Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בנושא

מחפש טלפון אלחוטי-שולחני שהמענה בו נעשה ע"י הרמת שפופרת. ככל שיותר גדול ועם לחצני חיוג מהיר (מהדרין עם מקשי תמונה) יותר טוב.

פורסם

בודאי שקימים. החם שלי - שאינוו מסוגל להסתגל לטלפון סלולרי - משתמש בכזה כבר הרבה שנים, וכם כעת. חפש מתוצרת פאנאסוניק.

בחיפוש המחרוזת "טלפון אלחוטי" בזאפ מוחזרות 240 תשובות. כמובן שהדבר הזה מתחבר לרשת הקוית באמצעות כבל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נכון שבחיפוש "טלפון אלחוטי" מתקבלות המון תשובות, אבל ממה שאני ראיתי המענה ע"י הרמה מהעריסה או לחיצה על כפתור, לא ראיתי טלפון שבו המענה ע"י הרמת השפופרת.

אם החיבור כפי שציינת בתגובתך הוא עם חיבור כבל לקיר, אזי מבחינתי זה לא אלחוטי, אני מחפש טלפון שיישב על השולחן באמצע הסלון.

עריכה:

קראתי שנית מה שכתבתי ואנסה לחדד.

כשכתבתי שופפרת הכוונה הייתה כמו בטלפונים הישנים של פעם, שבהם השפופרת מחוברת עם כבל לתיבה גדולה שבה יש את המקשי חיוג, הרמה או הנחה של השפופרת למקומה... עונה/מנתקת שיחה בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

הטלפון זקוק לעריסה לצורך טעינה. כמובן שאפשר לטעון בלילה ולהניח על השולחן ביום.

מה הקושי ללחוץ על כפתור?

דומני שיש טלפונים עם פונקציה של מענה אוטומטי לשיח נכנסת. בעבר הדבר הזה היה נפוץ בסלולריים, לא נתקלתי בו מאז עידן הסמארטפונים (או שהתכונה לא קיימת, או שהיא חבויה במעמקי תפריטים שבהם איני מדפדף).

בינינו, מה שציינתי בהודעה הקודמת לגבי הם שלי נראה לי חריג מאד. לדעתי מעטים מאד האנשים שאינם צמודים לסלולרי שלהם ומשתמשים בקוי כטלפון הביתי העיקרי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אנחנו באותה סירה. החם שלי משאיר את הטלפון בעריסה וזהו.

נראה לי שהתכונה לא קיימת כיום - בכלל, הטלפון האלחוטי הוא יצור שזמנו עבר. ניסיתי להריץ בגוגל "טלפון אלחוטי מענה בהרמה" - כל התשובות הן לגבי הרמת השפופרת מהעריסה.

דרך אגב - בחלק מדגמי הטלפון האלחוטיים המענה והניתון נעשים על ידי לחיצה על אותו כפתור. נראה לי שזו תקוותך היחידה.

הקושי אתו אחר: הוא רוצה משיבון מובנה, לא מוכן להשתמש בזה של בזק - וקשה מאד למצוא מכשירים עם משיבון כזה במחיר סביר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אני בבעיה.

הטלפון עבור אימי שהיא גם לא הולכת ללא עזרה כך שהטלפון צריך להיות על ידה וגם היא אוהבת טכנולגיה נמוכה.

פורסם

אם כך אתה מתאר מצב יותר בעייתי - פחות בגלל הטכנולוגיה (את זה היא תוכל ללמוד, גם אם בחוסר רצון), יותר בגלל מגבלת התנועה ועוד יותר הסיכון לנפילה כאשר היא רוצה להשיב לטלפון.

יש לי המלצה אחרת: טלפון סלולרי של DORO. מדובר מכשיר צדפה - מענה בפתיחה וניתוק בקיפול. מסך ומקשים גדולים. מקש חרום שאפשר לתכנת לכל מספר מתאים (למשל אליך או לבן משפחה אחר המתגורר בקרבתה). עוצמת דיבור גבוהה. הדבר היחיד הוא שהיא תצטרך ללמוד לטעון אותו, אבל זה נכון גם לגבי כל מכשיר אלחוטי אחר. ועם מחירן הנוכחי של תכניות סלולריות זו לא בעיה. מה שעלול להיות קשה (שוב, מניסיון) הוא לשכנע אותה ששיחה סלולרית עולה פחות משיחת בזק.

יש מכשירים דומים ממותגים אחרים, אולי פחות יקרים, אבל גם הזה של הביוקר יעלה בערך כמו טלפון אלחוטי.

פורסם

גש לסניף באג הקרוב למקום מגוריך. הם מחזיקים מכשירים למטרות האלה.

אם יש בחוג המכרים בני הגיל השלישי הנזקקים למכשירים כאלה - נסה להתרשם בעצמך. אני הכרתי את המכשירים כאשר אבי היה מאושפז בבית חולים גריאטרי ומרבית שכניו השתמשו במכשירים כאלה. דרך אגב, הוא, בגיל 91, השתמש באיזה סליידר מתוצרת נוקיה.

פורסם (נערך)

אייל - מה ההקשר בין הדגמים שציינת לבין דרישותיו של פות"ש?

אלה טלפונים קויים - מחייבים כבל שיקשר אותם לשקע בקיר. פות"ש זקוק למכשר שאינו מצריך חיבור כזה - בשל מגבלות התנועה של אמו (וכמובן החשש שתמעד על חוט הנשרך על הרצפה). מעבר לכך שסביר שמדובר בשפופרות יחסית כבדות. אילו הדרישה היתה למכשיר המתחבר לשקע בקיר הרי שכל טלפון סנדויץ' ב-40 ש"ח היה מתאים למשימה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)

יש לנו טלפון אלחוטי של פנסוניק (דגם KXTG6611) ואפשר להגדיר בו "מענה אוטומטי"

מענה אוטומטי.png

עריכה אחרונה על ידי liran123
מקריאה שניה אני מבין שפות"ש התכון למשהו אחר. אפשר למחוק
פורסם

שים לב - זה בהרמת השפופרת מיחידת הבסיס\מטען. תכונה זו קיימת ב(כמעט) כל טלפון אלחוטי.

פות"ש מחפש מכשיר שיענה גם בהרמה מהשולחן, כאשר יחידת הבסיס מרוחקת.

פורסם

האם ייתכן שיש יחידה שאותה מחברים לשקע הטלפון שבקיר, והיחידה תשדר את אות הטלפון אלחוטית.

כאשר תהיה יחידה נוספת אשר תקלוט את האות ואליה יתחבר התקע של כבל הטלפון.

• תוכן חדש...