר לחלוטין, רכב של נכה כנרנ בגלל זה הקמ הנמוך.

יש למישהו תשובה.לגבי הקמ שמראה לי בקרוז? (כמה אפשר לנסוע סך הכל על הטנק) הוא מראה לי 445 לפול לעומת 520 ברכב אחר

פורסם

עזוב את המחשב.

מלא מיכל, סע עד שתגיע לרבע או קצת אחרי, מלא שוב ומדוד כמה ק"מ נסעת.

בצע זאת כמה פעמים כדי להגיע לתוצאות מהימנות.

מחשב רכב זה נחמד, אבל זה חרטא.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
עזוב את המחשב.

מלא מיכל, סע עד שתגיע לרבע או קצת אחרי, מלא שוב ומדוד כמה ק"מ נסעת.

בצע זאת כמה פעמים כדי להגיע לתוצאות מהימנות.

מחשב רכב זה נחמד, אבל זה חרטא.

כן מסכים ולא..

מסכים שזה נחמד, אבל חרטא לא.. אולי לא הכי מדויק כי בכל זאת הוא מחשב גם עצירות והאטה שחרור מהגז וקופץ ל 44KM/L או 99.9KM/L אבל הוא משער פחות או יותר.

בכל מקרה, שמתי כרגע תוסף דלק על מיכל מלא, ניתן לו קצת לרוץ.. אני אגיע באמת לרבע טנק ואמלא שוב נעשה חישוב לאחר הפול השני.

פורסם

תוסף דלק שמים על פחות מחצי מיכל לפי מה שאני יודע, יותר יעיל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

בדיקת גזי פליטה פשוטה בסיבובי סרק ובסל"ד 2800 תוכל לדעת אם המנוע צורך דלק אופטימלית או בהפרזה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לא צריך לסבך . אם לפני התדלוק נסעת בכביש מהיר בממוצע של 1 ל 15 במשך חצי שעה ומילאת מיכל מלא של 50 ליטר אז יהיה כתוב לך אחרי התדלוק במחשב שיש לך 750 קמ עד התדלוק הבא.

אם נסעת בעיר בממוצע של 1 ל 10 חצי שעה לפני התדלוק המחשב יראה לך 500 קמ עד התדלוק הבא.

אפשר לראות לפעמים אחרי נסיעה בפקק ארוך שהמחשב מראה שיש לך 200 קמ ואז אתה יוצא לכביש מהיר במהירות שיוט ואחרי כמה דקות המחשב מזהה שעל אותה כמות דלק במקום 200 קמ אתה יכול לנסוע 250 קמ כי עברת את הפקק ואתה מבזבז פחות דלק בכל קמ שאתה עובר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...