Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני הולך להופעה ורוצה לצלם סרטון וידיאו עבור אחותי.

הבעיה שאני לא יודע עד כמה זמן אוכל לצלם בטלפון הנייד אורך וידיאו.

יש לי סמסונג S7 עם 32GB ללא כרטיס זיכרון נוסף (אפשרי להוסיף בכלל? )

באיכות נגיד 1080 לא 4K מה המקסימום עד שיגמר הזיכרון? במכשיר אין תמונות אפליקציות וכלום

הכול נקי מהיצרן.

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

צילומי פלאפון מהופעות זה זוועת עולם, זה לא מעביר בשום צורה את החוויה, נראה ונשמע מזעזע.

חסוך לשניכם את עוגמת הנפש ותהנה מההופעה.

לשאלתך, בצע 5 דקות של הקלטה בסביבה מגוונת (לא תמונה סטטית), לדוגמא תדליק mtv וצלם את הטלויזיה עם הפלאפון. תראה כמה נפח תופס הסרטון שנוצר, חלק ב5, זה בממוצע כמה תתפוס דקת וידיאו. כעת חלק את המקום הפנוי שיש לך במכשיר בנפח של דקת וידיאו, זה בערך המקסימום שתגיע אליו.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

תשובה מעולה של יגאל, צילום למשך זמן ידוע מראש + חישוב קל של נפח ותדע בדיוק. מספיק גם 2 דקות הקלטה וחלוקה ל-2.

אגב, טלפון נקי מהמפעל לא אומר כלום, השטח שתופסות התוכנות שמגיעות מהמפעל בסמסונג נוטה להיות די מזעזע, משהו כמו חצי מה-32 שיש לך...

בדיקה זריזה של כמה שניות בהגדרות > אחסון תגלה כמה זיכרון פנוי יש לך באמת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה חברים!

מסכים צילומי הופעות מהסלולרי זה על הפנים. אנסה לצלם מעט

בכול זאת היא רוצה לראות קצת.

פורסם

ב S7 עדיף לצלם ב FHD ועם 60FPS, התוצאה הרבה יותר טובה. בחושך התוצאה תהיה בינונית ומטה, כתלות במרחק מהבמה.

ניתן להוסיף כרטיס זכרון למכשיר, תוסיף 32 או 64 גיגה באיכות נורמאלית, לפחות UHS 1, בעדיפות UHS 3.

פורסם

מה יתן לו צילום ב-60FPS? מדובר על הופעה, אנשים עומדים במקום ומנגנים או שרים.

אין דברים מהירים שמצריכים פריים רייט גבוה.

בכל מקרה, הדבר שאותי היה מטריד זה איכות הסאונד ואיכות התמונה. הופעות אינטימיות במקומות חשוכים יחסית מוציאים וידאו עם Noise בהתאם לחיישן המצלמה. אם זה רק לצפייה ביתית אני מניח שזה יהיה מספיק.

אגב, לא יודע למה צריך את כל החישובים של נפח המקום, אצלי בסמסונג ברגע שאתה מתחיל לצלם וידאו יש לך טיימר שרץ ולידו מה הזמן המקסימלי שיש לך לצילום וידאו.

פורסם
מה יתן לו צילום ב-60FPS? מדובר על הופעה, אנשים עומדים במקום ומנגנים או שרים.

אין דברים מהירים שמצריכים פריים רייט גבוה.

בכל מקרה, הדבר שאותי היה מטריד זה איכות הסאונד ואיכות התמונה. הופעות אינטימיות במקומות חשוכים יחסית מוציאים וידאו עם Noise בהתאם לחיישן המצלמה. אם זה רק לצפייה ביתית אני מניח שזה יהיה מספיק.

אגב, לא יודע למה צריך את כל החישובים של נפח המקום, אצלי בסמסונג ברגע שאתה מתחיל לצלם וידאו יש לך טיימר שרץ ולידו מה הזמן המקסימלי שיש לך לצילום וידאו.

בסמסונג S7 יש? לא שמתי לב לזה מעולם. :shock:

זו הופעה די רועשת לא מצפה לאיכות של מצלמת DSLR העיקר שיצליחו לשמוע משהו אם בכלל. :lol:

על איזה הגדרת וידיאו כדאי להקליט? אם זה לא 4K?

פורסם
בסמסונג S7 יש? לא שמתי לב לזה מעולם. :shock:

זו הופעה די רועשת לא מצפה לאיכות של מצלמת DSLR העיקר שיצליחו לשמוע משהו אם בכלל. :lol:

על איזה הגדרת וידיאו כדאי להקליט? אם זה לא 4K?

בזמנו הייתה לי האופציה הזו בגלקסי S4, תחפש בהגדרות וידאו. לא סביר שביטלו את זה.

בהופעה רועשת ישנה בעיה אחרת של דיסטורשן בסאונד -

מצד אחד אתה רוצה להיות קרוב לבמה ולאובייקט המצולם כי אין לך זום במצלמה,

מצד שני קרוב לבמה זה אומר גם קרוב לרמקולים והסאונד שייכנס למצלמה יהיה לא נקי.

הגדרות HD רגילות יספיקו לגמרי, 25 פריימים ברזולוציה של 1920x1080.

פורסם

קח בחשבון שהטלפון מתחמם ועלול להפסיק לצלם מדי פעם. בנוסף איכות הסאונד בצילום הופעה רועשת תהיה שקולה לאיכות הסאונד בסקייפ של שנת 2003. וגם - נורא קל בטעות לשים את האצבע על המיקרופון ואז פתאום לא תשמע כלום. וזה עוד לפני שדיברנו על כמה ההופעה הופכת לפחות נעימה עבורך אם אתה נאלץ להחזיק טלפון במשך שעה רצוף מעל לראשים של אנשים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קח בחשבון שהטלפון מתחמם ועלול להפסיק לצלם מדי פעם. בנוסף איכות הסאונד בצילום הופעה רועשת תהיה שקולה לאיכות הסאונד בסקייפ של שנת 2003. וגם - נורא קל בטעות לשים את האצבע על המיקרופון ואז פתאום לא תשמע כלום. וזה עוד לפני שדיברנו על כמה ההופעה הופכת לפחות נעימה עבורך אם אתה נאלץ להחזיק טלפון במשך שעה רצוף מעל לראשים של אנשים...

כמה שירים לא כול ההופעה כי בכול זאת רוצה להנות מהופעה :)

לצערי לא מרשים להיכנס עם מצלמה אחרת הייתי לוקח את הDSLR ומיקרופון חיצוני.

פורסם

מסכים בהחלט עם יגאל. ולדעתי צילום ההופעה יהרוס את כל החוויה עבורך. גם כמה שירים לא שווה את זה לטעמי. חשבתי לצלם גם בהופעה האחרונה שהיינו, אבל מהר מאוד וויתרתי על המחשבה, כי זה לא שווה את זה.

• תוכן חדש...