Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גובה - 1.85

מבנה גוף רזה\בינוני(75-80 ק"ג).

מה הן המידות (בערך) האירופאיות והאמריקאיות למכנס ומעיל? והאם ישנה שיטה לבדוק\למדוד את המידה באמצעים ביתיים?

תודה לכל העונים :-)

JoyRider בתפוז... :turn-l:

פורסם
גובה - 1.85

מה הן המידות (בערך) האירופאיות והאמריקאיות למכנס ומעיל? והאם ישנה שיטה לבדוק\למדוד את המידה באמצעים ביתיים?

לכל חברה המידות שלה וגם אם תתאמץ לא תמצא אחידות.

במקרה ואתה מעוניין להזמין מהאינטרנט או שיביאו לך מחו"ל ההמלצה שלי היא למדוד ציוד זהה בארץ ואת הקניה לעשות בחו"ל.זה אומנם מגביל אותך למוצרים שמשווקים בארץ בלבד אבל מבטיח לך שתקבל ציוד במידותיך.(מי אמר היפר רוי?:-P )

פורסם
ההמלצה שלי היא למדוד ציוד זהה בארץ ואת הקניה לעשות בחו"ל
(בפעם האלף) אני רוצה לצאת חוצץ נגד התופעה והעידוד. גניבת דעת ומעשה רמיה.

אני יודע, כל הסוחרים גנבים מפקיעים רמאים תחמנים ומגיע להם בלה בלה בלה... תחסכו ממני את הויכוח הרגיל.

:mm_nah:

זו דעתי בכל אופן.

ערב טוב לכולם.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם
(בפעם האלף) אני יודע, כל הסוחרים גנבים מפקיעים רמאים תחמנים ומגיע להם בלה בלה בלה... תחסכו ממני את הויכוח הרגיל.

זו דעתי בכל אופן.

ערב טוב לכולם.

את זה לא טענתי.לסוחרים יש עלויות שמייקרות את המחיר הסופי (שכירות,ארנונה,פרסום) ולכן המחיר גבוה יותר.

בנוסף,נוןשא השירות לא פחות חשוב.כשאתה קונה בארץ יש לך "אבא" במקרה של תקלה.שכל אחד יחליט בשביל עצמו.

פורסם

אני יודע, כל הסוחרים גנבים מפקיעים רמאים תחמנים ומגיע להם בלה בלה בלה... תחסכו ממני את הויכוח הרגיל.

זו דעתי בכל אופן.

ערב טוב לכולם.

אני די מסכים איתך :mm_yeah:

בנוסף לשאלה שלי, מה המקבילות של המידות השונות (מבלי להיתייחס למקרה הפרטי שלי)?

פורסם

אפשר לנסות למצוא אופנוענים עם ציוד זהה שיסכימו להשאיל את הציוד למדידה

ככה להביא מחו"ל במחיר זול יחסית ובמידה שבטוח מתאימה וכל זה בלי גניבת דעת ומעשה רמיה

זו דעתי בכל אופן.

ערב טוב לכולם.

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

דווקא יש אמות מידה שניתן להתאים את המידות האלה לסנטימטרים . תשלח אימייל או שתשוטט באתר של החברה ותבקש מידות מדוייקות בסנטימטרים של כל חלק בחליפה ולפי זה תתאים את המידה.

כנ"ל לגבי כל ציוד. וכולנו מסכימים שזה לא נחמד לעשות את מה שהוצע פה, אבל תקנו איזה משהו קטן בדרך בשביל להקל טיפה על המצפון.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
גובה - 1.85

מאוד פשוט, מוצאים מעיל שמוצא חן בעינך וניכנסים לאתר היצרן.

באתר היצרן יהיה הפניה לSIZE CHART או SIZING INFORMATION במקרה של JOE ROCKET.

תחת SIZE INFORMATION תמצא הפניה לפי סוגי הלבוש, לדוגמא:

אני 1.88 ביום יפה ושוקל 80 קילו, מה זה אומר ?

כלום :-P

בכדי להתאים לך מעיל תצטרך לרוב 3 מידות, כל מה שצריך זה סרט מידה, מהסוג שלאמא/אישה יש בכלי התפירה.

מדוד את רוחב החזה (בנקודה הכי רחבה :viking: )

מדוד את המותניים

ואת אורך השרוול מהכתף ועד לשורש כף היד.

קח את המידות, המר אותם לINCH ותבדוק איזה מידה מתאימה לך.

לפני שאני קונה מוצר מסוים, אני עורך מחקר מחירים ודעות שניתן למצוא ב5 דקות באינטרנט.

אחת החנויות האהבות עלי היא www.newenough.com , מחירים מצוינים שרות מצוין ולמרות שמה, רוב המוצרים חדשים לחלטין. חוץ מהסיבות שהזכרתי יש להם פירוט מלא של המוצר כולל התאמתו למידות המקוריות.

במקרה של מעיל מדגם Joe Rocket Meteor 5.0

האתר מציין שמידות תואמות את הצהרת היצרן :

Sizing Information:Have a look at Joe Rocket's Size Chart. We feel this size chart gives an accurate estimate of size for this product. This jacket is available up to a 5XL size. Use the drop down menu to view available size/color combinations

זאת אומרת שלפי המידות שלי

חזה :40

מותניים 34 ושרוול של 24

אני בודק ומגלה שאני צריך להזמין מידה M בגלל גובהי ורוחבי אני גבולי בM ולכן ניתן לשלוח לחברה EMAIL עם מידותך (בציון סוג המידה CM\INCH) ולשאול את דעתם. (בכל מעילי אני אכן M, ככל שהכרס גדלה אני מתקרב לL :-P )

דוגמא נוספת ממכנסי הרכיבה של JOE ROCKET

Sizing Information:Joe Rocket changed their sizing strategy with the 5.0 version. Instead of having the inseams increase incrementally with each larger waist size, they made them consistent for all waist sizes. This should make it a little easier to pick your size in these 5.0 pants. The range listed below is accurate assuming the pants would be worn only over underwear. If you plan to wear the pants over heavy clothing, then you'll want to add an inch or two to your normal waist size and then make a selection. The side waist adjustments will help customize the fit for you too.

chart.jpg

נותנים פירוט מלא מנסיון שלהם לגבי הדגם הספציפי, ולעיתים מקבלים פירוט נוסף על מבנה הבגד והשימושיות שלו.

במידת רוחב המותניים מומלץ ללכת עם רוחב המכנסיים (מידה אמריקאית כמובן) שלרוב תואם.

עוד קישור מוצלח למידות, טבלה כללית שמראה לך היכן אתה אמור להיות מבחינת המידות בהקשר של גובה ומשקל. ופה קישורים של מידות לפי יצרנים וסוג הלבוש.

בהצלחה :wink:

פורסם

אני אישית קונה ציוד בחו"ל, עידוד לא עידוד ממש לא מזיז לי, אני מסתכל על השורה התחתונה - חיסכון.

היבואנים המעטים בארץ מייבאים מוצרים בינוניים וגובים עליהם סכומים לא הגיוניים בכל פרופורציה.

לדוגמה -

אם אני הולך לקנות קסדה בארץ (ובמטרה לקנות), ורוצים ממני על אותה קסדה שמצאה חן בעיני כ- 4300ש"ח ועוד מגבילים אותי לצבע מסוים ואומרים לי שאם אני רוצה צבע שונה אני צריך להזמין וזה יגיע רק בעוד חצי שנה (רק בכל חצי שנה מחדשים סטוק), ועוד מספרים לי סיפורים בידיוניים על הגבלות היצרן וכו' אז זה מעלה לי את הסעיף וגורם לי לחפש אלטרנטיבות אחרות, שבמקרה הופיעו כקניה מחו"ל.

אותה קסדה בצבע שרציתי עלתה לי 2500ש"ח כולל הכל (ולא קניתי אותה במחיר יבואן או משהו, ממוכר רגיל שגם לו רווח יפה).

כנ"ל לשאר הציוד.

לאן ההפרש של כ- 1800+ (הפלוס כי שוב, לא קניתי במחיר של יבואן בסטוקים) הולך?

וזו רק הדעה שלי...

לגבי המעיל, מה שאני עשיתי זה מדדתי מספר מעילים מעור (זה מה שחיפשתי) ובכולם יצא שהמידה זהה לכן הזמנתי דגם שאין בארץ במידה שמצאתי מתאימה והוא התאים כמו כפפה.

אני קניתי את המעיל בחיסכון של כמה אלפי (כן אלפי) שקלים.

Finger's gonna kill me.

פורסם
מאוד פשוט, מוצאים מעיל שמוצא חן בעינך וניכנסים לאתר היצרן.

באתר היצרן יהיה הפניה לSIZE CHART או SIZING INFORMATION במקרה של JOE ROCKET.

תחת SIZE INFORMATION תמצא הפניה לפי סוגי הלבוש, לדוגמא:

אני 1.88 ביום יפה ושוקל 80 קילו, מה זה אומר ?

כלום :-P

בכדי להתאים לך מעיל תצטרך לרוב 3 מידות, כל מה שצריך זה סרט מידה, מהסוג שלאמא/אישה יש בכלי התפירה.

מדוד את רוחב החזה (בנקודה הכי רחבה :viking: )

מדוד את המותניים

ואת אורך השרוול מהכתף ועד לשורש כף היד.

קח את המידות, המר אותם לINCH ותבדוק איזה מידה מתאימה לך.

לפני שאני קונה מוצר מסוים, אני עורך מחקר מחירים ודעות שניתן למצוא ב5 דקות באינטרנט.

אחת החנויות האהבות עלי היא www.newenough.com , מחירים מצוינים שרות מצוין ולמרות שמה, רוב המוצרים חדשים לחלטין. חוץ מהסיבות שהזכרתי יש להם פירוט מלא של המוצר כולל התאמתו למידות המקוריות.

במקרה של מעיל מדגם Joe Rocket Meteor 5.0

האתר מציין שמידות תואמות את הצהרת היצרן :

Sizing Information:Have a look at Joe Rocket's Size Chart. We feel this size chart gives an accurate estimate of size for this product. This jacket is available up to a 5XL size. Use the drop down menu to view available size/color combinations

זאת אומרת שלפי המידות שלי

חזה :40

מותניים 34 ושרוול של 24

אני בודק ומגלה שאני צריך להזמין מידה M בגלל גובהי ורוחבי אני גבולי בM ולכן ניתן לשלוח לחברה EMAIL עם מידותך (בציון סוג המידה CM\INCH) ולשאול את דעתם. (בכל מעילי אני אכן M, ככל שהכרס גדלה אני מתקרב לL :-P )

דוגמא נוספת ממכנסי הרכיבה של JOE ROCKET

Sizing Information:Joe Rocket changed their sizing strategy with the 5.0 version. Instead of having the inseams increase incrementally with each larger waist size, they made them consistent for all waist sizes. This should make it a little easier to pick your size in these 5.0 pants. The range listed below is accurate assuming the pants would be worn only over underwear. If you plan to wear the pants over heavy clothing, then you'll want to add an inch or two to your normal waist size and then make a selection. The side waist adjustments will help customize the fit for you too.

chart.jpg

נותנים פירוט מלא מנסיון שלהם לגבי הדגם הספציפי, ולעיתים מקבלים פירוט נוסף על מבנה הבגד והשימושיות שלו.

במידת רוחב המותניים מומלץ ללכת עם רוחב המכנסיים (מידה אמריקאית כמובן) שלרוב תואם.

עוד קישור מוצלח למידות, טבלה כללית שמראה לך היכן אתה אמור להיות מבחינת המידות בהקשר של גובה ומשקל. ופה קישורים של מידות לפי יצרנים וסוג הלבוש.

בהצלחה :wink:

תודה!תודה!תודה!:beerchug:

קיבלתי ממךתשובות לכל השאלות שלי! :king:

כRובי, מה דעתך על לשים את ההודעה הזו בשימושון ב"פול-גז"? לדעתי יכול לעזור לעוד כמה אנשים עם אותן השאלות!

• תוכן חדש...