Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב קיה פיקנטו שנת 2016 יד ראשונה.

האוטו במצב מעולה ולא היתה לו אף פעם שום תקלה.

שמתי היום את הרכב לטיפול שגרתי של 30K, הכל היה תקין ורק עשו דברים שגרתיים, שילמתי על הטיפול ויצאתי.

חשוב לציין שהלכתי למוסך מורשה (מוסך שחק פתח תקווה - שם גם קניתי את הרכב).

אחרי נסיעה קצרה מהמוסך שמתי לב שמתחת לאוטו הכל שמן... ממש כמות מטורפת. כמובן שלא הזזתי את האוטו מילימטר והזמנתי גרר למחר...

לצערי המוסך כבר היה סגור ואף אחד לא ענה לי. באסה מטורפת, נתקעתי בלי איך לחזור הביתה אל תשאלו...

האם יש למישהו רעיון מה קרה? יכול להיות ששכחו לסגור משהו בטיפול?

אני מרגיש שהמוסך הזה עלול להיות מאוד לא מקצועי אם זה מה שקרה - יש לכם המלצות מה לדרוש מהם לבדוק מחר?

תודה מראש לעונים!

פורסם

1. ייתכן שלא הידקו כראוי את בורג ריקון השמן.

2. ייתכן שלא הידקו כראוי את מסנן השמן או בית המסנן.

3. ייתכן ששכחו להרכיב את מכסה פתח מילוי השמן.

* בדיקה עצמית.

תבדוק אם פקק מילוי השמן נמצא במקומו.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מכיר את הרכב,

אבל יתכן שבמילוי נשפך להם כמות לצד והיא נתקעה איפהשהו, ולאחר נסיעה ועמידה טיפטף לך וזה רק נראה לך כמות ענקית.

בדקת את מדיד השמן?

פורסם
יש עדכון?

בדקתי הבוקר שמן והיה חסר המון. לא לקחתי סיכון וגררתי למוסך.

בהתחלה מי שקיבל אותי למוסך חשב שמסנן השמן החדש היה תקול והיתה נזילה מהגומיה שלו, החליף את המסנן. כבר באתי לצאת עם האוטו אבל אז הוא ראה שעדיין יש נזילה.

האוטו עדיין במוסך והם לא יודעים מה הבעיה, בנתיים אני עם רכב חלופי.

מטורף - סה"כ הגעתי לטיפול שגרתי במוסך מורשה ויצאתי ללא רכב.

פורסם

עדכון נוסף - חזרו אלי ואמרו שסידרו את האוטו. לטענתם יוניט השמן לא היה מחוזק ולכן נזל ממנו שמן.

כששאלתי אם זה בעקבות הטיפול הם מיד התנערו ואמרו שזה סה"כ צירוף מקרים מצער.

אשמח לעזרה בכמה דברים שאני לא מבין -

1. האם הגיוני שכזו כמות של שמן (בערך חצי) תנזל מכזו תקלה?

2. האם בטיפול 30K בודקים את יוניט השמן המדובר? וסביר שהם שחכו לחזק אותו? או שייתכן שיוניט השמן משתחרר מעצמו אצל אוטו בן שנתיים?

3. יש לי תחושה מאוד חזקה של חוסר אמינות מצידם האם כדאי ללכת למוסך אחר שיבדוק מה עשו עם האוטו? האם בכלל אפשרי?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אין לי מושג איך הגיעו ליוניט השמן ואיך היא נזלה לה לפתע...אבל עכשיו זה לא משנה יותר מידי ואם הביטחון שלך עורער בנוגע לאותו מוסך אז חפש לך מישהו אחר לפי המלצות הפורום. מורשה הוא לא ערובה למקצועיות או לכנות ויש לא מעט מומלצים בפורום שייתנו לך יופי של עבודה. מה גם שאני מניח שהאחריות הולכת לפוג או שפגה אז יש פה גם חברי פורום שמכירים את הרכב ואני מניח שיוכלו לתת לך מזמנם ולעזור לך בביצוע טיפולים שכאלה. ועוד כלל חשוב - סיימת במוסך, תרים מיכסה מנוע בדוק הייטב שלא חסרים נוזלים ושהכל סגור כמו שצריך תניע את הרכב עוד לפני שאתה עוזב את שערי המוסך ותן לו לעבוד קצת ותראה שהכל מלמטה יבש ולא מיתפתחות להן נזילות...אל תתבייש לעשות את זה מול 1000 עיניים שרואות אותך שיבינו שלרכב הזה יש בעלים.

• תוכן חדש...