Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CAR: ב.מ.וו 130i,הספק מרשים של 258 כוחות סוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין את ההשוואה לבוקסטר, אלו שתי מכוניות מסמנטים שונים לגמרי, למרות המחיר הדומה (לא בדקתי).

מגאן 265

פורסם
אני לא מבין את ההשוואה לבוקסטר, אלו שתי מכוניות מסמנטים שונים לגמרי, למרות המחיר הדומה (לא בדקתי).

גם אני בהתחלה לא בדיוק הבנתי את ההשוואה-

מה הקשר בין מכונית ספורט קבריולט לשני אנשים ולמכונית משפחתית ספורטיבית לכל דבר. (למרות הכוח הדומה והביצועים דומים).

אך כך כתבו, ובבירור.

בנוגע למשותף ביניהן:

*לב.מ.וו 258 כוחות סוס, לבוקסטר 228 כוחות סוס

*לב.מ.וו הנעה אחורית, לבוקסטר הנעה אחורית

*הב.מ.וו מאיצה ב-6.2 שניות, הבוקרסטר ב-6.4 שניות (מ-100-0 קמ"ש).

אלו כל הדברים המשותפים שמצאתי... אה שתי המכוניות גרמניות.:wink:

אדם.

פורסם
אני לעומת זאת מחכה ל135d... (אני כנראה יכול להמשיך לחכות...)

272 כ"ס ובסביבות ה55 קג"מ מ3 ליטרים של טווין-טורבו דיזל

אגב - סדרה 1 הרבה יותר מרשימה במציאות, היא אפילו די יפה... הבעיה שלה היא רמת גימור הפנים שקצת מביישת את BMW.

אין כמו לוגמת סולר עם מומנט מטורף אה? :)

פורסם
אין כמו לוגמת סולר עם מומנט מטורף אה? :)

בדיוק. העניין הוא שכאן לא מדובר רק על מומנט אלא גם על הספק.

לפי האתר של upsolute המפות דלק שלהם מעלות את המנוע להספק של כ350 כ"ס ומוסיפות יותר מ10 קג"מ.

מה שאומר 350 כ"ס וכ65 קג"מ ממנוע דיזל בנפח 3 ליטרים שעדיין גומע כ18 ק"מ לכל ליטר בנסיעה רגועה מחוץ לעיר.

במילה אחת - שלמות.

פורסם

זה לא שאני מתנגד למכוניות חסרות היגיון, ההפך הוא הנכון, פשוט רכב כזה כנראה לא נראה בארצנו בכלל, בדיוק כמו גרסת הקוואטרו 3.2 של A3...אפילו מי שלא מחבשן לכסף, לא ישלם 320 אלף שקל לרכב "משפחתי"- וזה בלי תוספות... זה לא EVO או STI..וזה גם לא S2000 או אפילו TT...אין משהו שאנשים יגידו "אני רוצה את זה"..עכשיו אם הA3 עולה 320 אלף...אז הבימרית (אם תגיע) תעלה בארץ הקודש לא פחות מ350 אלף שקלים חדשים:shock: .

מי שלא הבין את הקטע עם ההדגמות, אז אני מתכוון שאין לה סגמנט/קבוצה ספציפית שאליה היא מתברגת, ויכולה לנגוס פלח שוק מסויים....אז כיף לראות נתונים, וכיף לעשות השוואות, וכולנו אוהבים לראות תמונות נועזות של רכבים אקזוטים וחזקים- אבל מה הלאה, במיוחד כשהיא לא כזאת מדהימה, ודיי צפופה מאחור (משפחתי אמרנו?) ואיכות פלסטיקים/חומרים/הרכבה (לפחות בארץ) לא אופיינים ליצרנית המהוללת.

אני לא רואה אותה באופק-וזה מה שחשוב בשורה התחתונה.

1.8T 8)

פורסם
זה לא שאני מתנגד למכוניות חסרות היגיון, ההפך הוא הנכון, פשוט רכב כזה כנראה לא נראה בארצנו בכלל, בדיוק כמו גרסת הקוואטרו 3.2 של A3...אפילו מי שלא מחבשן לכסף, לא ישלם 320 אלף שקל לרכב "משפחתי"- וזה בלי תוספות... זה לא EVO או STI..וזה גם לא S2000 או אפילו TT...אין משהו שאנשים יגידו "אני רוצה את זה"..עכשיו אם הA3 עולה 320 אלף...אז הבימרית (אם תגיע) תעלה בארץ הקודש לא פחות מ350 אלף שקלים חדשים:shock: .

מי שלא הבין את הקטע עם ההדגמות, אז אני מתכוון שאין לה סגמנט/קבוצה ספציפית שאליה היא מתברגת, ויכולה לנגוס פלח שוק מסויים....אז כיף לראות נתונים, וכיף לעשות השוואות, וכולנו אוהבים לראות תמונות נועזות של רכבים אקזוטים וחזקים- אבל מה הלאה, במיוחד כשהיא לא כזאת מדהימה, ודיי צפופה מאחור (משפחתי אמרנו?) ואיכות פלסטיקים/חומרים/הרכבה (לפחות בארץ) לא אופיינים ליצרנית המהוללת.

אני לא רואה אותה באופק-וזה מה שחשוב בשורה התחתונה.

תראה, ישנן כמה דרכים להסתכל על עניין המחירים.

A3 3.2 בעלת 250 כוחות סוס, תאוצה מ-100-0 קמ"ש בזמן של 6.3 שניות- וכל זאת במחיר של 300K+.

כך גם לגבי האלפא GTA, עם מנוע 3.2 שעולה בסביבות ה-300K.

לדעתי המכוניות האלו יכולות לנגוס בקלות בחלק מפלח השוק של מכונית כמו הסדרה 3 של ב.מ.וו למשל-

גרסת ה-320ci עם 170 כוחות סוס, תאוצה של 9.2 שניות מ-100-0 קמ"ש- 336,900 ש"ח- ועם מחיר כזה גבוה, איכות ונוחות לא יותר גבוהות משל ה-A3 3.2 וה-GTA. (למרות שיש כאלו שיאמרו שבכלל ה-3 היא מתחרה של ה-A4 ומה לעזאזל הקשר ל-A3?)- אני מראה פה השוואה על בסיס עלות.

אדם.

פורסם

העובדה הפשוטה היא שיש אולי A3 3.2 אחת בארץ

אוטו נהדר, מנוע נהדר, הכל נהדר.

תג מחיר בעייתי, מאוד, קבוצה 7 ולמעשה שום שוק שבו הרכב יכול להתחרות.

זו נישה (רכב עם יומרות ספורטיביות) בתוך נישה (רכב יוקרתי) בתוך נישה (רכב יקר מדי לתמורה שרק אנשים שבאמת אוהבים את האוטו ייקנו אותו...).

פורסם

שכחת את הנישה הכוללת - "השוק הישראלי".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בוא אני אגיד לך משפט חכם מאוד,גזור ושמור -0-100 זה לא הכל בחיים!!!

כל ההשוואות בין ההאצ'בקיות ה"חמות", נראות ממש חברות טעם- כי פעם רכב ספורט עממי נקרא (בעיברות) "הוט-האצ", ביצועים טובים, במרכב משפחתי..כמו הקליאו, והGTI לדורותיהם וסוגיהם.

הרכבים האלה כמו שאמרנו יצאו מהנישה הזאת, והפכו לקבוצה חדשה, שמה לעשות אין לה (לפחות בארץ) ביקוש כל כך גדול (בעצם, אין ביקוש בכלל). אז כל הרכבים שנעים סביב ה 320 אלף, פשוט לא מוכרים.

גם הGTA לא מצליחה כאן (שני רכבים היחדים שנמכרו מעידים על כך), כנ"ל לגבי הA3 3.2...וככה גם יהיה עם ה130...כי הם פשוט לא קולעות- הם לא רודסטריות או קופה מרהיבות ומושכות, וגם לא רכב משפחתי ומרווח..וגם לא מנהלים- אז הטיעון העיקרי שלי בוויכוח הוא היקף המכירות של הרכבים הללו. מי שטוען אחרת שיביא טיעון חזק, המצדיק את דעתו.

1.8T 8)

פורסם

כל מה שאתם אומרים נכון.. המכוניות האלו יקבלו נתח שוק קטן מאוד מאוד (אם בכלל) בארץ..

הבעיה שאתם שוכחים שיצרני המכוניות לא ממש תופסים מהשוק בארץ..

תחשבו שהכמות שמוכרים בארץ בשנה שלמה מוכרים בארה"ב בפחות מחודש..

אנשים באירופה וארה"ב כן משקיעים כספים במכוניות "רגילות" עם מנועים מוגדלים - למה?

1- כי זה לא יקר כמו בארץ.

2- כי זה הכיף שלהם.

3- כי יש להם תרבות מוטורית ומקומות לנצל את המכוניות הללו, בניגוד לארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

צודק ב 100%, כאן השוק לא רלוונטי לגבי היצרנים השונים, ובגלל זה הרכב הנ"ל מעניין אותנו (מבחינת השיווק בארץ כמובן) בערך כמו מרצדס SLR..

לכן דיברתי רק על השוק כאן, בחו"ל זה לא מחזה נדיר לראות GTA ושאר רכבים מנופחים (קישור למטה להבהיר לכם את המצב באירופה)..בארץ אין דבר כזה "תרבות מוטורית", עם ישראל פועל בדיוק כמו עדר (אפרופו פסח-עבדים) כמעט בלי מחשבה, עם ישראל, עם המאזדות, חושב אך ורק לפי ראשו של השכן, שחושב בדיוק כמו השכן השני, וכן הלאה.. זאת הסיבה לאפרוריות על הכביש, ובמחסור ברכבים אקזוטים.

1.8T 8)

• תוכן חדש...