Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב חברים, אני מחפש זמן רב שברולט סוניק RS והלכתי לראות אחת שקיימת ביד 2. שנת 15' יד 1 ומד אוץ שמורה על 85K כל הטיפולים נעשו בumi. בטיפול האחרון הוחלף גלגל זיזים? האם כדאי להירתע ולהדליק נורה אדומה בנוגע לזה? מדוע מחליפים חלק כסה ומה תפקידו בכח?

אשמח מאוד לייעוץ מקצועי, אני אפילו זמין לנייד - 0547009989

מתלבט מאוד האם להתקדם ולבצע בדיקה לרכב או להתרחק.

תודה ויום נעים

עריכה - מצרף טופס טיפול אחרון המדובר.

http://www.siz.co.il/my.php?i=mxmqummjn1zt.jpg

עריכה אחרונה על ידי Naor Hazan
פורסם

95% שארד מהקניה כך שלא רלוונטי. לרכב אין הסטוריית טיפולים מסודרת, הוא הוציא רק את האחרונה ולגבי השאר הוא מבקש ממני להתקשר למוסך ולבקש, לבדיקה במכון הוא לא מוכן לבוא איתי מהסיבה שלא נבזבז שנינו את הזמן, דרש ממני בזכרון דברים שאתחייב לכל נזק שיהיה לרכב במידה ותהיה תאונה בדרך לבדיקה(כאמור אני אני אסע לבד). הבחור לא רציני בכלל וזה מאוד מפריע בקניה, מציאה או לא, לא אקח סיכון.

מצד שני יש סוניק נוספת שהלך לה הטורבו לפני חצי שנה והחליפו לה לאחד חדש מקורי בחברה, הטורבו עדיין באחריות. האם יש ממה לחשוש? מתלבט מאוד אם לקחת אותה לבדיקה. הרי טורבו לא הולך סתם ככה?

פורסם (נערך)

מקריאה בפורומים בחול נראה ששסתום PCV הממוקם על מכסה השסתומים נוטה לעשות בעיות לעיתים, מכיוון שהשסתום חלק ממכסה השסתומים - צריך להחליף את כל מכסה השסתומים ואל רק את השסתום PCV - נראה שמדובר בעניין די נפוץ ואף יש קיט של שסתום PCV חליפי שעוקף את השסתום המקורי ואמור להיות אמין יותר ואף מאפשר את החלפת השסתום בלבד במידת הצורך בעתיד.

לגבי הרכב הספיציפי - כפי שצויין בחשבונית על הטיפול, ישנם קודי תקלה נוספים באותו הרכב שדורשים טיפול, צריך לברר במה בדיוק מדובר.

לגבי טורבו שהוחלף - אצלי גם הוחלף טורבו, פירטתי על כך בפוסט אחר אך בכלליות להבנתי מהמוסך ככל הנראה מדובר בסדרת יצור שהייתה קצת בעייתית ונתקלו בבעיות טורבו לא מעט, ההחלפה בוצעה למקט משופר במסגרת האחריות ועתיד למנוע את חזרת התקלה.

באופן כללי טורבו הוא רכיב אמין למדי ואין יותר מידי סיבות שיהרס בקילומטרז נמוך - חשוב מאוד להקפיד להשתמש בשמן שעומד בתקן היצרן, שימוש בשמן שלא עומד בתקן יקצר את חיי הטורבו משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
מקריאה בפורומים בחול נראה ששסתום PCV הממוקם על מכסה השסתומים נוטה לעשות בעיות לעיתים, מכיוון שהשסתום חלק ממכסה השסתומים - צריך להחליף את כל מכסה השסתומים ואל רק את השסתום PCV - נראה שמדובר בעניין די נפוץ ואף יש קיט של שסתום PCV חליפי שעוקף את השסתום המקורי ואמור להיות אמין יותר ואף מאפשר את החלפת השסתום בלבד במידת הצורך בעתיד.

לגבי הרכב הספיציפי - כפי שצויין בחשבונית על הטיפול, ישנם קודי תקלה נוספים באותו הרכב שדורשים טיפול, צריך לברר במה בדיוק מדובר.

לגבי טורבו שהוחלף - אצלי גם הוחלף טורבו, פירטתי על כך בפוסט אחר אך בכלליות להבנתי מהמוסך ככל הנראה מדובר בסדרת יצור שהייתה קצת בעייתית ונתקלו בבעיות טורבו לא מעט, ההחלפה בוצעה למקט משופר במסגרת האחריות ועתיד למנוע את חזרת התקלה.

באופן כללי טורבו הוא רכיב אמין למדי ואין יותר מידי סיבות שיהרס בקילומטרז נמוך - חשוב מאוד להקפיד להשתמש בשמן שעומד בתקן היצרן, שימוש בשמן שלא עומד בתקן יקצר את חיי הטורבו משמעותית.

תודה רבה על המענה המפורט.

רכב שלישי שביררתי וגם לו הוחלף הטורבו, האם ידוע המקט התקין של של הטורבו החדש?

אני ממש על סף לרדת מהעסקה כי אני חושב שהתעסקות עם טורבו בלוי זו סירה שמאוד מאוד גדולה עליי כלכלית.

דיי אבדתי עצות, ואין לי כלכך גורם שלישי שאוכל להתייעץ איתו על הדברים האלה.

האם בבדיקת קומפיוטסט יכולים לעלות על טורבו בלוי?

• תוכן חדש...