Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברתי OBD לרכב ונסעתי, מרגע שהתחמם הטמפ באפליקציה טורק מראה חום מים של 88-94 ומשחק. תוך שניה יכול להפוך מ 88 ל 94.

נסיעה בין עירונית בלילה במהירות 120 מראה טמפ של 87-92, משתנה ולא יציב. כשבדקתי חום צינורות, העליון היה חם לעומת התחתון.

גם במהלך הבוקר הטמפ סביב 93 כשנוסעים קצת בפקק או רמזורים.

מים יש, ירוקים מקורי סוזוקי

שעון חום קבוע על האמצע.

מה יכול להיות ?

יוניט ?

משאבה/תרמוסטט ?

פורסם

בפוקוס המדידה מאוד יציבה, בשגרה בבן עירוני יורד ל 82 ומטפס ל103 כשמתחמם.

בסוזוקי הוא לא יורד מתחת ל87 ככה שזה נראה מוזר

פורסם

משווים לאותו סוג רכב. יצא לי להתקל בתופעה שאתה מתאר מבחינת סטיות קצת דרסטיות בחיווי הדיגיטלי של הסורק אך הכל עבד תקין, טרמוסטט שניפתח בזמן, מאוורר רדיאטור שניכנס לעבודה בזמן, ומחוג חום ששמר על מיקום יציב.

פורסם
חיברתי OBD לרכב ונסעתי, מרגע שהתחמם הטמפ באפליקציה טורק מראה חום מים של 88-94 ומשחק. תוך שניה יכול להפוך מ 88 ל 94.

נסיעה בין עירונית בלילה במהירות 120 מראה טמפ של 87-92, משתנה ולא יציב. כשבדקתי חום צינורות, העליון היה חם לעומת התחתון.

גם במהלך הבוקר הטמפ סביב 93 כשנוסעים קצת בפקק או רמזורים.

מים יש, ירוקים מקורי סוזוקי

שעון חום קבוע על האמצע.

מה יכול להיות ?

יוניט ?

משאבה/תרמוסטט ?

יש איזה שהיא תלונה? מתחמם? מאבד מים? משהו?

או סתם אתה מוטרד, כנראה מבלי שיש בעיה אמיתית ברכב, מקריאות של הסורק.

פורסם

מידי פעם חסר מים ממש בקטנה.

השמן יצא אחרי 10000 גמור לגמרי וזה קסטרול הכי יקר סינטטי מלא.

אתמול החלפתי יוניט חום לFAE33475 ונותן קריאה של בין 97-100 בבין עירוני ובעמידה לאחר התחממות. המאוורים עובדים ב 100

כשבאתי להחליף את היוניט ניסיתי לבדוק עליו התנגדות ולא נתן, עכשיו נותן אבל אני מחפש נתוני יצרן בתלות טמפ.

הצינור התחתון קר משמעותית מהצינור העליון. ברדיאטור היה נוזל מקורי שיצא נקי לגמרי.

אני מתכוון להחליף את התרמוסטט ולבדוק את המשאבת מים

מישהו פירק תרמוסטט ? הם באמת צריך לפרק סעפת יניקה וכו או לפרק משאבת מים ואז אני מגיע אליו ?

התרמוסטט כמו בבלנו מאחורה

פורסם

קודם כל בגלל שאתה מאבד קצת נוזל קירור תתחיל בלבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור. מבחינת הטרמוסטט הוא אכן יושב בחלק האחורי של המנוע...מצריך פירוק של סעפת היניקה כבר החלפתי לא מעט פעמים. אין לך כרגע מה לגעת במשאבת המיים. גם לגבי הטרמוסטט..תניע את הרכב שהוא קר בעמידה תראה על ידי סורק מתי מתחיל הצינור התחתון להתחמם אמור להתחיל בסביבות ה 87 מעלות. ואז תראה מתי המאוורר רדיאטור מתחיל לעבוד...סביב ה 95-100 מעלות אם אני זוכר נכון. כמה נוזל קירור יוצא לך להוסיף בקטנה?

פורסם

כשבאתי להחליף את היוניט ניסיתי לבדוק עליו התנגדות ולא נתן, עכשיו נותן אבל אני מחפש נתוני יצרן בתלות טמפ.

בכדי לבדוק את ההתנגדות רצוי לפרק את החיישן ולנקות היטב את חיבורי החשמל ולחבר זוג תנינים לנעל הכבל של החיישן.

ההתנגדות של החיישן בטמפ' של 25 מעלות צלזיוס צריכה להיות בין 2.0-2.5 קילואוהם.

איזה כייף לי :)

פורסם
מידי פעם חסר מים ממש בקטנה.

השמן יצא אחרי 10000 גמור לגמרי וזה קסטרול הכי יקר סינטטי מלא.

אתמול החלפתי יוניט חום לFAE33475 ונותן קריאה של בין 97-100 בבין עירוני ובעמידה לאחר התחממות. המאוורים עובדים ב 100

הצינור התחתון קר משמעותית מהצינור העליון. ברדיאטור היה נוזל מקורי שיצא נקי לגמרי.

אני מתכוון להחליף את התרמוסטט ולבדוק את המשאבת מים

מישהו פירק תרמוסטט ? הם באמת צריך לפרק סעפת יניקה וכו או לפרק משאבת מים ואז אני מגיע אליו ?

התרמוסטט כמו בבלנו מאחורה

עוד לא הבנתי איזה בדיוק בבעיה יש חוץ מאיבוד מים קל שבגללה אתה מחליט להחליף חלקים סתם.

שמן מנוע גמור? מה זה אומר ואיך קבעת שהוא גמור? בדיקת המעבדה?

אל תתרגש מקריאות של טמפרטורה שהם קופצות. זה יכול להיות רק בגלל הסורק השפוט שאתה משתמש בו ולא שום דבר אחר.

פורסם

תרמוסטט צריך להיפתח ב 87 מעלות והמים אמורים לנוע בעזרת המשאבה. ניתן להחזיק את הצינור התחתון בעוד הצינור העליון רותח, גם כשהיוניט נותן 97-100 מעלות והמאוורר מתחיל לעבוד.

גם לא רואה סירקולציה של מים דרך פקק רדיאטור בטמפ גבוהה.

לפני חודש התחילה נזילה מהפילטר שמן/פלאנג שמן, מנסה להבין מאיפה. החלפתי שמן ופילטר וחזרה נזילה קטנה מהאזור. סוגר פילטר שמן ביד...

פורסם

עכשיו בדקתי התנגדות על היוניט מי קירור הישן(מקורי) עם פלוק, מחוץ למנוע.

20 מעלות נותן 1450 אום

80 מעלות 400 אום

מה אומרים ? היויט החדש נותן קריאה קבועה בנסיעה של 98-100 מעלות ומפעיל וונטה

לגבי הנזילה אני אעלה תמונה בערב

• תוכן חדש...