Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RAM 2500 - נסיעת המבחן שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי נסיעת מבחן על ה RAM 2500 החדש. ואני חייב לציין שיצאתי עם תחושה מדהימה.

הרכב מפואר, מרווח ונוח מאוד, באיחוד כשחושבים על רכב עבודה עם יכולת משא מאוד גבוהה.

לרכב יש כח אדיר בנסיעה (נראה לי ייתרון לכל מי שנוסע עם משא כבד).

מאיץ לא רע בכלל ביחס לגודל שלו. ירדתי איתו גם קצת לשטח (דרך עפר עם בוץ - בכל זאת נסיעת מבחן)

השליטה בהגה הייתה מעולה ותא הנוסעים היה יציב מאוד.

עוד בתא הנוסעים שהיה מאובזר מאוד - קשה היה להתעלם מהשקט שהיה בתא הנוסעים גם כשנסעתי איתו על 120 קמ"ש.

אני לא יודע בקשר לצריכת הדלק של הרכב לכן אין לי מה לומר במקרה הזה.

4760cf3e4ac63b8692a1da5ccae2ff3d.jpg

פורסם

חדש הוא כבר לא.

ממש היום נפתחה תערוכת דטרויט והראם HD החדש יושק שם.

בינתיים כבר יש חשיפה מוקדמת מהחניון

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אחרי 4 ריקולים שונים ומשונים שאחרי כל אחד מהם במוסך מגישים לי חשבונית תשלום בשיטת מצליח, איכות נסיעה מזעזעת גם שעמוס, גומיות חלונות ודלתות מתפרקות וחוסר שירות מהיבואן בהחלפה הבאה שלי ללא ספק אנסה את מזלי בשברולט

• תוכן חדש...