Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיות עם הLINE OUT שעליהם אני עוד אפרט, כנראה החוט בפנים מנותק.

אני רוצה לפתוח את הרדיו דיסק ולהלחים את החוטים חזרה ולבדוק מה בדיוק הבעיה.

השאלה היא האם אני יכול להריץ את הרדיו דיסק עם שנאי של 12V? צריך לחבר רק פלוס ומינוס? זו שאלה אחת..

והנה הבעיה: יש לי רדיו דיסק חדש של GENERAL הדגם של הMP3, באמת טוב , וDELAY קטן מאוד בין שירי MP3, בקיצור סוס.

שקיבלתי אותו והלכתי להתקין אותו המתקין אמר לי שיציאות למגבר לא עובדות, הם פשוט לא מוציאים כל קול. שמגבירים את הרדיו דיסק לעוצמת ווליום גבוהה נישמעת מוזיקה חלשה מאוד וכל כמה שניות יש כזה צליל ,יותר נכון דפיקה , כמו שמכניסים גל ריבועי בתדר נמוך לרמקול, שומעים כאלה נקישות, אבל זה יותר נקישה מתגברת ונפסקת.

הרדיו דיסק חדש, והכל בסדר איתו חוץ מהיציאה למגבר שמורידה לטמיון את ההשקעה בשני מגברים, סאב ושניים 6*9

למישהו יש מושג מה הבעיה יכול להיות? במעבדה של החברה אמרו לי שיכול להיות שהמתקין תלש את החוטים בטעות וצריך לתקן את זה ולהגיע לתל אביב זה הפסד יום עבודה..

אז מה שאני רוצה לעשות זה לפתוח את הרדיו דיסק , אני אלקטרונאי אז לא תהיה לי בעיה להלחים, ויש לי ציוד כמו סקופ ,מחולל ורכיבים להחליף..

נ.ב , באתר שקניתי את זה מצייין שהRCA הוא בכלל לכניסה, מה שלא ניראה לי הגיוני כי לפי החוברת של הרדיו דיסק והתרשים עליו זה יציאת LINE OUT כשרה למהדרין :)

מי שרוצה לעזור , שימנע מביקורת..(רדיו דיסק דפוק, איך אתה קונה באינטרנט, בלה בלה)

הצעות תיקון יתקבלו בברכה. :D

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

אם תפתח את הרדיו דיסק תאבד את האחריות וחבל.

שלח את הרדיו לחברה בעזרת שליח (והם ישלחו לך אותו בחזרה מתוקן)

כך לא תפסיד יום עבודה, וגם לא את האחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניקח את הסיכון..

המשלוח נמא בעדיפות אחרונה..

אין איזה מישהו פה שנתקל בבעיה?

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

• תוכן חדש...