Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מעיל לרכוש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שבועות פרסמתי הודעה בה שאלתי על מקומות בהם ניתן לרכוש מעילי רכיבה משומשים.

לאחר חיפושים רבים מצאתי מספר דגמים שרלוונטים לי.

שאלתי לרוכבים היא: איזה מעיל לרכוש? והאם יש דגם ספציפי עליו אתם ממליצים?

חשוב לציין שאני מורכבת על האופנוע מדי פעם וחשובים לי המיגונים, אבל לא בהגזמה.

תודה לכל היועצים.

ליטל

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לי אישית יש מעיל וכפפות של חברת wintex, אני מקווה שלעולם לא אבדוק איך הם משתפשפים על הכביש... אני ממליץ לך לקנות מעיל עם הגנה מלאה (מרפקים, כתפיים,גב) לא עקרוני של איזו חברה, רצוי מאוד לא לקנות מעיל עור (עולה הרבה כסף לשמור עליו מפגמי מזג האוויר..) אלה הדגשים עליהם אני ממליץ:

1. שהמעיל יישב עלייך טוב = מעיל צמוד צמוד, ההגנות חייבות להיות צמודות לאברים עליהם הוא שומר. יש למדוד את המעיל על האופנוע ולא ליד המראה...

2. מקסימום מיגון (מרפקים, כתפיים, גב וכו').

3. צבע בולט- יענו לא שחור (כדי שיראו אותך), מומלץ בצבעים זוהרים.

4. לא מעיל קיץ אלא דו שימושי (יש להם בביטנה מתפרקת) כי מעילי קייץ הם עם הגנות פחות יעילות.

בנוסף אני ממליץ לך לכל נסיעה ללבוש כפפות (אם את לא הנהגת אז לא חשוב איזה כפפות, אפילו כפפות חורף רגילות) זה יציל אותך מקור אבל בעיקר מכוויות בעת תאונה חס וחלילה.

אל תתביישי לקנות גם מגיני בירכיים או אפילו מכנסי הגנה עם ברכיות (זה יקר) ואם את ממש משקיענית - יש גם מגפי רכיבה ששומרים על הקרסול.

אני משער שזה נשמע לך הרבה אבל זה לא כזה יקר כל הסיפור, החיים שלך שווים את זה. אל תשכחי - בתאונות, המורכב מאחור ניזוק יותר מהנהג. עובדה.

שאלות נוספות? אני כאן תמיד!

רק בריאות.

:-D
פורסם

מעילים טובים וזולים יחסית הם של X-SPIRIT שהם טיפה יותר יקרים מהLARET שגם הם מעולים ונוחים.

לרט- 800 שקלים מחיר מומלץ ניתן להשיג ביותר זול בחנויות שיוצאות במבצע.

דייטונה- 700 ש"ח, UCK של לוקוול לקנות את הדגם עם הכי הרבה מיגונים! זול אך יש חיסרון של חוסר אוורור, טוב לנסיעות קצרות. מאש, סהרה ספול גם יספקו את הסחורה וגם זולים, אם את רוצה מעיל שיחזיק שנים ושתהני ממנו אך דורש השקעה של 1000+ ניתן לקנות דיינזה, ספידי, אלפין סטאר, ספייק, לרט דגמים יותר רציניים וכו'.

כפפות באופנועית ב500 ש"ח יספיקו.

מגני בירכיים ב200-300 ש"ח במטרו או אביזריון.

לנסיעות ארוכות או ספורטיביות חשוב לקנות גם מגן גב יש פשוטים ב100 ש"ח.

מגפיים על מנת להגן על הקרסול ניתן לנעול נעלי הרים גבוהות או לקנות מגפיים יעודיות ב500 ש"ח.

אומנם כל המגיונים שציינתי כאן נראים לך מוגזמים אבל חבל שבגלל שרצית לרכב טיפה עם החבר תיהיה נכה לכל החיים.

בהצלחה,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
מעילים טובים וזולים יחסית הם של X-SPIRIT שהם טיפה יותר יקרים מהLARET שגם הם מעולים ונוחים.

לרט- 800 שקלים מחיר מומלץ ניתן להשיג ביותר זול בחנויות שיוצאות במבצע.

דייטונה- 700 ש"ח, UCK של לוקוול לקנות את הדגם עם הכי הרבה מיגונים! זול אך יש חיסרון של חוסר אוורור, טוב לנסיעות קצרות. מאש, סהרה ספול גם יספקו את הסחורה וגם זולים, אם את רוצה מעיל שיחזיק שנים ושתהני ממנו אך דורש השקעה של 1000+ ניתן לקנות דיינזה, ספידי, אלפין סטאר, ספייק, לרט דגמים יותר רציניים וכו'.

מגני בירכיים ב200-300 ש"ח במטרו או אביזריון.

לנסיעות ארוכות או ספורטיביות חשוב לקנות גם מגן גב יש פשוטים ב100 ש"ח.

מגפיים על מנת להגן על הקרסול ניתן לנעול נעלי הרים גבוהות או לקנות מגפיים יעודיות ב500 ש"ח.

אומנם כל המגיונים שציינתי כאן נראים לך מוגזמים אבל חבל שבגלל שרצית לרכב טיפה עם החבר תיהיה נכה לכל החיים.

בהצלחה,

מאור.

X-Spirit היו הכל מלבד נוחים לי.

ובקשר לכפפות, אני חושב שהוא התכוון לכפפות ממוגנות כן?

כי כפפות סקי וחראטה כאלה יקרעו בשניה על הכביש והכיסוי הבא שיעטוף לך את היד זה איזה גוש תחבושות ענק שיכסה את מה שנשאר לך מהאצבעות והיד.

מגפיים ממוגנות פשוט נועדו לשמור על הרגל שלמה.

הקרסול מאוד רגיש פגיעות, כפי שאני גיליתי על עצמי, ומאז אני עם מגפי רכיבה (שבע שנים).

נעליי הרים, נעליים גבוהות וכל השאר זה בלבול מוח. לא מספק שום דבר חוץ מאולי עור לחיכוך עם האספלט.

מעבר לכך העור שלהם לרוב כל כך דק שהוא יקרע בשניה גם כן.

לא יודע איפה אתה חי אבל מגף יעודי לא עולה 500 ש"ח בשום מקום. מצד שני גם נעליים שקונים היום (לא איזה חיקוי זבל) עולות הרבה כסף ובערך אותו מחיר אז אפשר לוותר על זוג Rockport או איזה משהו כזה או אחר ולקנות מגף ממוגן נורמלי שגם ישמור על הרגל וגם ישמר שנים (שלי אצלי שש שנים בינתיים ועוד נראות מעולה).

הגזמת עם מחיר הכפפות לדעתי...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אם אפשר אשמח אם אלו שבחנו מוצרים אישית יפרטו יותר... דגמים של איזה חברות, יתרונות וחסרונות "מבחני עמידות" שהמוצרים עברו וכו'. מתייחס לכל סוג מיגון.

אפשר להפוך את השרשור הזה לשרשור "מוצר X של חברה Y שהיה ברשותי ולדעתי....."

קצת חסר לטעמי בפורום חוות דעת ספציפיות על מוצרים נקודתיים. לרוכבים המנוסים זה אולי פחות חשוב, אבל למתחילים ולרוכשים ראשונים יש לזה המון ערך לדעתי. ניתן ככה ליצור מאגר ביקורת מוצרים של הפורום.

פורסם
אם אפשר אשמח אם אלו שבחנו מוצרים אישית יפרטו יותר... דגמים של איזה חברות, יתרונות וחסרונות "מבחני עמידות" שהמוצרים עברו וכו'. מתייחס לכל סוג מיגון.

אפשר להפוך את השרשור הזה לשרשור "מוצר X של חברה Y שהיה ברשותי ולדעתי....."

קצת חסר לטעמי בפורום חוות דעת ספציפיות על מוצרים נקודתיים. לרוכבים המנוסים זה אולי פחות חשוב, אבל למתחילים ולרוכשים ראשונים יש לזה המון ערך לדעתי. ניתן ככה ליצור מאגר ביקורת מוצרים של הפורום.

יש מספר מבחנים לציוד בפורום 8.

כאלה ואחרים.

צריכים לעלות עוד כמה בקרוב.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
יש מספר מבחנים לציוד בפורום 8.

כאלה ואחרים.

צריכים לעלות עוד כמה בקרוב.

שוב סליחה על הבורות, מה זה פורום 8 (ערכתי חיפוש ).

פורסם
שוב סליחה על הבורות, מה זה פורום 8 (ערכתי חיפוש ).

פורום אופנועים בתפוז.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
פורום אופנועים בתפוז.

היה...

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
היה...

היה הטוב ביותר וחבל.

על זה נאמר "חבל על דאבדין ולא נשכחין".

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

הגזמת.. ניתן למצוא כפפות טובות בהרבה פחות. כפפות קיץ ממוגנות עולות בסביבות 200-250 ש"ח, כפפות חורף בפחות מ-400.

יש גם יותר זולות, אך האיכות בהתאם.

• תוכן חדש...