Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדה חדשה שהתקנתי בבית.

בקמצנותי, השתמשתי ברשיון PRO מיותר שהיה לי במשרד...

כל המחשבים האחרים בבית (WIN10 או WIN7 בגרסת HOME) מתקשרים בכיף אחד עם השני, עם הסטרימרים של הטלוויזיות, ועם שרת הקבצים.

כמובן- יושב על אותה קבוצת עבודה עם כולם. הכל מאופשר ב"מרכז הרשת והשיתוף- אפשרויות שיתוף מתקדמות".

אני כן רואה את המחשבים האחרים כ"מזרימי מדיה" (האייקון הוא של מן סטרימר עומד, ואני יכול לראות את התיקיות שלהם כריקות, למעט אם יש בהן קבצי מולטימדיה), אבל לא כמחשב.

היה מאוחר בלילה כשהגעתי לזה ולכן לא בדקתי עדיין איך ואם בכלל המחשבים האחרים רואים אותי.

חקרתי היום קצת ברשת, והבנתי שזו חסימה מכוונת שמיקרוסופט (ימ"ש) עשו לגרסת הפרו החל מעדכון 1803 שתקע לחצי עולם את הרשת בכל מיני דברים, לאו דווקא זה.

כנראה שקיבלתי את העדכון ב"חבילה" ( את התוכנה אני מוריד כל פעם ישירות מהאתר של מייקרוסופט).

מה שלא כתוב בשום מקום, זה איך עוקפים את הצרה הזו...

תודה מראש לכל הכוונה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

קרה לי אותו דבר בעבודה עם מדפסת שמחוברת לרשת דרך מחשב (שדווקא משתמש בווינדוס 10 Home). פתאום לא מצליחים לראות את המחשב המדובר ושום דבר שניסיתי לא עזר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

בלי להתעמק כרגע, למה לא לשדרג ל-1809? זה לא מגיע לבד בדרך כלל משום מה. צריך לבדוק עדכונים ידנית.

אגב יש רשת ביתית מוגדרת שלא צירפת אליה את ה-PRO?

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

איילי, תודה רבה. בדקתי וזה מאופשר.

מה שכן ראיתי שם דברים שקשורים לSMB והם כבויים. להדליק?

111.jpg

ארקו, בדקתי, ולבושתי מצאתי שאני כבר על 1809 :oops: תודה גם לך

222.jpg

אולי משהו פה בכל זאת דופק את השיתוף?

בינתיים, מה שהוא מתעקש לעשות, למרות שאני מנסה בכל כוחי לבטל, זה לגבות את מצלמות האבטחה לגוגל דרייב...

333.png

פורסם

תודה רבה.

האמת, שכחתי לעדכן. אז הנה:

הפתרון הנכון היה לאפשר את כל האופציות של הsmd ב"תכנות וינדוס".

עובד כמו חלום, ואפילו גיליתי למה הדרייב התעקש לגבות את התיקיה של מצלמות האבטחה, למרות שזה לא היה בהגדרות של הדרייב.

(רמז: זה התחבא בעומק של הגדרות תוכנת ההקלטה של המצלמות...)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

• תוכן חדש...