Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208

Mushi Shi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדוגמא שלי על המיצובישי לנסר הגיעה בעקבות זאת שנדרשה השוואה מול גיר אחר דומה שלא כולל שום כשל כמו שהיה ועוד קיים בגיר הAL4, שמשום מה מנסים כאן לבשל לו שם טוב, בפועל הוא רחוק שנות אור מקטלוג כ"גיר אמין" או "נורמלי".

כאשר פות"ש בקש חוות דעת על הרכב הספציפי הזה, השתקפה לו תמונת רכב אמין ולא בעייתי, בדיוק מה שקרה לי לפני כמה שנים והתאכזבתי קשות, לכן חשוב לי לספר קצת על הניסיון השלילי שלי, אך כמו שאמרו קודמיי, יש כאן מספיק פאנבויז שלא יכולים להקשיב בלי להגיב, במיוחד אם מישהו פוגע חלילה בשמה ה"טוב" של הפיג'ו הצרפתיה שלהם,

וכמו תמיד, מתחיל בהמלצה מסויימת מצד אחד, ומצד שלי זורק את כל הקלפים על השולחן, כולל כל אורות האזהרה האדומים, המטרה, אך ורק כדי לשקף לקונה מידע אמין מניסיון למה הוא עלול להיכנס, אך תמיד יש את האופזוציה שתתחיל עם סערת המוחות.

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הבעיה בשרשור היא בעיקר שלא מתייחסות לרכב/שאלות של פות"ש . הוא שאל על רכב עם מנוע 1.2 , גיר 6 הילוכים

ואז באים כאלו : היתה לי פיג'ו 208 עם 4 הילוכים ומנוע אחר והיא היתה נוראית. לא עזרת לפות"ש . הוא גם לא שאל על איביזה.

למעט האזהרה על רצועת תזמון מתפוררת ורעידות בסרק , כל היתר היו רעשי רקע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לגבי מה שפותש השרשור כתב : השמנים שציינת מתאימים מאד . עפ התקן של היצרן. סה"כ נראה שטופל כיאות ,בזמן ובמוסך היבואן.

את החולשות כבר כתבו לך פה. נשאר לך רק להתלבט ...

פורסם
הבעיה בשרשור היא בעיקר שלא מתייחסות לרכב/שאלות של פות"ש . הוא שאל על רכב עם מנוע 1.2 , גיר 6 הילוכים

ואז באים כאלו : היתה לי פיג'ו 208 עם 4 הילוכים ומנוע אחר והיא היתה נוראית. לא עזרת לפות"ש . הוא גם לא שאל על איביזה.

למעט האזהרה על רצועת תזמון מתפוררת ורעידות בסרק , כל היתר היו רעשי רקע.

תשמע,יש כאלה שיודעים יותר טוב מפותח השרשור מה הוא רוצה/צריך.

פורסם

יש לי 208 2016 אקטיב פרו, אצלי כחצי שנה. נקנתה עם 54 אלף ק״מ. עכשיו על כמעט 61 אלף ק״מ. אני עשיתי טיפול 60 במוסך מורשה (יורומוטורס בחדרה) מספר ימים לפני סוף האחריות. הטיפול עלה כ 900 ש״ח אם אני לא טועה.

בנתיים לא הייתה לי אף תקלה, מבטיח לעדכן כשתיהיה.

קודם כל, אני ממש לא מעריץ של PSA וממליץ לכל אחד ללמוד היטב לפני שהוא קונה. כששואלים אותי ״איזה רכב לקנות?״ אני ״ממליץ להסתכל על״ .(כולל פורומים) ולא ממליץ לקנות.

מה נותן לי 208? תמורה ללא תחרות לכסף בגלל סטיגמות ושוק יד 2 פח. קניתי את הרכב (יד 1 פרטי, 54K ק״מ, כחצי שנת אחריות, הדגם המאובזר) ב- 50K ש״ח. כל אחת מהמתחרות האוטומטית (מזדה 2, פאביה, איביזה, ...) הייתה עולה הרבה יותר.

נתתי כבר ואתן שוב את הדוגמא על מישהי מהעבודה שלי שקנתה באותה תקופה איביזה ידנית 2016 ושילמה 1000 ש״ח מעל המחירון בגלל ק״מ נמוך , 54K ש״ח. לידנית ללא שום אבזור.

איזה בעיות אמינות יהיו ל-208 כשתיהיה בת 8-9? לא אכפת לי, כנראה שלא אחזיק בה אז (וגם לא יהיה לה ערך)

פורסם
יש לי 208 2016 אקטיב פרו, אצלי כחצי שנה. נקנתה עם 54 אלף ק״מ. עכשיו על כמעט 61 אלף ק״מ. אני עשיתי טיפול 60 במוסך מורשה (יורומוטורס בחדרה) מספר ימים לפני סוף האחריות. הטיפול עלה כ 900 ש״ח אם אני לא טועה.

בנתיים לא הייתה לי אף תקלה, מבטיח לעדכן כשתיהיה.

קודם כל, אני ממש לא מעריץ של PSA וממליץ לכל אחד ללמוד היטב לפני שהוא קונה. כששואלים אותי ״איזה רכב לקנות?״ אני ״ממליץ להסתכל על״ .(כולל פורומים) ולא ממליץ לקנות.

מה נותן לי 208? תמורה ללא תחרות לכסף בגלל סטיגמות ושוק יד 2 פח. קניתי את הרכב (יד 1 פרטי, 54K ק״מ, כחצי שנת אחריות, הדגם המאובזר) ב- 50K ש״ח. כל אחת מהמתחרות האוטומטית (מזדה 2, פאביה, איביזה, ...) הייתה עולה הרבה יותר.

נתתי כבר ואתן שוב את הדוגמא על מישהי מהעבודה שלי שקנתה באותה תקופה איביזה ידנית 2016 ושילמה 1000 ש״ח מעל המחירון בגלל ק״מ נמוך , 54K ש״ח. לידנית ללא שום אבזור.

איזה בעיות אמינות יהיו ל-208 כשתיהיה בת 8-9? לא אכפת לי, כנראה שלא אחזיק בה אז (וגם לא יהיה לה ערך)

קצת לא קשור אבל מה היה בטיפול 60 אלף? אני לא מוצא טבלת טיפולים באינטרנט, קצת מוזר :roll:

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

מסנן שמן, אטם מנוע, שמן מנוע, מסנן מזגן, פלאשינג למנוע (אמרו שהייתה בוצה. אני מאוד מקווה שזה לא יתרום להתפוררות רצועת התזמון)

פורסם

הייתי נזהר מאוד מפלאשינג. איפה ראו בוצה?

איך עשו פלאשינג? איזה תוסף שמו? לכמה זמן?מניח שלא פתחו אגן שמן?

אני קצת חפרתי על המנוע המדובר לפני שקניתי את הC4 שלי. לא שמעתי איזכור לבוצה.

אסור להוסיף שום תוספי שמן למנוע הזה. לא יודע לגבי פלאשינג, כי מצד אחד זה תוסף שמן, מצד שני מוציאים אותה אחרי כמה דקות חצי שעה ע"י ריקון השמן. מצד שלישי הוא אגרסיבי...

אחת מהשיטות להעיף בוצה עדינה זה פירוק אגן שמן ומספר החלפות שמן קרובות מאוד.

הייתי שוקל אולי טיפול שמן ופילטר שמן נוסף?

פורסם
הייתי נזהר מאוד מפלאשינג. איפה ראו בוצה?

איך עשו פלאשינג? איזה תוסף שמו? לכמה זמן?מניח שלא פתחו אגן שמן?

אני קצת חפרתי על המנוע המדובר לפני שקניתי את הC4 שלי. לא שמעתי איזכור לבוצה.

אסור להוסיף שום תוספי שמן למנוע הזה. לא יודע לגבי פלאשינג, כי מצד אחד זה תוסף שמן, מצד שני מוציאים אותה אחרי כמה דקות חצי שעה ע"י ריקון השמן. מצד שלישי הוא אגרסיבי...

אחת מהשיטות להעיף בוצה עדינה זה פירוק אגן שמן ומספר החלפות שמן קרובות מאוד.

הייתי שוקל אולי טיפול שמן ופילטר שמן נוסף?

השתמשו ב- BG-105.

כאמור זה בוצע במוסך מורשה לובינסקי כשהרכב היה בימים האחרונים של האחריות (לפני חודשיים וכ- 3000 ק״מ).

האמת שהם לא שאלו אותי על זה ולא אמרו כלום לפני. באתי לטיפול 60,000 ולסדר כמה דברים קטנים במסגרת האחריות לפני שהיא נגמרת.

כשהרכב היה מוכן הראו לי את החשבונית ואמרו שעשו פלאשינג כי הייתה בוצה (הפקידה אמרה). לא קפץ לי לשאול יותר מדי שאלות כולל על רצועת התזמון (שדווקא הייתי מודע לנושא).

יש משהו שכדאי לי לעשות מלבד הקדמת הטיפול הבא לנניח 10,000 ק״מ ?

• תוכן חדש...