Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים התרוקן לפתע המצבר ( החדש יחסית וממותג מוביל )

המצבר עבר טעינה וחזר לתפקד מעולה.

כאמור, לאחר כחודשיים שוב התרוקן המצבר לפתע.

לקחתי אותו לחנות ממנה ניקנה ( עדיין באחריות )ושם קיבלתי מצבר חלופי עד שהמצבר שלי ייבדק ביסודיות.

חשוב להדגיש כי לא חובר כל אביזר חדש ברכב, והכל מקורי.

איך אני בודק אם בכל זאת יש זליגת מתח מאיפה שהו ?

במידה ואכן יש זליגת מתח, האם לוקח חודשיים לרוקן מצבר ?

או שהמצבר פשוט דפוק....

אשמח להכוונה

פורסם

באמצעות רב מודד פשוט תעביר את הפרובים למצב של מדידת זרם. פרק מינוס של המצבר ובין כבל המינוס לקוטב המינוס במצבר תשים אל הפרובים ותראה מה הזרם שנמדד. זרם תקין אם אני לא טועה הוא משהו עד סביב ה 0.30 מיליאמפר..יתקנו אותי המומחים לחשמל אם טעיתי בנתון.

פורסם

השאלה היא כמה נוסעים וליתר דיוק, לא נוסעים עם האוטו. אם למשל האוטו נוסע פעם או פעמים בשבוע מס' קלומטרים בודדים, אז הבעיה אינה במצבר אלא בחוסר השימוש היחסי ברכב.

אם הרכב נוסע ביום יום אז יש לבצע בדיקת זליגה, ובדיקת טעינה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עד 30 מיליאמפר זה תקין, לרכב ללא מפתח (כפתור התנעה) עד 50 מילאמפר זה תקין.

פעם בחודשים זה פחות סביר שיש בעיית זרם פרזיטי, למעט אולי אם הרכב לא הניע אחרי חנייה ממושכת.

אתה יודע להגיד וזוכר אם זה המצב?

פורסם
באמצעות רב מודד פשוט תעביר את הפרובים למצב של מדידת זרם. פרק מינוס של המצבר ובין כבל המינוס לקוטב המינוס במצבר תשים אל הפרובים ותראה מה הזרם שנמדד. זרם תקין אם אני לא טועה הוא משהו עד סביב ה 0.30 מיליאמפר..יתקנו אותי המומחים לחשמל אם טעיתי בנתון.

יש חוגה ברב מודד

על מה לשים את החוגה ? ( מצטער על הבורות )

פורסם

על זרם ישר ופרובים במצב של זרם.

את הניתוק של כבל מינוס מצבר והמדידה תעשה כמה דקות אחרי נעילת הרכב וקריאה תיקח אחרי חצי שעה לפחות.

אם לא תעשה את זה נכון אתה תשרוך את הניץ של הרב מודד או את הרב מודד עצמו.

פורסם
על זרם ישר ופרובים במצב של זרם.

את הניתוק של כבל מינוס מצבר והמדידה תעשה כמה דקות אחרי נעילת הרכב וקריאה תיקח אחרי חצי שעה לפחות.

אם לא תעשה את זה נכון אתה תשרוך את הניץ של הרב מודד או את הרב מודד עצמו.

מדובר על רכב עם מערכת חשמל פשוטה ללא CAN או מערכות תקשורת/בקרה חכמות לכן אין צורך להמתין חצי שעה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...