Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור יבוא מכונה חמודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופנוע.

אספנות.

מחו"ל.

# דווקא נראה לי הכי מתאים לכאן, אם בהנהלה מחליטים שלא-מוזמנים להעביר.

אז ככה,

כרוכב ותיק מאד ואספן ותיק כמעט באותה מידה ובהמשך לפוסט הזה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?662690-1000-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%9B%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%99

סיפור המעשה בקצרה(בערך),

לפני כחצי שנה החלטתי שהגיע הזמן לאורח חדש מחו"ל שירפד לי את הטוסיק ברכיבות שבת שמשיות,

מעט מחשבה והוחלט:

סוזוקי GSXR1100 שנת 86-7 או 88-9

או

ימאהה FZR1000 ואם כבר הוא אז רק מהמודל הראשון שיצא עם שסתום מפלט EXUP, כלומר רק 1989.

הנחת העבודה הבסיסית הייתה:

א. רק במצב אורגינלי לגמרי.

ב. יבוא מאירופה.

התחלתי לחפש

ולחפש

ולחפש...

הסוזוקי העלו מחיר בשנים האחרונות ורוב הימאהה בשוק או מאד יקרים ומקוריים או זבל עופות שלא דומה בכלום למקור.

ובכן משם לשם לכאן ערב אחד החלטתי לפסוח על אתרי יד 2 הגדולים באירופה ולהציץ באיביי אנגליה, מה רבה הייתה ההפתעה כשמצאתי שם 3 פוטנציאלים!

נשלחו הודעות.

בינגו! לאחר כשעה הפון שלי צילצל ומצאתי את עצמי מדבר עברית עם יהודי נחמד בעל מבטא בריטי כבד, בעלים של ימאהה שנראה אהממ...חדש.

לאחר סיג ושיח לא ממושך במיוחד סוכמה עסקה, חלק מהכסף הועבר והאדון הבטיח לשמור לי את האופנוע עד ינואר, המועד בו ניתן חוקית לייבא את האופנוע ארצה.

כך עברו להם שלושה חודשים ובאמצע ינואר העמסתי את אחי המטומטם שיארח לי חברה, טסנו ללונדון, אספנו פולקסווגן טרנספורטר עם 3 מקומות מקדימה ותא ענק, נפרד וריק מאחור ונסענו לישון במלון.

למחרת בשעות הבוקר הגענו למוכר ששמר לי על האופנוע ואכן החשש הראשון נגוז. יש אופנוע. הוא נראה כמו בתמונות. יופי!!

קושרים אותו מאחור ויוצאים לנמל

סאות'המפטון הנמצא במרחק של כ 150 ק"מ מלונדון.

בדרך עברנו בכל מיני חנויות לחומרי בניין וגינון ואספנו חומרים על מנת לעטוף את האופנוע שלא יינזק בדרכו ארצה.

הגעה לנמל, חיפוש ארוך למי בכלל צריך להגיע ולבסוף בחורה מראה לנו "הנה שם, באזור הזה" איפה לזרוק את האופנוע.

טוב-זרקנו. לא לפני שעטפנו. היטב!!

חזרנו דרך מוזיאון רכב מדליק וחנויות ציוד אופנועים מלאות כל טוב, התחמשתי בקסדה, מעיל ועוד מספר פ'יצ'יפקס נחמדים וחדשים.

חזרנו ארצה לא לפני שקיבלתי הודעה שרשיון היבוא שלי מתעכב כי הפקידה שם-במשרד השקר התורן לא ידעה האם אות אחת במספר השילדה היא הספרה 6 או האות G... טלפון לחברת השילוח ובצער רב מעכבים את העליה לאוניה בשבוע.

משם לפה ולשם בשבוע שעבר הטוזטוז הגיע לנמל אשדוד.

יום שלם(שלם!!) במכס. רוץ לפה, לך לשם, שלם את זה. "טוב תנו לראות את האופנוע שהגיע בשלום, שיש על מה לשלם!!" אין עם מי לדבר, קודם תשלם הכל ואז תראה... בסיום היום אפילו לא הגעתי לשחרור...

עוד יום במשרד הרישוי להוציא רשיון זמני.

היום השלישי הוקדש לנמל, שוב, מס שקר כאן, אישור שם, חתימה פה ופה... ופה, מגיע לאופנוע. עוד חשש נגוז, הגיע בשלום ושלם. מניע ויוצא מהנמל עם הטוזטוז.

עוד חצי יום בקומפיוטסט באזור המרכז, תקינה וטסט וזהו.

פשוט...

:lol:

אז מתחת לכיסוי שוכב לו ימאהה FZR1000EXUP שנת 1989, יחיד בארץ נכון לכרגע(מהשנה הזו) עם 28000 מייל ו 145 כ"ס. איטי הוא לא...

להתראות על האספלט!

IMG-20190116-WA0024.jpgIMG-20190116-WA0022.jpgIMG_20190115_105046.jpgIMG-20190217-WA0004.jpgIMG-20190217-WA0002.jpgIMG-20190217-WA0009.jpgIMG-20190217-WA0007.jpgIMG-20190221-WA0009.jpg

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תתחדש, הוא פשוט מושלם. מדהים שאפשר למצוא כאלו כלים קשישים ושמורים.

באופן אישי, בתקופה ההיא הייתי שייך יותר למחנה סוזוקי, גם כי היה לי RV ״עצבני״ וגם כי היה לי שכן לקנא בו עם ה-GSX R שפה ושם נתן לי סיבוב.

פורסם (נערך)

כן. זוכר את הדיון הסוער בשרשור ההוא ואיך ניסו להניא אותך מההרפתקה - עד שהבינו במה מדובר.

וגם אתה שינית את טעמך למשהו יותר רציונאלי.

ו - כן - אני שונא אופנועים על הכביש - היו לי אתם יותר מדי מפגשים לא נעימים, תודה לטוסטוסונים ולכמה רוכבי כבדים שמתיחסים לשאר משתמשי הדרך כלא קיימים, חלקם בזכות כאלה שההתנהגות הזו גם העבירה אותם למצב אופקי רגוע. אבל אספנות זה עולם אחר.

תהנה!

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וואוו, אכן זכרון ילדות. על שער מוטו הראשון היה מבחן בינו לג'יקסר אם אני זוכר נכון...נוסטלגיה

פורסם

איזה יופי, כיף לקרוא! תתחדש ותהנה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מהמם. איזה כיף.

סע בדרכים טובות ותהנה מהמפלצת

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אלוף אתה. כתוב בצורה כזאת קלילה ומשעשעת.

תתחדש, סע בדרכים טובות, מפותלות, מעניינות, מעוקלות, וכל מה שתרצה.

איפה הימים שהיה דו קרב סמוי בינך לבין ל. ברוך :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

בתמונה אחת רואים מושב אחורי ובתמונה אחרת אין. יש עליו מין כיסוי. מה זה ?

אה, זה כנראה המשענת שעולה ויורדת ?!

עריכה אחרונה על ידי יענקו
פורסם
אלוף אתה. כתוב בצורה כזאת קלילה ומשעשעת.

תתחדש, סע בדרכים טובות, מפותלות, מעניינות, מעוקלות, וכל מה שתרצה.

איפה הימים שהיה דו קרב סמוי בינך לבין ל. ברוך :-P

עברו מאז המון שינויים, מכירות וקניות. 8)

בתמונה אחת רואים מושב אחורי ובתמונה אחרת אין. יש עליו מין כיסוי. מה זה ?

אה, זה כנראה המשענת שעולה ויורדת ?!

זה משהו שנקרא One seat

יושב על החלק האחורי של המושב ומתפרק כשחייבים אבל ממש ממש חייבים להרכיב...:lol:

תתחדש, אופנוע יפיוף, ראיתי אותך בשבת שעברה בבית גוברין.

נכון, עשיתי לו הרצת אספלט ארצישראלי...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לא יאמן...אייקון ילדות , (יחד עם ה GSX-R 750/1100 ), פשוט יפיוף. עכשיו רק חסר לך לייבא טסטה רוסה ואתה יכול לפרוש בנחת.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...