Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 25K לעירוני בלבד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מחפש רכב להורים שלי שנוסעים רק בתוך העיר, משהו כמו 1500 ק"מ בשנה.

הם לא צריכים משהו מהיר, לא משהו מדהים ביופי, שיהיה אוטו חוסך, בטחוני, ואמין.

כרגע התמקדתי על כמה דגמים.

Hyundai - i20/i10

Nissan - Micra

Kia - Picano

Mazda 2

אמרו לי להתרחק בפיג'ו כי קשה למכור אותם, השאלה אם זה בכלל רלוונטי להורים שלי עקב הק"מ הנמוך שהם יעבירו עם האוטו.

אשמח לעצות בתחום הכספי הנ"ל.

תודה!

פורסם

פיקנטו/i10 יהיו אופציות טובות.

נחשבות לאמינות ולא יקרות לאחזקה, גיר פלנטרי פשוט.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך לכיוון מיצובישי ספייסטאר או ניסאן מיקרה.

הן מעט יותר גדולות ומרווחות מהפיקנטו/i10 ובעיר הן גם יותר נוחות בזכות מתלים רכים.

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אם חשוב תא מטען לקניות וכדומה אז גם מיצובישי אטראז' שהיא גרסת הסדאן של הספייסטאר יכולה לבוא בחשבון, 99% מהרכבים יוצאי ליסינג/השכרה, זוכים לביקוש אפסי, ונמכרים במחירים נמוכים.

• תוכן חדש...