Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

יותר מ10 הודעות נמחקו, כי לא כללו שום תוכן טכני, אלא היוו תחרות השתנה למרחק \ השוואת כלים.

בפורום הטכני מבקש להצמד לנושאים טכנים, תקבעו למכות מחוץ לש.ג

יום טוב גם לך

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם כן קיבלתי המלצה לעבור לשמן החדש בטיפול הבא, ולהמנע מלהדביק דוושה מתחת ל 1800+- סל"ד, למרות שאין לי מושג מי עושה דבר כזה ועוד כשמדובר ברכב ידני אז ככה שזה לא קורה אצלי בכלל, גם כי זה סתם מעמיס על המנוע וצריכת הדלק, וגם כי יש שם בור של כוח שמחייב הורדת הילוך.

באוטומטי זה קצת אחרת, חייב להדביק דוושה או להוריד אותה בצורה מכובדת מטה כדי לגרום לגיר העצל של האסטרה להוריד הילוכים לכן הסיכויים גבוהים יותר ששם המנוע יטייל בלחץ רב מתחת ל קו ה 2000 סל"ד, כנראה בגלל זה רואים הרבה מנועים שהולכים שם.

וכן השמן החדש המומלץ הוא Dexos 1 Gen 2 והוא לא מיוצר רק ע"י GM (או מי שמייצר להם את השמן תחת המותר GM) אלא על ידי עוד הרבה חברות אחרות, ביניהן קסטרול / Royal Purple / מוטול וכדומה

Opel Adam S 2017

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 6.5.2019 בשעה 13:58, Eran Shlonsky כתב:

שלום,

קניתי לפני כ4 חודשים אופל אסטרה אינוביישן 2017. הרכב כרגע עם 30 אלף ק"מ. אתמול המנוע התחיל לגמגם ולרעוד, הגעתי היום לחברת אופל עפולה ונאמר לי שיש בעיה במנוע ובמסגרת האחריות יש אפשרות לתיקון. אמרתי שאני לא מוכן לתקן מנוע אחרי 30 אלף ק"מ ואני דורש שיחליפו. הם אמרו שיבדקו ויעבירו הלאה לחברה אבל שלפי האחריות לא יחליפו אלא יתקנו. לדעתי זה יעשה בעיות במכירת הרכב ולא יודע אם באמת הבעיה תיפתר ולא תחזור. מה הייתם ממליצים לי לעשות?

תודה, ערן.

שלום ערן, אני יודע שעבר הרבה זמן מאז שפרסמת את ההודעה, הייתי שמח לעדכון מה קרה בסוף עם הרכב.

יש לי אסטרה שקניתי עם 44K, והסתבר לי שלפני שקיבלתי את הרכב עשו לו מנוע לאחר שהרכב הגיע עם רעידות וירידה בקומפרסיה. קניתי מאלדן והם "שכחו" לספר לי על המקרה. ברכב שלי הוחלפו בוכנות, תלתלים, רינגים, אטמים ועוד שלל רכיבים.

נאמר לי שהרכב הגיע לאחר טיפול מחוץ לחברה ועם פלאגים לא מקוריים, אני מניח שגם השמן לא היה בתקן שאופל ממליצה עליו לפי מה שקראתי בפורומים ותרם לתופעת lspi.

האם אחרי התיקון שעשו לך האוטו בסדר ?

איך האמינות הכללית שלה מאז התקלה ?

• תוכן חדש...