Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת רנו קליאו 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחרונה אני קצת מתעניין בקליאו 1.2 טורבו האוטומטית, מהרבה מבחני דרך שראית בן אם זה ישראלים או אמריקאים, נאמר שהרכב קצת רועש ורעשי המתלים נשמעים ברכב, רציתי לדעת האם זה באמת מורגש מבן אדם עם ניסיון, פשוט רעשים כאלה מוציאים אותי מדעתי במיוחד רעשים מהבולמים..

בכללי גם אשמח לדעת איך התנהגות הרכב, צריכת הדלק, והביצועים..?

פורסם

כשלי הייתה כזאת מהעבודה, הרעשים היחידים שהרגשתי היו רעשי רוח בכיוון המראה השמאלית במהירויות של כביש מהיר.

מעבר לזה לא היה שום רעש חריג. הרכב היה די שקט.

הביצועים היו מעולים, רכב די חזק. הגיר רובוטי לטוב ולרע, וצריכת הדלק לא רעה לא זוכר בדיוק כמה (דלק על חשבון החברה).

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

מבחנים אמריקאיים לקליאו? לא נראה לי...

רעשי הרוח מוגזמים בקליאו של אשתי ממהירויות של כמאה קמ״ש ומעלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

רעשי בולמים לא שמעתי, מבחינת רעשי רוח גם האמת בסדר לפחות בגירסת הסטיישן.

בהצבק איני זוכר את המצב אבל אכן אנשים פה התלוננו על רעשים.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התנהגות הרכב מהנה מאוד (כמובן שיש לזה מחיר במתלים נוקשים יחסית), הביצועים ב 1.2 ממש אחלה וגם צריכת הדלק טובה.

מבחינת רעשים במהירויות של מעל 100 שומעים רעשי רוח אבל לדעתי זה לא בעייתי במיוחד אם אתה נוהג לשמוע רדיו או מוזיקה בדרך, תבדוק בעצמך ותראה.

פורסם

אני עם הרכב יותר משנתיים ו54 אלף קילומטר.

הרכב לא שקט בנסיעה שלו, אין שקט מופתי(רעשים מהבולמים יש פה ושם אבל פחות, לרעשי רוח יש נוכחות לא קטנה) - אישית אני עם מוזיקה באוטו בדרך כלל ובאמת שהרעשי רקע האלו לא מפריעים לי.

חוץ מזה רכב זריז, מהנה לנהיגה בקטוגריה שלו, מרווח מאחורה לא להיט - היו לי הרבה סופר-מיני בחיי, הקליאו היא היחידה שהחזיקה כ"כ הרבה זמן איתי ולמען האמת לא מוצא הרבה סיבות להחליף אותה(עד שהליסינג יסתיים), באמת שאני נהנה ממנה ממש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם רעשים מפריעים לך לא ממליץ לרכוש את הרכב הזה.

רעשי רוח בקליאו שלי מ70 קמ"ש. ב120 מתכוננים להמראה.

גם רעשי הכביש מהצמיגים לא שקטים כל כך (מאז שהחלפתי את הרביעיית הeco continental המקורית ב Goodyear efficient grip performance)

התנהגות, צריכת דלק, וביצועי כביש, אכן רמה מעל למצופה.

נוחות מתלים ורעשי רקע, פחות.

קליאו 2014 עם 101,114 קילומטר.

פורסם

תודה על התשובות, באמת כדי שאעשה נסיעה מבחן פשווט ואבדוק בעצמי..

למרות שראיתי שהדור הבא אמור להגיע בסיגנון הגראנד מגאן וממש אהבתי יש מצב שפשוט אחכה לדגם הזה.

תודה בכל מקרה.

פורסם

תמיד רעיון טוב לחכות אם אתה יכול להרשות לעצמך את זה, במיוחד לקראת דור חדש.

הדור הבא לפי כל הסימנים אמור להיות טוב יותר מכל בחינה מהדור הנוכחי, אבל קח בחשבון כמובן שתג המחיר לפחות בשנה הראשונה צפוי להיות גבוה יותר ממה שתשלם עכשיו על הדור הזה. מצד שני גם אם תחליט שיקר לך מדי ותרצה קליאו דור קודם אז אתה תשלם משמעותית פחות ממה שתשלם עכשיו, לכן שוב, תמיד יכול להיות רק טוב יותר מזה שתחכה.

פורסם

יצא לי לשבת בקליאו החדשה והיא מרשימה. חתיכת שדרוג מבחינת האיכות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש שמועות שמדברות על שילוב של מנוע 1.0 טורבו עם גיר רציף(כמו במיקרה) בנוסף למנוע ה1.3 עם הedc - הפחד שלי שהיבואן יהרוס את החגיגה ויחליט לא לייבא את המנוע החזק יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הלוואי ויביאו שילוב של 1.3 עם גיר ידני.

אני משער שזה יהיה רכב ממש מהנה לנהיגה.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...