Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

קניתי לפני כ4 חודשים אופל אסטרה אינוביישן 2017. הרכב כרגע עם 30 אלף ק"מ. אתמול המנוע התחיל לגמגם ולרעוד, הגעתי היום לחברת אופל עפולה ונאמר לי שיש בעיה במנוע ובמסגרת האחריות יש אפשרות לתיקון. אמרתי שאני לא מוכן לתקן מנוע אחרי 30 אלף ק"מ ואני דורש שיחליפו. הם אמרו שיבדקו ויעבירו הלאה לחברה אבל שלפי האחריות לא יחליפו אלא יתקנו. לדעתי זה יעשה בעיות במכירת הרכב ולא יודע אם באמת הבעיה תיפתר ולא תחזור. מה הייתם ממליצים לי לעשות?

תודה, ערן.

עריכה אחרונה על ידי Eran Shlonsky
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ממליץ שתברר קודם ככל הניתן, מה הבעייה במנוע (מה אמרו לך במוסך ? לא אמרו - שאל !)

השאלה מתאימה יותר לפורום הטכני מן הסתם.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

יתקנו .

לקראת 90 אלף חפש מנוע מפירוק .

נתקלתי בעשרות .

מוסך שמשפץ יפה הינו מוסך ויקטור בקרית גת .

שים לב שמחליפים גם גומיות של מזרקים.

פורסם
גם המנוע החדש בעייתי? חשבתי שלמדו..

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

על פי פירסומי היצרנים, הפתרון לתופעת הLspi הוא שימוש בשמן מתאים בתקן מיוחד שפותח לטובת העיניין.

פה בארץ עדיין נפוצים מכונאים שבוחרים שמן אך ורק לפע צמיגות (על פי כלל אצבע כמובן) ותקנים זה מהם והלאה. לא אתפלא אם הרכב המדובר פשוט טופל בשמן שלא עומד בתקן הנדרש

יום טוב גם לך

פורסם
על פי פירסומי היצרנים, הפתרון לתופעת הLspi הוא שימוש בשמן מתאים בתקן מיוחד שפותח לטובת העיניין.

פה בארץ עדיין נפוצים מכונאים שבוחרים שמן אך ורק לפע צמיגות (על פי כלל אצבע כמובן) ותקנים זה מהם והלאה. לא אתפלא אם הרכב המדובר פשוט טופל בשמן שלא עומד בתקן הנדרש

נכון. אם כי אני אישית לא מצאתי בארץ שמן שמתאים לתקן vw לדוגמה, וגם נושא תקן SN PLUS אשר אמור למנוע LSPI. לדעתי צריך לחכות ששמן בתקן החדש יחלחל ארצה. ביקשתי גם שמובילי הדעה יעלו את הסוגיה במפגש עם נציגי מוביל1.
פורסם

מנסיוני, לפחות שני מוסכים מורשים של אופל משתמשים בשמן יעודי של GM, שבשילוב עם עדכון תוכנה מונע את התקלה. לא ברור איך ואיפה הרכב של פות"ש טופל, אבל כרגע זה כבר לא משנה. לדעתי - לבצע מה שמקס הציע.

פורסם
מנסיוני, לפחות שני מוסכים מורשים של אופל משתמשים בשמן יעודי של GM, שבשילוב עם עדכון תוכנה מונע את התקלה. לא ברור איך ואיפה הרכב של פות"ש טופל, אבל כרגע זה כבר לא משנה. לדעתי - לבצע מה שמקס הציע.

לא מונע כלום. פוסט שלי מלפני כמה חודשים, הרכב (אומנם הדגם הקודם) טופל אך ורק במוסכים מורשים ועשו לו עדכון תכנה לפני כחצי שנה - https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?669608-%D7%91%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95-2013

פורסם

הדגם הקודם היה בעייתי מאוד, הנוכחי הרבה יותר טוב, יחד עם זאת, הוא כבר לא יגיע לארץ יותר.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

לא מכיר את הבעיה ולא את הרכב. סתם הערה, לא של מבין גדול במכוניות, רק מתוך היגיון בריא: מנוע שדורש שמן בתקן מיוחד הוא מנוע בעייתי מלכתחילה (בעיית תכנון). ספק אם הנהג ימצא את השמן המיוחד בכל מקום/זמן וספק עוד יותר גדול אם הבעיה אכן תיפתר לאורך זמן.

• תוכן חדש...